- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşâAllahBu arada ben teyze oluyorum:)))
Tabi daha pirinç kadarmış ama olsun benim yeğenim sonuçta,yer teyzesi onu yerrr..
Sağol canım..darisi isteyen herkese olsun.Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşâAllah
Hayırlı olsun canım. Teyzelik de başka bir duygu:)Bu arada ben teyze oluyorum:)))
Tabi daha pirinç kadarmış ama olsun benim yeğenim sonuçta,yer teyzesi onu yerrr..
Sağol canım benim..şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum vallahi :))Hayırlı olsun canım. Teyzelik de başka bir duygu:)
Annem olaydı bi ayarı çekerdi sana;Temizliğe başladım. Her gün bir odayı dip bucak temizlemeyi düşünüyorum. Çocuk odalarından başladım bugün hadi bismillah.
Msj yazdğmda 1 oda bitmiş 3.makine çamaşır yıkanıyorduAnnem olaydı bi ayarı çekerdi sana;
"Avrat kısmı öğle sonuna iş mi birakir" diye:))))
Bana öyle cemkirir genelde:)
Neyse kolay gelsin canim
Rabbim hayırla kucağınıza versin. Sağlıklı sıhhatliSağol canım benim..şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum vallahi :))
Patates,puskevit yemiş bide mantiylada taçlandirmissinMenü
Sabah tost ekmeği ile yapılmış yarım tost 1 YK dolusu menemen haşlanmış yumurta sarısı 3-4 çöp kızarmış patates
Öğlen annemdeydim biraz puskevit yedim. Sayısını bilmiyorum
Akşam irezil mantısı yedim
Spor olarak trambolinde zipladim spor aletlerini kullandım toplasan 15-20 dk eder. Çocuklar yüzünden aralıksız olmadı
Su daha 1 lt olmadı
Hih eli sopalı birini buldumPatates,puskevit yemiş bide mantiylada taçlandirmissin
Suda cülük suyu kadar...azicik hoplayip ziplamani tebriksliyorum fakat tuğçe bunu begenmedi:))
Yemin ederim buraya gelmeye utaniyirim verdigim 3 kilo ya resmen turp sıktımTünayydınn ❤
Mutlu pazarlar ❤
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
D demetc
aaynaa
Sarayca
Tgcervanne0133
Mthn83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?