- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 40
Ben her şeyi çok yiyorum,yemek abur cubur mutfak faresi diyor annem,ekliyor "ya televizyonu mutfağa götür ya buzdolabını televizyonun yanına getir böyle git gel zor oluyor sana" diye dalga geçiyor :kedi:
Ama ama şimdi ne diyor maşallah ne azmettin incelmeye de başladın,diyorum ne sandın sen kızını sırnaşık şey
Kalsiyum ve c vitaminide yağları yakmada yardımcı biliyorsunuzdur ama yine söyleyeyim dedim..:)
evet onu da duymuştum onun için süt ve yoğurdu çok bol tüketiyorum. Sizde biliyorsunuzdur yeşil sivri biberde narenciyeden çok daha fazla C vitamini varmış a.s
1 sene çok değil mi eyvahedigeldismile Ben en geç yılbaşında 67-68 olmak istiyorum,öyle 38 beden olayım gibi bir derdim yok :Saruboceq: Allah'ım inşallah bırakmam..Tabiiki sakın bırakma canım benim senin yaşın daha çok küçük 1 sene de güzelce zayıfla genç kızlık dönemini ince ve zarif bir hatun olarak geçir bak bana ömrümün en güzel yıllarını heba ettim yaş oldu 26 bu yaştan sonra zayıf olsamda kimse bana çıtır demez Çok üzgünüm çoook sen çıtırlığın tadını çıkar opuyorumnanaktan
Bademcim bugün kaçta uyandın.?
:))
1 sene çok değil mi eyvahedigeldismile Ben en geç yılbaşında 67-68 olmak istiyorum,öyle 38 beden olayım gibi bir derdim yok :Saruboceq: Allah'ım inşallah bırakmam..
bak güzelim ben 6 ayda 22 kilo verdim. ve hiç mi hiç aç kalmadan. boşuna kendine işkence etme. istersen sana örnek bir diyet listesi yazayım. bana diyetisyenin ilk başlarda yazdığı türden. kiloyu yavaş veriyosun çünkü çok az yiyerek metabolizmanı aşırı yavaşlatmışsın.
kızlarr bugün öğlen annem resmen döktürmüştü tavuklu pilav közde patlıcan salatası közde biber vs
tam sofraya oturdum öğlen yemeği ne olcakki diye düşünürken karnım ağrımaya başladı akannehir
ancak dört yemek kaşığı pilav yiyebildim bunada şükürrr kaydirigubbakcemile2
karnım ağrımasaydı vuracaktım dibine dibine tabakların:kedi::kedi:
resmen ilahi bir işaretti karın ağrım beni durdurdu zemuszemus
Yılbaşına kadar istediğin kiloya ulaşırsın zaten canım benim ama doktorlar vucudun indiğiniz kiloda sabit kalabilmesi için en az 6 ay kadar yine rejim yapılması gerektiğini söylüyor onun için söyledim =) yoksa yılbaşına daha 6 ay var rahat rahat verirsin kilolarını yerimseniben
Öğle yemeğimi hazırladımmmmm =)
Tavuk suyuna çorba 1 kepçe
Tavuk sote yağsız domatesli baharatlı yarım tabak
Küçük bir kase cacık
1 dilim light ekmek
Bunların hepsini yersem çatlarım diye düşünüyorum ve müsadenizle yemeğe uçuyorum
evet canim bana örnek olarak yazarsan ne yediklerini iyi olur...1600 kalori almak normal yani öylemi?hm ben bunun cok fazla olabilcegini düsünmüstüm kendimce...valla öyle bir oldum ki yemege korkuyorum ya. mesela bu sabah kahvaltimda sunlar vardi-bir haslanmis yumurta,bir sivri biber,3 zeytin,az birsey peynir,üc dilim salatalik ve bir dilim siyah ekmek üzerinde ince dilimli kasar peynirli,birde bir bardak cay..nasil sizce?
evet canim bana örnek olarak yazarsan ne yediklerini iyi olur...1600 kalori almak normal yani öylemi?hm ben bunun cok fazla olabilcegini düsünmüstüm kendimce...valla öyle bir oldum ki yemege korkuyorum ya. mesela bu sabah kahvaltimda sunlar vardi-bir haslanmis yumurta,bir sivri biber,3 zeytin,az birsey peynir,üc dilim salatalik ve bir dilim siyah ekmek üzerinde ince dilimli kasar peynirli,birde bir bardak cay..nasil sizce?
Yedim yimeğimi yaparken 1 saat uğraştım ahan 10 dakikada bitti kaydirigubbakcemile3
Kendim yaptım diye demiyorum Allahım ne kadan mikkkemmeelll yemekler yapabiliyorum beni alan yaşadı :hulya: kaydirigubbakcemile3 (mod : ukala ) laelaelaelaelae
yediklerim mideme insin kaydirigubbakcemile3 dansedelim kızlar =) ben oryantele bağlıyorum hihoyyyt :sm_cool:
ya kizlar su kalori tabelesini akadasimiz bana tarif etmis sagolsun ,dediklerini yaptim yani kilomu ,kac kiloya düsmek istedigimi felan hep yazdim ,orda tabeleyide gördüm ama bunu simdi nasil buraya akarcam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?