Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bazen etiket göremeyince bonus nerede diye merak edip bakanlar

Ah canım sağolasın diyet bazen boğuyor fena kaçacak yer arıyorum sonra geliyorum geri.

Eveeet kizlar
Allahtan birşey olmazsa buradayım yarın sabah. Sevabıyla günahıyla kabulunuz mü?
Are yolu readyyyy

Van tuu tiri foroo topraam

Günaydınlaaaaaar nerelerdesiniz hadi kaggııın bugün tartı günümüz uyanamadınızmı halaaa

Bendeki durum

Kilo bildirimim: 110.6

Vallaha diyet filan yapamıyorum. tabiki yediklerime dikkat ediyorum. ekmeği azaltım iş yeride çok hareketli geçiyor, işler yoğun yaklaşık birbuçuk aydır çalışamayıncada işler birikti onları toparlamaya çalışıyorum.

O bile basari canim. Ben dogumdan sonra 103e düşmüsken uzerine ekledim boyna
Bende iki çocuğumdada emzirme döneminde bende kilo almıştım. neysee, canın sıkılmış biraz sağlıklı beslenirsen hem kendin için bi şeyler yaptığın için daha mutlu hissedersin hemen toparlaan saldıkça toparlanması zor oluyor

Benim vazgeclmzm bir de komsunun tavuklari var her gün gidip alyrm tereyağında miss gibi oluyo namm namm
Farklı kahvaltlrnz varsa paylasn örnek olsun yoğurta ne koyursn

Kahvaltılar bugün benden kahvaltıda sıkıntı yok sonraki öğünler sıkıntı

Bazende bir elma bir kahve içip öğlen kahvaltı yapmak da süper oluyor. vucutda şaşırmış olur, Kahvaltı benim en sevdiğim öğüüün

Günaydın güzeller ben geldim
Ah canım sağolasın diyet bazen boğuyor fena kaçacak yer arıyorum sonra geliyorum geri.

Van tuu tiri foroo topraam
Geldim geldim
Harikaaaa össssleeemişttiiiiik
Burası benden bı parça

Eveeet burada 74.9 ile ayrilmistim. Şimdiki kilom 77.7.
Geçen hafta 75 di nasıl oldu bilmiyorum.
Yaşayıp gorucez
Tekrar günaydın

Kahvaltıyı tek geçerim ben de aşırı seviyorum değişim degsik tatlar minnacık da olsa hepsnden yiycm açık büfe kahvaltilari da severim
Senin poncik gözlü yumurtanı da sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…