Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi gidiyordu evet ama durması canımı sktı.bir de biber hapı çok destek oluyordu.aç gözlülüğüm tamamen bitmişti.artı spor yapıyordum.enerjiktim.çok dinç hissediyordum kendimi.112 kilo olarak başladım biber hapına.2,5 kiloya yakın evrdim 1 haftada.diyetimi kolaylaştırdı.aşırı spor yapıyordum.süperdi.ama şimdi kendimi yine eskisi gibi uyuşuk aç gözlü hissediyorum.kalkıp spor yapasım bile gelmiyor.1 ay bu ilacı kullanıcam.diyetle tabii.ama istediğim gibi kilo veremezsem bırakıp biber hapı alcam yine.birden bırakırsam tüm kiloları geri alırım biliyorum biber hapında.ama ben birden bırakmıycam.aktar kilo sabitlemesi yap dedi.istediğin kiloya ulaşınca 1 kutuyu al 2 ay kullan dedi.aralıklarla.ne kadar doğru bilmiyorum ama sadece hapa bağlı yaşamıyorum.sadece destek amaclı kullanıyorum:sm_confused:.bu arada böyle ilaçları açık açık yazmam ne kadar doğru bilmiyorum.

800 gr la 3. olmuşum zemuszemus
Ben hiçbirşey olmam sanıyordum mutluyum haftaya 2 kilo verebilirim inşallaaahhh :Saruboceq:

yena sana kesinlikle katiliyorum. bende kullandim seneler once. hicbir faydasini goremedim.ve dedigin gibi cok rahatsiz edici.
az yemedikce egzersiz yapmadikca kilo verilmiyor.....

uzunnnnnnn zaman aradan sonra birinci olmuşum..yaşasınnn çok mutlu oldumm...

kızlar ben kaçar...iyi hafta sonları...iyi tatillerrrrrrr....öpüldünüzzzzz

çizelgemi değiştiremedim..uğraştım olmuyor..biriniz yardım edebilirmisiniz...?????????

merhaba bayanlar aranıza bu gün katıldım öncelikle çok begendim burdaki uygulamayı
19 yaşında 110 kilo olarak başladım bu gün rejime inş saglıklı kilolarımıza hepimiz kavuşuruz... guatr hastalıgım varmış bir iki ay önce öğrendim EUTHYROX kullanıyorum doktorum metabolizmamın yavaş oldugunu söyledi hızlandırmak için spora başlıcam yarından itibaren ( metabolizmanızı nasıl hızlandırdığınıza ilişkin bilgilerinizi bekliyorum hanımlar ) aynı zamanda akşam ve öğle yemeklerinde ekmek tüketmeyide bırakıyorum hızlı bir başlangıç ama:) şimdiden herkese teşekkürler

Ben de iki gündür diyetteyim,neden çünkü tartıda 97yi gördüm (
Kahvaltıda haşlanmış yumurta
domates salatalık
3-4 zeytin
bir dilim kepek ekmeği yiyorum
iki saat sonra meyve yiyorum

öğlen yağsız süt ve müsli
iki saat sonra meyve yine

akşam çorba falan geçiştiriyorum ekmeksiz
18den sonra meyve bile yememeye özen gösteriyorum.
gün içinde iki bardak lipton form şeftalili içiyorum.
Müzik açıp 30-60 dk arası kafama göre hareket ediyorum..
bu geceden itibaren elma sirkesi-ılık su tarifine başlıyorum..

aklıma gelenler bunlar şimdilik..kilo çizelgesi de yaptım ama çıkar mı emin değilim kaydirigubbakcemile3

Öncelikle aramıza hoşgeldin tatlım yerimseniben
Senin yaşlarındayken 3 ayda 30 kilo vermiş biri olarak şunu söyleyebilirim bizden çok gençsin ve çok daha kolay kilo verebilirsin. metabolizmanın hızlanması için günde en az 3 lt su iç bence zaten diyete başlamışsın sporda yaparsan sıkıntın kalmaz sadece sabretmen gerekiyor ilk 1 ay çok zorlanırsın ama 1 ayın sonrasında daha hızlı kilo verebilirsin guatr hastalığın varmış kilo vermen yavaş olabilir ama en güzeli de o zaten yavaş yavaş verdiğin kiloyu kolay kolay almazsın sadece sabır 6 ay ver kendine yada 1 sene emin ol 1 sene sonra mankenler gibi olursun ... yani inşallahhh :Saruboceq:

Sende hoşgeldin canım yerimseniben

Rejim listen gayet güzel geldi bana ve senin işin bizimkinden çok daha kolay... Umarım en kısa süre de istediğin kiloya ulaşır ve orda kalırsın bol şanslar ... kaydirigubbakcemile5

sagol canım ya inş bende bu 3 ayda 30 kilo verebilsem keşke kaydirigubbakcemile2

İyi dileklerin için çok sağol..Bende müthiş bir iştah olduğundan kilo vermem çok kolay olmuyor;ama azmettim bu defa 68i göreceğim tartıda (İNŞALLAH,İNŞALLAH....)
PES ETMEK YOK!! yasakkelime

45 dakikalık hareket-dans-egzersizimi yaptım,elma sirkesi-ılık su karışımımı içtim yatıyorum )
ii geceler kalanlara..

aramıza hoşgeldin canım. menünü inceledim. kahvaltın çok güzel ama diğer öğünlerin zayıf gibi geldi bana. bence artırmalısın

ya kızlar bugün o daha önce bhsettiğim ist.daki okul beni görüşmeye çğırdığı için ist.daydım akşam hemen gerisin geri dönmek zorunda kaldım. kilomu dda bildiremedim tabi... oysa oysaaaa kaç kilo vermişim ya neyse hftaya hllederiz artıkın :çok üzgünüm:

yeni gelenler hoşgeldi alkisalkisalkis

umutbahar senin için oy kullandım canım bu arada zemuszemus

herkese kolay gelsin...

kızlar uzun süredir girmedim
dün akşam oğluşumun doğum gününü yaptık haliyle biraz bozdum diyet işini 11 kg verdim kaldı bakalım yarından itbaren devam inşallah bi aksilik yoktur özledim sizleri oğluşumun doğum günü linkini atıyorum bakmak isteyen olursa hem fotolarımıda görmüş olursunuz öptüm çok

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13819385#post13819385

Canımmm istanbuldaydın demek seni göremeyince şaşırdım zaten Eeee sonuç belli mi gidiyormusun istanbuldaki yeni hayatına ne zaaman haber vereceklermiş sana ???

Oy için çok tşk ederim canım olumunekankayizsmile

Kilonu da bildiremedin bu hafta sen 1. olurdun belki de ... bilmiyorumkismile kısmettt haftaya inşallahhh =)

Dün 4 lt den fazla su içmiştim veee sonuç 200 gr vermişim :) şuanki kiloooommmm 121.1 kaydirigubbakcemile2 zemuszemus Allahım zayıflıyorum galiba yaaa :Saruboceq: şükürler olsun.

Günaydın kızlar
Dün facede beni bir adam eklemişti :sm_confused: şişman manifetso ortak arkadaş olarak göründüğü için bende rejimle alakalı olduğunu düşünerek kabul ettim iyiki de etmişim a.s saat 12 gibi başlayan sohbetimiz 2 de son buldu. bana ilk sorusu
- sende mi rejimdesin ? oldu evet dedim -sen ? ben 60 kilo verdim ama bir 20 kilo daha vereceğim boyu 1.87 şuanki kilosu 100 ve 30 yaşında bir adam 160 kilo olarak başlamış rejime ama çocukluktan gelen bir kilo problemi değil üniversite yıllarındayken 70 kilo olan bir adam. Çok şaşırdım :sm_confused: 13 ayda vermiş 60 kiloyu diyet ve yürüyüşle ve söylediği ilk şey herşeyi bırak sadece hedefe odaklan ve beyninde bitir herşeyi.
bana önerileri oldu bol bol protein almam gerektiğini yoksa kiloların kaslardan gideceğini söyledi protein kaynağı ürünler balık, yumurtanın beyaz kısmı, tavuk göğsü,lor peyniri bunlardan tüketmelisin dedi beyaz peynir yeme dedi mesela yağlı olduğu için protein değil yağ ihtiva ediyormuş. Birde nabız ölçen saat varmış en ucuzu 65 TL :bbo: nabızölçer saatle kalp ritmine uygun şekilde yürüdüğünde gerçekten yağ yakmaya başlanılıyormuş bunlardan bahsetti kendisinden başka ipuçları alırsam paylaşırım ... olumunekankayizsmile

Günaydın,
Mutlu haftasonları diliyorum...Az kalorili olanından...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…