Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru diyorumda ışıl öyle boktan bi durum ki tadına bakmayıp yemesekte kısıtlanmaktan kötü oluyoruz
Şöyle düşün sen yıllardır diyettesin dün aklıma geldin dedim bu kadin hep diyette ne kadar yorucu bir şey yese olmuyor yemese olmuyor en güzeli bir hedef koy de ki 3 ay karbonhidrat yemiycem verebildigim kadar kilomu vericem sonra canım istiyorsa ölçülü yiyecem bir süre 3 kilo alınca hop tekrar karbonsuz devam edicem

Surekli yiyorum ama surekli. Hep agzimda bisey var. Nolcak boyle?. Fazla kg almadim cunku cok yoruluyorum. Uyumadikca yoruldukca yiyorum. Mutsuzum yiyorum..

Kılık kıyafetten geçtim artık elbise dışında hiçbirşeyim olmuyor havuza girmedim zaten tek tük yeni büyük bir mayo aldım her yerimi kapatan tesettur mayo onunlada girmek zorunda olmak moralimi epey bozdu hiç girmemeyi tercih ettim bu yaz 48 kilo kadınların yanında tipsizlikten ödül almamak için gidip gelmedim bile kimseyle resmen depresyondayım haberim yok bitti artık sağlığımi geri kazanmak zorundayım regl olamıyorum kolum uyuşuyor ve ağrıyor daha neler neler pof

Teşekkürler canım bende sizleri gördüğüme sevindim dönüp bir adım attığımada sevindim

sabah oolong çayı

öğlen 13.00
1 yumurtadan bol soğanlı peynirli isotlu omlet
5 zeytin
1 dilim avakado+salatalık+domates+1 köz kapya biber
4 küçük parça karpuz
1 dilim karakılçık tbe

ara 14.40
puer çayı
1 avuç çekirdek

ara 17.30
puer çayı
1 kase aşure

ara oolong çayı

akşam 19.45
baharatlı kapya biberli hindi kavurma
fırında karışık sebze (patlıcan+kapya biber+yeşil acı biber+soğan+patates+tatlı patates+sarımsak+zeytinyağı)
salatalık

ara puer ve oolong çayları

yatana kadar 2 lt ye yakın su

NOT: puer, yeşil, beyaz ve oolong çaylarımda aynı çay yapraklarını demliyorum. her demlemede de demi azalıyor. çok olmuyor yani.

bizdeki sorun iradesizlik. kararımızda durmuyoruz. çabuk vazgeçiyoruz. bazılarının iradesi çok güçlü. her konuda.
Surekli yiyorum ama surekli. Hep agzimda bisey var. Nolcak boyle?. Fazla kg almadim cunku cok yoruluyorum. Uyumadikca yoruldukca yiyorum. Mutsuzum yiyorum..
hep birlikte çıkacağız bu çukurdan kızlar. hadi ben de geldim artık elele vereceğiz. oturduğumuz, yakındığımız yerden bir şey olmuyor.

Artı çıkınca canım sıkıldı,buralarda sakindi yazmadım.. yengem geldi bugün.. 80 kilo ile herbalife başlamıştı 3 ay önce,kadın resmen erimiş. 62 kilo cıktı,kendim tarttim vallahi
Onun adına çok sevindim tabi,ama biz bu kadar uğraşırken,onün bu kadar hızlı ve sarkmadan zayıflamasına şaşırdım

Bıraktığı zaman kg almayacaginin garantisi var mi? Bizde surekli sivi beslensek zaten zayiflariz

Bıraktığı zaman kg almayacaginin garantisi var mi? Bizde surekli sivi beslensek zaten zayiflariz
bence de normal sağlıklı beslenerek kilo vermek daha mantıklı. süreklilik gerekli.

bence de normal sağlıklı beslenerek kilo vermek daha mantıklı. süreklilik gerekli.
Benim başlayamama sorunum var. Başlasam devam ettiririm...
Kaynim bugün askerden geldi. Belki seneye sozlenecek. Kuzenim seneye evlenecek. Ben o dugunlerde 100 kg mu olcam yine... Eslem hareketlenecek pesinde koşamicam. Bir ortama girince hareket etmekten korkuyorum, sandalyeye koltuga oturmaya korkuyorum. Koyde koltugun ayagini kirdim esim koltukta otururken bende yanina oturdum. Ne kadar uzucu birşey dimi... Hicbir kıyafetim olmuyor.
Cok utanarak soyluyorum kisisel temizligimde bile cok zorlaniyorum. Bu nasil hayat boyle. Ama dur diyemiyorum kendime girdapta gibiyim

aslında seni anlayabiliyorum. çok şükür en yüksek kilom 89.5 du. ama hareket çok kısıtlanıyor. şu an bile öyleyim. ben kendimi motive edici şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. youtube ta yemek tariflerini izliyorum. kendime program yapıyorum. dünden bu yana yavaştan aralıklı oruca başladım Allahın izniyle. hadi beraber başlayalım.

Sonrada gidip tekrar yiyosun

89.5 olmak icin can atiyorum. Kabataslak 110 kgyum. Ben yaa ben. Daha 26 yasindayim. Ve yaklasik 5 yildir obezim. Bunu kabullenmek oyle zor ki

Gelin hep beraber başlayalım. Bence hepimizde duygusal açlık var. Ya da ne bileyim benim beynim kiloluyum hep bunu kabullenmiş kilo vermeyi sözde istyrm durumu kabullrnmişim özümde istemyrm heralde. Yoksa 8 yıl önce 82 ydim kilo hep önrmliydi benim için. Yılda 1 kilo versem 76 olurdum şimdi 90 kiloyum. Nereye gidiyrm Böyle yaş ilerledikçe metabolizma da yavaşlıyor. Bu defa da iyi bir başlangıç yaptm kendimce. Geçen gün arabadayken yoldan baya kilolu biri geçti. 3 yaşındaki kızım ohaaa dedi. Oyaştaki çocuğa bile farklı geliniyor nasıl üzüldüm kendi halime. Neden öyle dedin diye sorunca anne o çoook güçlü dedi. Gücün kilo olduğunu idrak edene kadar bu kilomu azaltmam lazım. Geçen gün yanlışlıkla elbise askısına bastım anında kırıldı.kendimi fil gibi hissettm. Allah kadını bu kadar narin nazenin yaratmış bize irade vermiş ama kendimizi bu hale getryrz. Düşünün 100 dönüm bahçemiz var ama biz kendimizi 1 dönüme hapsetmişiz ayağımıza ağır bir bilye takmışız onla dolaşmaya çalışıyoruz. Birimizin havuza inmiyor birimiz yenii ortama biri eşle aynı koltukta oturamıyor biri düğüne gitmiyor biri eşiyle el ele gezmeye utanıyor biri her kıyafeti alamıyor 100 dönümü 1 dönüme indirdik. Hala da o düğümü çözüp atmak varken kilit üstüne kilit ekliyoruz. Bizi ancak kendimiz kurtaracağız kimse ağzımıza zorla bişey koymuyor. Bizi yoran uzun vade olması sadece bir haftalık sonuca odaklanmalıyız. Bu cuma ne kadar eksi olacam diye. Bugün doğumgğnümdü yedim pastayı ama cumaya eksi bildirecem emin olun. Zihnim buna hazır

Doğum günün kutlu mutlu olsun cnm
Yeni yasinda insallah hedefine ulaşırsın

Iyi aksamlar kizlar

Son yazilan mesajlari okudum, içim acidi
Gercekten hepimiz adina üzüldüm

Genelde ayni seyleri konuşuyoruz
Ne yapmamiz gerektigini, cozumunude hepimiz cok iyi biliyoruz ama kendimize kötülük yapmaya devam ediyoruz
Hep diyoruz ya, insanin kendine yaptigi kötülüğü kimse yapmazmis diye...

Bu dünyaya 1 sefer geliyoruz
biz surekli kilo derdiyle ve bunun getirdigi sorunlarla ugrastigimiz halde yinede verip, bisuru dertten kurtulalim demiyoruz

Gecmiste şunu verdim, şunu aldim demeyi birakip temiz bi sayfa acip sifirdan baslasak nasil olur

Kendimize deger verip, iyi davransak...
Biz o kadar degersizmiyiz
Hak etmiyormuyuz
Saglikli, güzel, mutlu olmayi
Çünkü kilolarla mutlu olamiyoruz, yoksa senelerdir burda olmazdik

Kafayi artik yemekle degil baska seylerle bozalim :))

Ben de ramazanda sonrasinda evde oldugum donemde herzaman ki gibi ipin ucunu biraktim ve tabiki kilo aldim
Gectigimiz carsamba 104.2 kiloyla baslangic yaptim
Cuma 102.5 kiloydum

Gercekten kararli olup, yilbasina kadar baya bi kilolari azaltmak isteyenler eşlik edebilirler
Ama hic bir bahaneyi kabul etmiyecez artik :)))
Artik bahane üretecek lüksümüz yok

Emzirmenin arkasina saklanip evet tekrar ve tekrar yiyorum. Bugun yediklerimi saysam dudaklariniz uçuklar
Senin yemelerinin altındaki sorunları çozmen lazım canım öncelikle.ne canını bu kadar acıtıyor??Neden hırsını yemekten,kendinden çıkartıyorsun bunu halletmen lazım başlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…