slmmm ne alemdesiniz çok ihmal ettim sizleri ve kendimi bu haftada rahtsızım bağırsaklarım ve mığdem çok kötü diyetide sallıyorum kg 109.0 110.0 gidip geliyor
evet canim hayirlisi ,ama basaricagiz hep birlikte insallah....sende 68 olmak istiyorsun demek,,gene senin boyun uzun,benim boyum 1.65 ..ama 68 olsam yeter yakisiyor o kilo bana,,ahh keske düsebilsem o kiloya....
günaydın herkeze
ekincik bravo üç günde 1.5 kilo vermişsin devamı gelir inşallah
pregant diyet listelerin çok güzel uygulamayı düşünüyorum bakalım inşallah bırakmam ama spor yapamıyorum işte çok huysuz bir kızım var yürüyüşe veya salona gidemiyorum evde leslie yapıyordum onada müsade etmiyor
çarşamba günüde kızımın doğum günü nihayet boncuğum bir yaşına giriyor temizlik yapıyorum hazırlıklar başladı çok heyecanlıyım sanki kızıma daha yeni kavuşacağım ama tabii o gece kendimi ne kadara tutacağım bilmiyorum
kadindaki cesarete bakin aboww
Günaydın,
güzel ve az kalorili bir hafta diliyorum hepimize..
herkese selam kızlar nasılsınız
benim avatarımı kullanmışsın sutemcim ama ben sayfaları hızlı tararken bile o avatar sayesinde geçmişimi vs. takip ediyorum. değiştirebilirsen sevinirm yok çok bağlandıysan avatara, sorun yok tabi ki. ben orijinlalliğinden ötürü koymuştum yeni bir orijinal avatar bulurum canım. aynı topikte aynı avatarla yazışmak olmaz malum
arkadaşlar geçmişi okuma fırsatım olmadı birkaç gündür tatilde olduğumdan giremiyorum. hatırlarsanız bir dostum mesajı almıştım her zaman bunun sonrasında yemeklere saldıran ben, rejimimi ve sporumu katılaştırdım. veee şu anda iki kilo daha vermiş bulunuyorum hayatla savaşmayı öğreniyorum galiba. o adam da arayıp duruyor ve ben de pişkin pişkin kısa dostum cevapları veriyorum. :sinifsinif:
bizden daha da şişman olanlara saygı duymak lazım tıpkı bize saygı duyulmasını istediğimiz gibi.
burada bir kadınla karşılaştım. kadın yazık her yerde parmakla gösteriliyor. belki benim kilomda ama çok gösteriyor. arkadaş oldum kendisiylen. her an bu topiğe kaydolabilir haberiniz olsunolumunekankayizsmile
bu kısacık tatilde anladım ki bedeni değiştirmek değil mesele, kafayı değiştirmek... her gün büyüorum ben burada içselleştiyorum birşeyleri, yakınlaşıyorum kendimle... daha bir hafta burdayım en az eksi beşle döncem oraya inşallah:)) herkese iyi zayıflamalar kızlarr... akşam yine girerim byesss:))) hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?