sen bu kadar kiloyu nasıl verdin merak ettim sırrı nedirakannehir
baharım tombulkelebekim olmuşsun yaff geçmişi okuyunca farkettim ben de kim bu diyordum ne şeker bi rumuz yaf yakışmış sana:))) iki kilo hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyorum kuşum sen ne alemdesin?:)))olumunekankayizsmile
yaa haftanın birincisi olmuşum ben çokkk mutluyummm da nerde alkışlar kızlar yaf:)))kaydirigubbakcemile5
kızlar yüzün yüzün yüzün diyorum fırsatınız varsa, bugün buradaki bir haftam doluyor yaklaşık olarak vee üç kilo vermiş bulunuyorum toplamda. ankaraya geliyim hemmen yüzmeye başliciiimmmmkaydirigubbakcemile2
sutemcim teşekkürler canımcım gönülden bağlıyım ben o avatara o kıs gibi olcama.s
bu arada kızlar kızkardeşim evleniyor seneye ve ben o zamana ALTMIŞ BEŞ kiloya inmiş olcam ya:)))) :roflol: elbise seçtim kendime muhteşem bişii inşallah hayırlı bi evlilik olur yaf çok mutluyum:))) yeni gelenler hoşgelmiş ben tatildeyim ya uzak kaldım topicimden(
laelaelaelaelae
cok guzel kilo vermissin tebrik ederim. bu haftanin birinciside sen olursun sanirim....
ben dun kacamak yapmama ragmen 400 gr vermisim. 92 kilo oldum.
haftaya sali turkiyedeyim. saliya kadar 90 olsam. super olur................
kızlar bu arada 110ları gördüm ben yaa ağlıycam sevincmden üç hnelilerden bi inersem bi daha dönmemek için her bişeyi yapıcam oyyy oyyy çok mutluyum iyiki varsınız yaf yoksa çoktan bozmuştum ben bu rejimikaydirigubbakcemile
Tebrikler canım,darısı diğer kiloların başına yerimseniben
yenacım sağol canım evt artık pek giremiyorum bende girsemde kimse olmuyor birde bu sıra ipin ucunu kaçırdım ama bugün inşallah tekrar başladım .
leslie ile 3 milyapmaya başladım 2. milin yarısında kapatmak zorunda kaldım kızım hıçkırıklarla ağlıyor du beni gördükçe neden korktu o kadar anlayamadım ama yinede sırılsıklam olmuştum inşallah yarın o uyuduğu zaman yapacağım
size isveç diyeti diyorum,başka da bişey demiyorum...mucize mucize..:sm_cool:
Selam arkadaşlar,
carnivale tebrikler 110 ları görmüşsün,ne harika bir duygu hedefine yavaş yavaş varman...
Sadece şunu söyleyeyim çok acele etme yağalara veda kısmında,sabırlayı olmayı öğrenmeliyiz...
biliyorsunki çok çabuk dönüyor iğrenç yağlar...
Sporla desteklemen çok doğru bir yol...
ışinden nehaber,varmı gelişme..??
sağol canımcım bence de sabır işi bu yani çelik gibi irade lazım açıkçası işim ittiğinde kendimle, 65 kilo vermiş olacağım yani ööle bi irade lazım sabır lazım spor açıkçası en büyük yardımcım oldu bu yolda. mayo falan giydim ilk gün, bi gerildim sorma ama alıştım artık. bi amacım var ona yürüyorum diyorum kendime:))kaydirigubbakcemile2 bi de dediğim gibi burası acaip motivasyon bana. iyiki varsn yena:))) kaydirigubbakcemile5 sen 18 kilo vermişsin maşallah yaf:)))
iş oldu biliyosun istanbuldaki ama özel üniversite orası. ağustosta sözleşme imzalamak istiyolar. ama ben devlet üniversitelerindeki kadroalrı bekliyorum. kendi üniversitem yıl sonuna kadar kadro açacakmış. eğer açarsa ona başvurcam. onlar da beni istiyo bakalım. şu kilolarla birlikte her bişi yenilensin istiyorum ben doktorayı hallediyim belki yurtdışı da olur ama erken bunları konuşmak için .tek bişi için dua ediyorum, hayırlısı neyse o olsun. amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?