Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba güzeller.
neler oldu sus pus oldunuz. ağzınızı kapatınca yemekte yemiyorsunuz umarım.
bugünkü menüm çok saçma yalan değil hemen yazayım. çok gönüllü başlamadığım kesin ama çok zorlandım bugün. kendimi durdurmak zor geldi. aç geçirdiğim günleri saatleri nasıl yaptım bilmiyorum.
sabah yok. 1 bardak çay
öğlen et döner ayran mercimek çorbası
ilkindide çikolata yedim
akşam tavada tavuk patates yaptım. sonrada çay keyfi.
çayın yanında birşey yok.
su 1 lt ye yakın ama 1 lt değil.
spor yok ne yazıkki. araçta öyle sarsılıyorum ki değil spor yemek içmek bile zor geliyor.
olabildiğince basit şeyler istiyorum. tabii bu basit şeyler bol kalorili oluyor.
olmaz inşallah

Iyi geceler kizlar

Kusura bakmayin sabahtan gelemedim yogun bir hafta ve cuma gecirdim. Yatarken anca alabildim telefonu elime ilk is size bakayim dedim uyuyup kalmadan.

Gecen haftasonu yaptigim serbest gunden sonra ipin ucu kacti. Serbest yapmak bana yaramiyor demekki bunu anladim. Pazartesi sifirdan baslicam insallah cunku bu haftaki beslenmem benim icin felaketti. Tabiki tartimada yansidi bu.

Dun buyuk kizima supriz dogum gunu yaptim bahcede cok sevindi hic beklemiyordu kuzum bahcede yapmami. 7 yasina girdi emine teyzeleri ellerinizden oper.

Gecen hafta 94.5
Bugun 97.2
Fark + 2.7

Mutlu yıllar dilerim sağlıklı uzun başarılı huzurlu bir ömür versin Rabbim hep birlikte
Annemle ikimizin canım.. yarı yarıya.. iki senelik yapıyoruz,her sene uğraşmayalım diye.
Afiyetle yemek nasip olsun canım ellerinize sağlık

Evet gelsin menü
Uyanınca türk kahvesi
Kahvaltı 10.00
Standart kahvaltı ekmeksiz

Akşam 17.00
Kırmızı mercimekli yalancı mantı
3 dilim karpuz

300 kg biber temizleyip,serdik dama spor yerine gecmistir umarim:))
Afiyetle yiyin canım. Biz de fazla yaparz. Annem bütün kardeşlerime yapar ablamla beraber sağolsun.
selam kızlar nasılsınız?
İyiyiz çok şükür.. Sen nasılsın
Sağlıklı huzurlu nice yaşları olsun anne babasıyla beraber.

Evet gelsin menü
Uyanınca türk kahvesi
Kahvaltı 10.00
Standart kahvaltı ekmeksiz

Akşam 17.00
Kırmızı mercimekli yalancı mantı
3 dilim karpuz

300 kg biber temizleyip,serdik dama spor yerine gecmistir umarim:))

Mantına bayıldım :) ellerinize sağlık ağız tadıyla sağlıkla yiyin inş

En iyisi çayın yanında bişey yok kısmı

Hayırlı olsun yeni yaşı eminenin koca kız oldu. Ben seni burda ilk gördüğümde diş buğdayı yapmıştınız :))

Hasibecim güzel arkadaşım bırak bu yaptığın diyeti biz bundan ağzımızın payını aldık.
Evet yaptın başarılı oldun ama geri dönüşler tekrarlar her zaman ilkinden çok çok zor.

Yapma artık biraz. Şişman insanlar bu kadar kısıtlı diyetle iyi olmuyorlar.
Mantıklı olursak zaten böyle kısıtlı herkes verebilir mesele düzgün ve herşeyden yiyerek kilo vermek.
Her kısıtlamanın geri dönüşü normal değil anormal oluyor.

Hem ben senin ablan sayılırım ula söz dinle tek sığınıcak liman gibi buna saldırıyoruz çünkü çabuk sonuç veriyor.
Çabuk olması değil mantıklı olması bizim içim önemli.
Bi 80 e geliriz sonra yaparız.

Bundan önce sen çokta güzel yapmıştın zaten.

Katılıyorum sana Bonus. Sadece 2 öğün beslenme olabilir bence. Arada acıktğın günlerde ara öğünlü daha iyi olur.

Günaydın hanımlar
Bugün güzel bir kahvaltı hazırlayıp paket yaptim esimi işten alıp yakın bı parka gidip piknik yaptık. Sadece biz vardık. Bol bol cam ağacı var parkta. Sanki şehir göbeğinde değilde orman havasında gibi hissettim.
Yeme kısmına gelince bilinçli yememedim. Çocuklar için otur kalk arada ye şeklinde oldu. Doydum mu evet . Uzun sürer mi bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…