7 yi kırmak zordur bende aylarca 80 de kaldım ama vazgeçmezsen mutlaka oluyor birde kafaya takmayınca oluyor 74 gördüğümde uzun zamandır kiloyu bosvermistim tartılmıyordumben de 7 li rakamları görmek istiyorummmmmmm
Adaş beynim durmuş sanki özelikle akşamları ne pişirsem ne yesemde evdekilerede beğendirsem diyorumHayırlı sabahlar
Kötü geçen ayları haftaları günleri unutup önümüze bakalım hepimiz önce kendimiz için kendimize söz verelim ve yeni haftada sağlıklı beslenip kilo verelim
Afiyet olsun canımYumurtalarım haşlanıyor kahvaltı yapacağım akşama evde yemekde yok bakalım bu gün nasil geçicek
Hadi canım hadi çabuk olalım baksana korona şişmanları zorluyormuş bizimde maşallahimiz var kilo konusundaBugünün menüsü
Kah kuru incirli 3 hurmalı yulaf
Ara kızımın kalan ethaşlama 5 10 antep fıstığı
Öğlen 1 d. Yaşpasta 1 kase yoğurtlu makarna
Ara çok az üzüm 1 d. Armut minik bikaç tane incir
Akşam kısır ayran
ISILDURU dönmene sevindim. Ben uzun süredir 86 civarıydm hoop 94 lere çıktım şimdi 90 kiloyum tekrar eski kiloma dönmek istiyorum
Senin menu hiç olmamış bengisu yaş pasta gözümden kaçtı sanma geçen gün bir söz duydum müge anlidan çok doğru dedim kendi kendime ben şimdi karar vereyim mesela bir ömür çay içmiyorum diyim bir ömür içmem dedi, insan karar veren inat edebilen uygulayan bir canli dedim kendi kendime yeme artık kızım yemiycem karar verdim 7 leri görmem lazım mecburum kendim için
Valla çok üzülüyorum yemekle bozmuşuz kafayı otursam bir kuzuyu yerim o derece hiç doymuyorum işte bu çok tehlikeli aşırı obez olma yolunda olduğumuzun göstergesi inat etmek zorundayız bonusum sadece kendi sağlığımiz için inat etmeli yetmemeliyiz yazık bizeBu konuda bende moralsizim ışıl banada moral lazımhiç istemediğim fazlaca yüksek kilolardayım.
Bazen çok iyi oluyorumda bazende bu güçsüzlük bitiriyo beni.
Amine Busra
Bulamiyorum
İkinizde böylesiniz biliyorum.
Büşra yeme isteğini sadece yediğini yazınca içim cız etti
Bence azıcık ucundan tatmak bitiriyor bizi çünkü onunla yetinmeyip gerisinide yiyoruzBu konuda bende moralsizim ışıl banada moral lazımhiç istemediğim fazlaca yüksek kilolardayım.
Bazen çok iyi oluyorumda bazende bu güçsüzlük bitiriyo beni.
Amine Busra
Bulamiyorum
İkinizde böylesiniz biliyorum.
Büşra yeme isteğini sadece yediğini yazınca içim cız etti
Valla çok üzülüyorum yemekle bozmuşuz kafayı otursam bir kuzuyu yerim o derece hiç doymuyorum işte bu çok tehlikeli aşırı obez olma yolunda olduğumuzun göstergesi inat etmek zorundayız bonusum sadece kendi sağlığımiz için inat etmeli yetmemeliyiz yazık bize
Bence azıcık ucundan tatmak bitiriyor bizi çünkü onunla yetinmeyip gerisinide yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?