Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar tavuk göğsü haşlıyorum ama öyle tatsız tuzsuz yemek istemiyorum tavuk göğsüyle yapabileceğim diyetime uygun bir yemek çeşidi var mı ?

sen çoktan yapmışsındır yemeği ama ben sevdiğim bir tarifi vermek istiyorum yağsız. tavuk göğsünü kuşbaşı doğruyorum. kendi suyuyla pişiriyorum. suyunu iyice çekince kabukları soyulmuş birkaç domatesi minik minik doğrayıp tavukla beraber pişiriyorum. kısık ateşte yapıyorum buişlemleri. üzerine tuz ve bol kimyon ekliyorum. kimyon çok güzel lezzet katıyor.yavaş yavaş güzelce pişiyor. domates iyice pişince ateşten indirip üzerine lkaşar rendeliyorum. afiyet olsun. bu yemeği istersen az yağlı da yapabilirsin. çok pratik bir yemek

dombul kelebeem o nasıl laf. ben de sandım 70 yaşındasın. kıs daha ömrünün baharındasın. asıl şimdi lazım çıtır olmak. bekarsın yani. koca bulucan opuyorumnanaktan

bence çok güzel canım. sakın ha aç kalıp zayıflayacağını sanma. kendin tecrübe etmişsin zaten. hızlı verilen kilolar misliyle geri alınıyor. ayrıca insanın saçı dökülür, halsiz, kansız kalır aç kalarak. ben sana iki çeşit diyet örneği vereyim.

liste 1

uyanınca 2 bardak su+ 4 kayısı

kahvaltı
1 kiprit kutusu peynir
1 dilim ekmek
salata

ara
5 etiform
3 kayısı

öğlen
5 parnak kalınlığında karpuz
2 kk peynir
1 kase yoğurt
salata

ara
5 etiform
1 kase yoğurt

akşam
12 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
salata

ara
2 porsiyon meyve

2. liste
kalkınca 2 su bardağı su

kahvaltı
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal, reçel ya da pekmes
salata

ara
1 meyve

öğlen
2 porsiyon et
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
salata

ara
2 grissini
1 meyve

akşam
1 dilim ekmek
10 kaşık sebze
1 kase yoğurt
salata

ara
2-3 porsiyon meyve

her öğünden önce mutlaka 2 bardak su içiyorsun. ben bu kurallara sıkı sıkıya uyduğumda mutlaka en az 1,5 kilo verdim. ayrıca akşam yemek yenmez diye bir kural yok. ben şimdiye kadar akşam 8den önce akşam yemeği yediğimi hatırlamıyorum. yalnız uyumadan 2 saat önce yeme içme faslı bitmeli.

ayrıca sen kahvaltıda haftada 4 gün yumurta da yiyebilirsin. bende değişik diyetler de var. veririm yine. kilon kaçtı hatırlayamadım ama kilosu fazla insanlar daha fazla yemeli kural bu. yasak şeylerden kaçındınmı zaten kilolar şakır şakır gider. spor da yaparsan ohhh.

ya kizlar su kalori tabelesini akadasimiz bana tarif etmis sagolsun ,dediklerini yaptim yani kilomu ,kac kiloya düsmek istedigimi felan hep yazdim ,orda tabeleyide gördüm ama bunu simdi nasil buraya akarcam???

kendi profilinden yapıcan canım. yukarda kullanıcı panelini tıkla. profil ayarlarına bak. profil düzenleyi seç.. en aşağıda çizelge var. oraya şuna benzer bir yazı yapışcak. adreste sana verilen.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvFKrG/weight.png

listen cok gibi gözüküyor ama hafif seyler hep,,ac birakmamaliyim midemi dogru,bak karnimda acikti ben bir dilim karpuz ile bir parca penir yigeyim...ben günde 1 ile 1.5 litre su iciyorum ..benim birde kabizlik sorunum var ,bes günde bir ancak gidebiliyorum düsün artik....belki wc gitsem daha cok veririm..98 kiloyum canim suan ,117,5 dum bes ay evvel..

o yazıyı kopyalayıp yapıştıracan annem.

bikere en şişko insanın bile 10 kilodan sonra bellli olur verdiği. şaka yapıyolardır

sabahları aç karnına iki bardak suyla 4 kayısı yersen, ara öğünlerde de 2şer kayısı yeyip 3 litre su içersen wcden çıkamazsın canım. deneyebilirsin

karpuz yigcektim ya,buzdolabinda kisir vardi kizlar dayanamadim ,iki üc kasik kisir yedim...:bbo:ama bir iki kasiktan birsey olmaz dimi???

birde sunu sorcaktim belki biliyorsunuzdur,,bu hani disarda satilan dondurmalar varya top seklinde almanca adi kugel de türkcesi ne bilmiyorum:icecream:cok seviyorum dondurmayi ya,,bunlarda kalori cokmudur? yani sismanlatirmi acaba bu dondurmalar?

kızlar slmlar.gecen hafta pazar günü 109.3 olan kilom bugün itibariyle 106.3.çok çok şükür.
ama bu hafta vardiyalı çalıştıgım için tam gecedeyim.sabaha kadar bi diyet bisküvi ile bi yeşilçay içtim.öğlen yemek yoktu evde.peynirle 1 dilim ekmek yedim.bir de elma.metabolizmam sağlıksız beslenmekten bozulacak diye korkuyorum.akşam dondurma yicem bende.kalorisine bakarak aldım.170 falandı.bugün kendimi azcık dondurmayla ödüllendireceğim.bişi olmaz herhalde dimi.

birde sunu sorcaktim belki biliyorsunuzdur,,bu hani disarda satilan dondurmalar varya top seklinde almanca adi kugel de türkcesi ne bilmiyorum:icecream:cok seviyorum dondurmayi ya,,bunlarda kalori cokmudur? yani sismanlatirmi acaba bu dondurmalar?

1 top falan yesen bişi olmaz diye düşünüyorum.bugün benim de dondurma krizim tuttu. kaydirigubbakcemile3 ama hergün abartmamak lazım tabi. lmaz:

Bir haftada 3 kilo :icecream: Önceden yediklerimi düşününce bir dondurma çok masum bence..

bravoooalkisalkisalkisalkisalkisalkis güzel gitmiş kilolar
akşam ye canım dondurmanı ama geç olmadan yemelisinki yakasın kalorileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…