Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

89.5 olmak icin can atiyorum. Kabataslak 110 kgyum. Ben yaa ben. Daha 26 yasindayim. Ve yaklasik 5 yildir obezim. Bunu kabullenmek oyle zor ki
Emzirmenin arkasina saklanip evet tekrar ve tekrar yiyorum. Bugun yediklerimi saysam dudaklariniz uçuklar

13 yıl oldu büşra buralara hiç gelme. 9 yaş büyüğüm senden keşke ben 26 olsamda versem.
Emzirmiyoruz bizede aynısı oluyo. Duygusal hassaslıklarımızı keşke başka şeylerden çıkarsaydık.

doğum günün kutlu olsun tatlım. ailenle sevdiklerinle nice mutlu yılların olsun

kesinlikle haklısın canım geriye bakmak birşey ifade etmiyor. bizi daha çok üzüyor. ben de Allahın izniyle 2 gün önce başladım. çok mükemmel değil ama ucundan başladım. ertelemekle olmuyor bu iş. kısa sürede kafayı toplayıp, kendini motive edici şeylere yönelip hemen başlamak gerekli. ben de bir süredir o zamanı kolluyordum.

hadi bakalım eylülde kaç kilo vereceğiz

89.5 olmak icin can atiyorum. Kabataslak 110 kgyum. Ben yaa ben. Daha 26 yasindayim. Ve yaklasik 5 yildir obezim. Bunu kabullenmek oyle zor ki
ben de 70 li rakamlardakilere çok özeniyorum. ama o rakamlara inmek için gayret etmem gerekli. bunun için başladım ucundan. aralıklı oruç yapıyorum. hadi sen de gel tatlım
Emzirmenin arkasina saklanip evet tekrar ve tekrar yiyorum. Bugun yediklerimi saysam dudaklariniz uçuklar
yapma işte. protein+sebze+salata+yoğurt+çiğ kuruyemiş+glisemin indeksi düşük ve az miktarda meyve+az miktarda glisemik düşük karbonhidratla besleceğiz.

Günaydın arkadaşlar yegenimin dogun gunu icin bir günlüğüne Antepe gelmistim bugün donuyorum.cok agladi kuzum teyze gitme diye
Bir daha gelecem dedim 3 te otobusym var. Bu hafta düzen kalmadi haftaya toparlicam insallah.
Mutlu pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…