- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Peki neden ??? 3 kg ne demek biliyor musun sen..vermek icin nasıl cabaliyoruzYemin ederim buraya gelmeye utaniyirim verdigim 3 kilo ya resmen turp sıktım
Yemin ederim buraya gelmeye utaniyirim verdigim 3 kilo ya resmen turp sıktım
Ne kadannn ponçik ya rabbimBenim normal tartım var,gramları tam hesaplayamiyorum diye sinirleniyordum.. eşim duymus demek ki baktım dün iş çıkışı bana dijital tartı almış getirdi
Zayıflamana katkısı olacaksa al bakalım diye verdi..tartima da çok sevindim tabi ama bana inanmasina onemsemesine daha cok sevindim..
Tuğçe de durumlar; musmutlu
Ya bonus en mazlum ağlamaklı halimde ağzımdan kahkaha patlıyorDiyelim cümle günahlarımızdan estağfurullah estağfurullah
Tamam tamam vurmaPeki neden ??? 3 kg ne demek biliyor musun sen..vermek icin nasıl cabaliyoruz
Tamam tamam vurma
Tamam tamam soz bu seferTamam yaz gidiyor,kışın montlara kabanlara girip kamufle ediyoruz bi şekilde.. ama aynayla baş başa kalınca??
Bi dilim kek börek daha mi mutlu ediyor,kendini güzel bulmaktan..vallahi aynı şehirde olsak hepinizi alıp kampa sokarım..6 lı kilolara inmeden çikmk yok:)))
Sen bakma ordan aslan görünüyor içimde kucik bir kedi yavrusuBizi bu duygusallığımız bitirdi.
Hadi benim adım çıkmış ulan sana noluyo sen aslan sen kaplan sen sen bu kiloyu niye veremiyon sen
İcine girebiliyor muyuz ki acaba? Hicbiri olmuyor. Ne kiyafetler ne kaban ne mont. Artik 42 bedenden 46 bedene kadar olanları fakir fukaraya vericem. Bari insanlar sebeplensin.Tamam yaz gidiyor,kışın montlara kabanlara girip kamufle ediyoruz bi şekilde.. ama aynayla baş başa kalınca??
Bi dilim kek börek daha mi mutlu ediyor,kendini güzel bulmaktan..vallahi aynı şehirde olsak hepinizi alıp kampa sokarım..6 lı kilolara inmeden çikmk yok:)))
Evet ya digital daha iyi birde pilsiz olan gormstm bir yerde geçende. Benimkide üniversiteden kalma eski tarzdı onu şimdi yazlıkta birakcm ben de digital istyrmBenim normal tartım var,gramları tam hesaplayamiyorum diye sinirleniyordum.. eşim duymus demek ki baktım dün iş çıkışı bana dijital tartı almış getirdi
Zayıflamana katkısı olacaksa al bakalım diye verdi..tartima da çok sevindim tabi ama bana inanmasina onemsemesine daha cok sevindim..
Tuğçe de durumlar; musmutlu
Kampa al bizi tugceeeeTamam yaz gidiyor,kışın montlara kabanlara girip kamufle ediyoruz bi şekilde.. ama aynayla baş başa kalınca??
Leslie yapildi başlangıç 15 dk malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?