89.5 olmak icin can atiyorum. Kabataslak 110 kgyum. Ben yaa ben. Daha 26 yasindayim. Ve yaklasik 5 yildir obezim. Bunu kabullenmek oyle zor ki
Emzirmenin arkasina saklanip evet tekrar ve tekrar yiyorum. Bugun yediklerimi saysam dudaklariniz uçuklar
Günaydın mutlu pazarlar ❤Günaydın ❤
Mutlu pazarlar ❤
Allah güç versin hepimize sizi seviyorum ve çok iyi anlıyorum.
Eki Görüntüle 2689684
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
60kiloyum
Sarayca
Tgcervanne0133
Mthn83
huzurunmeraklisi
ISILDURU
Nasılsın bonusumGünaydın ❤
Mutlu pazarlar ❤
Allah güç versin hepimize sizi seviyorum ve çok iyi anlıyorum.
Eki Görüntüle 2689684
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
60kiloyum
Sarayca
Tgcervanne0133
Mthn83
huzurunmeraklisi
ISILDURU
Günaydın mutlu pazarlar ❤
Gelin hep beraber başlayalım. Bence hepimizde duygusal açlık var. Ya da ne bileyim benim beynim kiloluyum hep bunu kabullenmiş kilo vermeyi sözde istyrm durumu kabullrnmişim özümde istemyrm heralde. Yoksa 8 yıl önce 82 ydim kilo hep önrmliydi benim için. Yılda 1 kilo versem 76 olurdum şimdi 90 kiloyum. Nereye gidiyrm Böyle yaş ilerledikçe metabolizma da yavaşlıyor. Bu defa da iyi bir başlangıç yaptm kendimce. Geçen gün arabadayken yoldan baya kilolu biri geçti. 3 yaşındaki kızım ohaaa dedi. Oyaştaki çocuğa bile farklı geliniyor nasıl üzüldüm kendi halime. Neden öyle dedin diye sorunca anne o çoook güçlü dedi. Gücün kilo olduğunu idrak edene kadar bu kilomu azaltmam lazım. Geçen gün yanlışlıkla elbise askısına bastım anında kırıldı.kendimi fil gibi hissettm. Allah kadını bu kadar narin nazenin yaratmış bize irade vermiş ama kendimizi bu hale getryrz. Düşünün 100 dönüm bahçemiz var ama biz kendimizi 1 dönüme hapsetmişiz ayağımıza ağır bir bilye takmışız onla dolaşmaya çalışıyoruz. Birimizin havuza inmiyor birimiz yenii ortama biri eşle aynı koltukta oturamıyor biri düğüne gitmiyor biri eşiyle el ele gezmeye utanıyor biri her kıyafeti alamıyor 100 dönümü 1 dönüme indirdik. Hala da o düğümü çözüp atmak varken kilit üstüne kilit ekliyoruz. Bizi ancak kendimiz kurtaracağız kimse ağzımıza zorla bişey koymuyor. Bizi yoran uzun vade olması sadece bir haftalık sonuca odaklanmalıyız. Bu cuma ne kadar eksi olacam diye. Bugün doğumgğnümdü yedim pastayı ama cumaya eksi bildirecem emin olun. Zihnim buna hazır
Iyi aksamlar kizlar
Son yazilan mesajlari okudum, içim acidi
Gercekten hepimiz adina üzüldüm
Genelde ayni seyleri konuşuyoruz
Ne yapmamiz gerektigini, cozumunude hepimiz cok iyi biliyoruz ama kendimize kötülük yapmaya devam ediyoruz
Hep diyoruz ya, insanin kendine yaptigi kötülüğü kimse yapmazmis diye...
Bu dünyaya 1 sefer geliyoruz
biz surekli kilo derdiyle ve bunun getirdigi sorunlarla ugrastigimiz halde yinede verip, bisuru dertten kurtulalim demiyoruz
Gecmiste şunu verdim, şunu aldim demeyi birakip temiz bi sayfa acip sifirdan baslasak nasil olur
Kendimize deger verip, iyi davransak...
Biz o kadar degersizmiyiz
Hak etmiyormuyuz
Saglikli, güzel, mutlu olmayi
Çünkü kilolarla mutlu olamiyoruz, yoksa senelerdir burda olmazbaşladım. k
Kafayi artik yemekle degil baska seylerle bozalim :))
Ben de ramazanda sonrasinda evde oldugum donemde herzaman ki gibi ipin ucunu biraktim ve tabiki kilo aldim
Gectigimiz carsamba 104.2 kiloyla baslangic yaptim
Cuma 102.5 kiloydum
Gercekten kararli olup, yilbasina kadar baya bi kilolari azaltmak isteyenler eşlik edebilirler
Ama hic bir bahaneyi kabul etmiyecez artik :)))
Artik bahane üretecek lüksümüz yok
ben de 70 li rakamlardakilere çok özeniyorum. ama o rakamlara inmek için gayret etmem gerekli. bunun için başladım ucundan. aralıklı oruç yapıyorum. hadi sen de gel tatlım89.5 olmak icin can atiyorum. Kabataslak 110 kgyum. Ben yaa ben. Daha 26 yasindayim. Ve yaklasik 5 yildir obezim. Bunu kabullenmek oyle zor ki
yapma işte. protein+sebze+salata+yoğurt+çiğ kuruyemiş+glisemin indeksi düşük ve az miktarda meyve+az miktarda glisemik düşük karbonhidratla besleceğiz.Emzirmenin arkasina saklanip evet tekrar ve tekrar yiyorum. Bugun yediklerimi saysam dudaklariniz uçuklar
Ne olsun be ağa haberler sendenağber
Nice sağlıklı mutlu yıllara canımGünaydın kızlar bu cuma kimler eksi bildirecek?? Ve menü yazmayı düşününler. Bugün daha dikkatli beslenelim olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?