- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Emziriyorsun diye çok acikiyorsun muhtemelen..ben malesef emzirmedim,ondan bahanem olmayınca zayiflayim barı dedimO bile basari canim. Ben dogumdan sonra 103e düşmüsken uzerine ekledim boyna
Akşam icin güzel ama sabah yoğurt yerine sütle yesekkYulaf kuru meyve yogurt yiyordum ben bir ara :)
Kuru üzüm,kuru kayisi dilimleri ne varsa işte..bazen de çörek otuyla yiyorum göbek yağlarına iyi geliyor diye.
[/QUOTE
Kuru üzüm,kuru kayisi dilimleri ne varsa işte..bazen de çörek otuyla yiyorum göbek yağlarına iyi geliyor diye.
[/QUOTE
Emzirmekten degilde ev isleri cok yorucu, sosyal hayat yok. Klasik depresyondan yeme içmeye vurdum kendimiEmziriyorsun diye çok acikiyorsun muhtemelen..ben malesef emzirmedim,ondan bahanem olmayınca zayiflayim barı dedim
Sutle de oluyordu o zaman yulaf yumuşuyor o da güzelAkşam icin güzel ama sabah yoğurt yerine sütle yesekk
Sutle de oluyordu o zaman yulaf yumuşuyor o da güzel
Bazen etiket göremeyince bonus nerede diye merak edip bakanlar
Eveeet kizlar
Allahtan birşey olmazsa buradayım yarın sabah. Sevabıyla günahıyla kabulunuz mü?
Are yolu readyyyy
Evet süt aciktirabilir.Yoğurt daha tok tutuyor
Harikaaaa össssleeemişttiiiiikEveeet kizlar
Allahtan birşey olmazsa buradayım yarın sabah. Sevabıyla günahıyla kabulunuz mü?
Are yolu readyyyy
Bende iki çocuğumdada emzirme döneminde bende kilo almıştım. neysee, canın sıkılmış biraz sağlıklı beslenirsen hem kendin için bi şeyler yaptığın için daha mutlu hissedersin hemen toparlaan saldıkça toparlanması zor oluyorO bile basari canim. Ben dogumdan sonra 103e düşmüsken uzerine ekledim boyna
Günaydınlaaaaaar nerelerdesiniz hadi kaggııın bugün tartı günümüz uyanamadınızmı halaaa
Bendeki durum
Kilo bildirimim: 110.6
Vallaha diyet filan yapamıyorum. tabiki yediklerime dikkat ediyorum. ekmeği azaltım iş yeride çok hareketli geçiyor, işler yoğun yaklaşık birbuçuk aydır çalışamayıncada işler birikti onları toparlamaya çalışıyorum.
Benim vazgeclmzmbir de komsunun tavuklari var her gün gidip alyrm tereyağında miss gibi oluyo namm namm
Farklı kahvaltlrnz varsa paylasn örnek olsun yoğurta ne koyursn
Nasıl olabilir adaş perşembe gecesi aç yattım açYarın cuma nasıl geçti tartı öncesi gününüz
Geldim geldimAh canım sağolasın diyet bazen boğuyor fena kaçacak yer arıyorum sonra geliyorum geri.
Van tuu tiri foroo topraam
Harikaaaa össssleeemişttiiiiik
Kahvaltıyı tek geçerim ben de aşırı seviyorumEki Görüntüle 2681527
Kahvaltılar bugün benden kahvaltıda sıkıntı yok sonraki öğünler sıkıntı
Bazende bir elma bir kahve içip öğlen kahvaltı yapmak da süper oluyor. vucutda şaşırmış olur, Kahvaltı benim en sevdiğim öğüüün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?