konyaliyim ama bende hic gitmedim ,yani almanyada ikaamet ettigimden bide istanbulda tüm akrabalar ,nasip olmadi abanda oraya gitmek.....senin nekadar oluyor toplam diyete baslayali?
Kızlar tavuk göğsü haşlıyorum ama öyle tatsız tuzsuz yemek istemiyorum tavuk göğsüyle yapabileceğim diyetime uygun bir yemek çeşidi var mı ?
Tabiiki sakın bırakma canım benim senin yaşın daha çok küçük 1 sene de güzelce zayıfla genç kızlık dönemini ince ve zarif bir hatun olarak geçir bak bana ömrümün en güzel yıllarını heba ettim yaş oldu 26 bu yaştan sonra zayıf olsamda kimse bana çıtır demez Çok üzgünüm çoook sen çıtırlığın tadını çıkar opuyorumnanaktan
Yaş 21,kilo 97 boy 172.. Başlamak başarmanın yarısı ise başardık say kendini maralca :lepi:
evet canim bana örnek olarak yazarsan ne yediklerini iyi olur...1600 kalori almak normal yani öylemi?hm ben bunun cok fazla olabilcegini düsünmüstüm kendimce...valla öyle bir oldum ki yemege korkuyorum ya. mesela bu sabah kahvaltimda sunlar vardi-bir haslanmis yumurta,bir sivri biber,3 zeytin,az birsey peynir,üc dilim salatalik ve bir dilim siyah ekmek üzerinde ince dilimli kasar peynirli,birde bir bardak cay..nasil sizce?
evet canim bana örnek olarak yazarsan ne yediklerini iyi olur...1600 kalori almak normal yani öylemi?hm ben bunun cok fazla olabilcegini düsünmüstüm kendimce...valla öyle bir oldum ki yemege korkuyorum ya. mesela bu sabah kahvaltimda sunlar vardi-bir haslanmis yumurta,bir sivri biber,3 zeytin,az birsey peynir,üc dilim salatalik ve bir dilim siyah ekmek üzerinde ince dilimli kasar peynirli,birde bir bardak cay..nasil sizce?
ya kizlar su kalori tabelesini akadasimiz bana tarif etmis sagolsun ,dediklerini yaptim yani kilomu ,kac kiloya düsmek istedigimi felan hep yazdim ,orda tabeleyide gördüm ama bunu simdi nasil buraya akarcam???
ayrıca sen kahvaltıda haftada 4 gün yumurta da yiyebilirsin. bende değişik diyetler de var. veririm yine. kilon kaçtı hatırlayamadım ama kilosu fazla insanlar daha fazla yemeli kural bu. yasak şeylerden kaçındınmı zaten kilolar şakır şakır gider. spor da yaparsan ohhh.
tamam orasini anladim ,ama nasil getircem linki ya? off beceremedim suanda ugrasiyorum ama nafile,,ya tabelem olustu aslinda,sizlerin dedigi yeride gördüm ama onu nasil getircem? yapamiyoruuuummm.delircem simdi kizlar ya:çok üzgünüm:ama olmuyor ya...
bademcigim ve tombulkelebegim sizler kac yasindasiniz?? ha kizlar bide moralimi bozan ne biliyormusunuz,tam tamina 19 küsür kilo verdim ama valla ailemdekiler felan hic zayiflamisin dahi demiyorlar yani hic belli olmuyormus,,tamam hala cok siskoyum ama yani 19 kilo veripde belli olmazmi ya,ya beni sinir etmek istiyorlar yada anlamadim bu durumdan birsey..
listen cok gibi gözüküyor ama hafif seyler hep,,ac birakmamaliyim midemi dogru,bak karnimda acikti ben bir dilim karpuz ile bir parca penir yigeyim...ben günde 1 ile 1.5 litre su iciyorum ..benim birde kabizlik sorunum var ,bes günde bir ancak gidebiliyorum düsün artik....belki wc gitsem daha cok veririm..98 kiloyum canim suan ,117,5 dum bes ay evvel..
boyun uzunmus,gene okadar kilolu göstermezsin...ah bir versek su kilolari ama sabir ...basaricagizzzzz..
o yazıyı kopyalayıp yapıştıracan annem.
birde sunu sorcaktim belki biliyorsunuzdur,,bu hani disarda satilan dondurmalar varya top seklinde almanca adi kugel de türkcesi ne bilmiyorum:icecream:cok seviyorum dondurmayi ya,,bunlarda kalori cokmudur? yani sismanlatirmi acaba bu dondurmalar?
Bir haftada 3 kilokızlar slmlar.gecen hafta pazar günü 109.3 olan kilom bugün itibariyle 106.3.çok çok şükür.
ama bu hafta vardiyalı çalıştıgım için tam gecedeyim.sabaha kadar bi diyet bisküvi ile bi yeşilçay içtim.öğlen yemek yoktu evde.peynirle 1 dilim ekmek yedim.bir de elma.metabolizmam sağlıksız beslenmekten bozulacak diye korkuyorum.akşam dondurma yicem bende.kalorisine bakarak aldım.170 falandı.bugün kendimi azcık dondurmayla ödüllendireceğim.bişi olmaz herhalde dimi.
kızlar slmlar.gecen hafta pazar günü 109.3 olan kilom bugün itibariyle 106.3.çok çok şükür.
ama bu hafta vardiyalı çalıştıgım için tam gecedeyim.sabaha kadar bi diyet bisküvi ile bi yeşilçay içtim.öğlen yemek yoktu evde.peynirle 1 dilim ekmek yedim.bir de elma.metabolizmam sağlıksız beslenmekten bozulacak diye korkuyorum.akşam dondurma yicem bende.kalorisine bakarak aldım.170 falandı.bugün kendimi azcık dondurmayla ödüllendireceğim.bişi olmaz herhalde dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?