Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy cok iyi vermissin ,süpeerrrrr,sanki ben vermisim gibi sevindim ..aman nazar degmesin

ya kizlar,,bir ara sanirim yarismalar oluyordu,ben gerci yeni üye oldum ama misafir olarak okuyordum yazilanlari...bizlerde öyle yapsak,bir gün ayarlayip haftanin o günü tartilip kilomuzu aciklasak,daha iyi olmazmi?

bizim orda hükümet gibi kadın derler boşver hem verince kiloları zemuszemus zarif diyecekler
Evet biliyorum,babaannem derdi bana öyle;ama o da rahmetli olunca akannehir Zarif mmmm sevdim bu lafı,desene en geç 6 ay içinde zarif bir kız diyecekler ban,sırım gibi olacağım inşallah,olacağız yerimseniben :Saruboceq: Sonra başarı öykülerinde açacağız konumuzu sositososito

ya kizlar,,bir ara sanirim yarismalar oluyordu,ben gerci yeni üye oldum ama misafir olarak okuyordum yazilanlari...bizlerde öyle yapsak,bir gün ayarlayip haftanin o günü tartilip kilomuzu aciklasak,daha iyi olmazmi?

o zaten yapılıyor canım buradada geçmiş günlere bakarsan görebilirsin bende yeni katıldım daha yokum listede citola mesaj at alır listeye:hulya:

kizlar ben simdi cikiyorum,birazcik yürüyeyim dimi ama....aksama girerim gene..hadi bakalim hepinize bol saglikli saatler...günler...öptüm sizi...

bravoooalkisalkisalkisalkisalkisalkis güzel gitmiş kilolar
akşam ye canım dondurmanı ama geç olmadan yemelisinki yakasın kalorileri
geç yesem de sorun değil.sabah 8.30 a kadar işte olucam. gece 4 te kahvaltı yapıyorum orda.sabah gelene kadar yakıyım diye.bu hafta bütün beslenme düzenim alt üst oldu.ama ne yapayım yaa.:çok üzgünüm:

dombul kelebeem o nasıl laf. ben de sandım 70 yaşındasın. kıs daha ömrünün baharındasın. asıl şimdi lazım çıtır olmak. bekarsın yani. koca bulucan opuyorumnanaktan

Koca bulmam lazım evet kaydirigubbakcemile3 yaş geldi geçiyor sempatiksalakcinni

Kızlar bu LEslie ne ben anlamadım çok duydum ama kavrayamadım bana da açıklarmısınız birde nerden indireceğim bende indirmek istiyorum :çok üzgünüm:

sendezayıfla leslie yaz ordan indirebilirsin canım..Yerinde sayıyorsun sürekli bir kaç çeşit hareket var sadece;ama kadın çılgın hihoyyythihoyyyt ben 3 mile weight loss walkı indirdim kolay gelsin yerimseniben

Kızlar bu LEslie ne ben anlamadım çok duydum ama kavrayamadım bana da açıklarmısınız birde nerden indireceğim bende indirmek istiyorum :çok üzgünüm:

bu leslie yanlış bilmiorsam eğer benim yaptığım da oysa walk at home yani evde yürü adında bir spor videosu. ben 3 mil olanını yapıyorum ve yaklaşık 4.8 km. 45 dk sürüyor. ama o 45 dkde hayatımda hiç terlemediğim kadar terliyorum. normal yürürken bu kadar terlememiştim ciddi söylüyorum. google'a leslie yürü ve incel yaz indirebilirsin sanırım.

geç yesem de sorun değil.sabah 8.30 a kadar işte olucam. gece 4 te kahvaltı yapıyorum orda.sabah gelene kadar yakıyım diye.bu hafta bütün beslenme düzenim alt üst oldu.ama ne yapayım yaa.:çok üzgünüm:

Gece vardiyasındasın anlaşılan canım nerde çalışıyorsun ?

Ben şimdi 3 mil olanı yaptım 45 dakika çok zevkli,ordakiler sanki yıllardır kankam da eğlenmeye gitmişiz gibi bir set daha mı yapsam çok mu gelir acep

Son düzenleme:
3 mil olanı yaptım çok sevdim,1. ve 3. milleri bir daha yaptım,2. mil biraz hızlı da kaydirigubbakcemile3
5 mil yaptı yani,kilometreye çevirdim 8 km dedi;ama ben çok eğlendim naniknanik Şiddetle tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…