Kemik olayına 12 13 kilo varEfser Zayıflamışsın daha sana kıyıp vurmam kemiklerin gelir elime
AnlıyorumTripmi atıyon ula sevdiğime samimi olduğuma lan lun diyorum arada iki depiyorum hep sevgiden
Ben miHem sen hiç bişey yazmadan gittin geldin gene yazmadın napsaydım
Ben mi
Ne zaman geldim? ne zaman gittim? olay günü ne zaman ?Evet alındım bende işte :)
Ne zaman geldim? ne zaman gittim? olay günü ne zaman ?
kilo vermeye başladığım da dolandım bir iki buralardateee bi zaman burdaydın sonra yoktun sonrada sincabın topiğinde gördüm seni hemşo selamıyla
Benimde hemşom varMthn83
valla ben çok iyi değilim canım. koptum iyice. yiyorumAfiyetle yiyin canım. Biz de fazla yaparz. Annem bütün kardeşlerime yapar ablamla beraber sağolsun.
İyiyiz çok şükür.. Sen nasılsın
Sağlıklı huzurlu nice yaşları olsun anne babasıyla beraber.
valla ben çok iyi değilim canım. koptum iyice. yiyorum
Afiyet olsun ne gömdün bugün :)
sabah yumurta piyazı, zeytin, peynir, salata, ekmek
öğlen makarna, türlü
ara fit kek (ceviz, havuç, tarçın, pekmez, karabuğday unu)
akşam balık, soğanlı domatesli yabani semizotu salatası, ekmek
Hemsom şuan müsait değilim. Doncem buraya 30 dk sporum var hihteee bi zaman burdaydın sonra yoktun sonrada sincabın topiğinde gördüm seni hemşo selamıyla
Benimde hemşom varMthn83
Arada biz kayniycaz gibikilo vermeye başladığım da dolandım bir iki buralardaSonra serbest takıldım bir ara 10. Takima geldim “herşey çok güzel olacak“ deyip kendimi gaza getirem dediydim bana siyasi mesaj mı veriyon dediler g.... baka baka çıktım
hele hele bana hemşosuyla hava atıyorbenim hemşom Sarayca senin hemşonla kapışır
Simdi acilana kadar bir hafta boyle devam edeyim diyorum. Siftah yaptik inşallah :)Yav delimisin büşşşşraaa 15 dk nın nesi malesef yapmasaydın sıfır dk olucaktı.
15 dk nı çok güzel değerlendirdin devam et mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?