Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar uğrayamadım, bu hafta kötü gecti biraz sabah tartılamadım da tartımin pili bitmiş ama inanılmaz şişim ve kötüyüm geçtiğimiz hafta hiç dikkat edemedim ve fazla yedim şişim kendimi iyi hissedemiyorum

arkadaşlar günaydın dün yukardaki mesajımı yazarken yarım kaldı tamamlayıp gönderememiştim

Tttt
Hayırlı sabahlar
Kötü geçen ayları haftaları günleri unutup önümüze bakalım hepimiz önce kendimiz için kendimize söz verelim ve yeni haftada sağlıklı beslenip kilo verelim
Adaş beynim durmuş sanki özelikle akşamları ne pişirsem ne yesemde evdekilerede beğendirsem diyorum

Dün okulda görüşmem vardı sonra işyerine geçtim orda bir iki görüşme oldu saat 3 de çok fena bir kahvaltı yaptım oda beni kötü yaptı yerken doymuyorum ama 1 saat sonrası beni öldürüyor midem hazm etmiyor....

Bugünün menüsü
Kah kuru incirli 3 hurmalı yulaf
Ara kızımın kalan ethaşlama 5 10 antep fıstığı
Öğlen 1 d. Yaşpasta 1 kase yoğurtlu makarna
Ara çok az üzüm 1 d. Armut minik bikaç tane incir
Akşam kısır ayran

ISILDURU dönmene sevindim. Ben uzun süredir 86 civarıydm hoop 94 lere çıktım şimdi 90 kiloyum tekrar eski kiloma dönmek istiyorum

Hadi canım hadi çabuk olalım baksana korona şişmanları zorluyormuş bizimde maşallahimiz var kilo konusunda

Senin menu hiç olmamış bengisu yaş pasta gözümden kaçtı sanma geçen gün bir söz duydum müge anlidan çok doğru dedim kendi kendime ben şimdi karar vereyim mesela bir ömür çay içmiyorum diyim bir ömür içmem dedi, insan karar veren inat edebilen uygulayan bir canli dedim kendi kendime yeme artık kızım yemiycem karar verdim 7 leri görmem lazım mecburum kendim için

Bu konuda bende moralsizim ışıl banada moral lazım hiç istemediğim fazlaca yüksek kilolardayım.
Bazen çok iyi oluyorumda bazende bu güçsüzlük bitiriyo beni.

Amine Busra
Bulamiyorum

İkinizde böylesiniz biliyorum.
Büşra yeme isteğini sadece yediğini yazınca içim cız etti

Valla çok üzülüyorum yemekle bozmuşuz kafayı otursam bir kuzuyu yerim o derece hiç doymuyorum işte bu çok tehlikeli aşırı obez olma yolunda olduğumuzun göstergesi inat etmek zorundayız bonusum sadece kendi sağlığımiz için inat etmeli yetmemeliyiz yazık bize

Bence azıcık ucundan tatmak bitiriyor bizi çünkü onunla yetinmeyip gerisinide yiyoruz

Kuzu diyerek midemizi minnoş göstermene hasta oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…