Xenical yemekle alınan yağın bir kısmı dışkı yoluyla tahliye edilmesi...zaten prospektüsünde yazıyordur..doktorda söylemiştir...
Banada vermişti doktor bir hafta kullandım bir kaç yıl önce,sonra onuda bıraktım...Çünkü çok rahatsız edici birşey..
Emin ol ilaçla olucak bir şey değil..Tamamen biz istemeliyiz zayıflamayı...
Sende gayet iyi kilo vermişsin hemen telaşlanma...
1.lerimiz :hooray:
yagmurgözlü...............2.4
Bonus.....................2.2
2.lerimiz :teytey:
pregant...................1
3.lerimiz
UmuTBahaR.................0.8
elifsevde.................0.7
halley....................0.4
Xenical yemekle alınan yağın bir kısmı dışkı yoluyla tahliye edilmesi...zaten prospektüsünde yazıyordur..doktorda söylemiştir...
Banada vermişti doktor bir hafta kullandım bir kaç yıl önce,sonra onuda bıraktım...Çünkü çok rahatsız edici birşey..
Emin ol ilaçla olucak bir şey değil..Tamamen biz istemeliyiz zayıflamayı...
Sende gayet iyi kilo vermişsin hemen telaşlanma...
1.lerimiz :hooray:
yagmurgözlü...............2.4
Bonus.....................2.2
2.lerimiz :teytey:
pregant...................1
3.lerimiz
UmuTBahaR.................0.8
elifsevde.................0.7
halley....................0.4
merhaba bayanlar aranıza bu gün katıldım öncelikle çok begendim burdaki uygulamayı
19 yaşında 110 kilo olarak başladım bu gün rejime inş saglıklı kilolarımıza hepimiz kavuşuruz... guatr hastalıgım varmış bir iki ay önce öğrendim EUTHYROX kullanıyorum doktorum metabolizmamın yavaş oldugunu söyledi hızlandırmak için spora başlıcam yarından itibaren ( metabolizmanızı nasıl hızlandırdığınıza ilişkin bilgilerinizi bekliyorum hanımlar ) aynı zamanda akşam ve öğle yemeklerinde ekmek tüketmeyide bırakıyorum hızlı bir başlangıç ama:) şimdiden herkese teşekkürler
Ben de iki gündür diyetteyim,neden çünkü tartıda 97yi gördüm(
Kahvaltıda haşlanmış yumurta
domates salatalık
3-4 zeytin
bir dilim kepek ekmeği yiyorum
iki saat sonra meyve yiyorum
öğlen yağsız süt ve müsli
iki saat sonra meyve yine
akşam çorba falan geçiştiriyorum ekmeksiz
18den sonra meyve bile yememeye özen gösteriyorum.
gün içinde iki bardak lipton form şeftalili içiyorum.
Müzik açıp 30-60 dk arası kafama göre hareket ediyorum..
bu geceden itibaren elma sirkesi-ılık su tarifine başlıyorum..
aklıma gelenler bunlar şimdilik..kilo çizelgesi de yaptım ama çıkar mı emin değilimkaydirigubbakcemile3
Öncelikle aramıza hoşgeldin tatlım yerimseniben
Senin yaşlarındayken 3 ayda 30 kilo vermiş biri olarak şunu söyleyebilirim bizden çok gençsin ve çok daha kolay kilo verebilirsin. metabolizmanın hızlanması için günde en az 3 lt su iç bence zaten diyete başlamışsın sporda yaparsan sıkıntın kalmaz sadece sabretmen gerekiyor ilk 1 ay çok zorlanırsın ama 1 ayın sonrasında daha hızlı kilo verebilirsin guatr hastalığın varmış kilo vermen yavaş olabilir ama en güzeli de o zaten yavaş yavaş verdiğin kiloyu kolay kolay almazsın sadece sabır 6 ay ver kendine yada 1 sene emin ol 1 sene sonra mankenler gibi olursun ... yani inşallahhh :Saruboceq:
Sende hoşgeldin canım yerimseniben
Rejim listen gayet güzel geldi bana ve senin işin bizimkinden çok daha kolay... Umarım en kısa süre de istediğin kiloya ulaşır ve orda kalırsın bol şanslar ... kaydirigubbakcemile5
Ben de iki gündür diyetteyim,neden çünkü tartıda 97yi gördüm(
Kahvaltıda haşlanmış yumurta
domates salatalık
3-4 zeytin
bir dilim kepek ekmeği yiyorum
iki saat sonra meyve yiyorum
öğlen yağsız süt ve müsli
iki saat sonra meyve yine
akşam çorba falan geçiştiriyorum ekmeksiz
18den sonra meyve bile yememeye özen gösteriyorum.
gün içinde iki bardak lipton form şeftalili içiyorum.
Müzik açıp 30-60 dk arası kafama göre hareket ediyorum..
bu geceden itibaren elma sirkesi-ılık su tarifine başlıyorum..
aklıma gelenler bunlar şimdilik..kilo çizelgesi de yaptım ama çıkar mı emin değilimkaydirigubbakcemile3
ya kızlar bugün o daha önce bhsettiğim ist.daki okul beni görüşmeye çğırdığı için ist.daydım akşam hemen gerisin geri dönmek zorunda kaldım. kilomu dda bildiremedim tabi... oysa oysaaaa kaç kilo vermişim ya neyse hftaya hllederiz artıkın :çok üzgünüm:
yeni gelenler hoşgeldi alkisalkisalkis
umutbahar senin için oy kullandım canım bu arada zemuszemus
herkese kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?