2 mile walk at home yaptım acayip terledim ama şu anda evde baklava pişiyor yarınki kızımın doğum günü için pasta siparişler verildi akşama mantı yapacağız ben yarın ne yapacağım bilmiyorum durdum durdum doğum gününe 2 gün kala diyete başladım ama pazar akşamı düğüe gittik oradaki incecik kızları kadınları görünce kendimden utandım neden ben onlar gibi değilim dedim neden o açık elbiseleri giyemiyorum dedim hemen zayıflayıp straplez bir elbise almak istiyorum tabiki bu yaz olmaz artık inşallah bir dahaki yaza ......
herkes leslie ile yürüyor die kıskandım bende indirdim dayanamayıp2. mile de durdumdum valla çok yorucu gerçekten epeyde terletiyor artık hergün yürürümkaydirigubbakcemile2
canım az yersin yaptıklarından bir kesme baklava yarım dilim pasta 4 kaşık mantı...
ne sevinçli bir durum bebeğini kucağa almak kim bilir boshayallersmile Allah bana önce hayırlı bir iş sonra hayırlı bir eş sonrada hayırlı veledler nasip eder inşşşş hepimizeeeee nasip ederrr ....
sağol canım inşallah uğraşmadan kucağına alırsın canım biz çok uğraştık çok berbat bir durum evlat sahibi olamamak her adet olduğumda günlerce ağlıyordum allaha şükür rabbim verdi kimseye aratmasın inşallahayseher zalimi maralca derin yena çokkkk teşekkürler kızlaarrrrr inşallah hepimiz istediğimiz kiloları görürüz bir an önce.
maralca canım boyum 1.78 tatlım boy var ama kilo da var maşallah( neyse kurtulunca manken gibi olurum diye avunuyorum:))
dercincim Allah bağışlasın canım bebişini. inşallah ben de evlenirsem bir gün, sorunsuz şekilde çocuk dünyaya getirmek isterim. zayıflamadn hiçbişi mümkün değilmiş. geç anladım ama anladım sonunda:)))
canım leslie çok güzel özelliklede benim gibi yürüyüe çıkamayanlar için hrika inşallah bırakmam . evet hepsinin tadına bakmakla kalırım inşallah çünki iki gündür çok gaza gledim sıkı tutuyorum işi sporumu bile yapıyorum. çok harika bir duygu anne olmak . inşallah sende muradına erersinherkes leslie ile yürüyor die kıskandım bende indirdim dayanamayıp2. mile de durdumdum valla çok yorucu gerçekten epeyde terletiyor artık hergün yürürümkaydirigubbakcemile2
canım az yersin yaptıklarından bir kesme baklava yarım dilim pasta 4 kaşık mantı...
ne sevinçli bir durum bebeğini kucağa almak kim bilir boshayallersmile Allah bana önce hayırlı bir iş sonra hayırlı bir eş sonrada hayırlı veledler nasip eder inşşşş hepimizeeeee nasip ederrr ....
Tatlım en iyisi kızı uyuttuktan sonra yapman...Çünkü çocuklar sevmiyor annelerini öyle hoplayıp zıplarken görmek,oğluşumdan biliyorum çünkü..
Bi kaç kez bende oğlum uyankken yaptım,önüme geçip anne kucak deyip duruyor..:))
Canım haklısında bizim 5-6 kilo fazlamız yokki,yolumuz uzun olduğu için,kısa diyetler yerine sağlıklı beslenmeye yönelmemiz lazım...
senin adina cok sevindim canim.....
Arkadaşlar benide alın aranıza noooolllllluuuurrrrrrrrr....
baharım tombulkelebekim olmuşsun yaff geçmişi okuyunca farkettim ben de kim bu diyordum ne şeker bi rumuz yaf yakışmış sana:))) iki kilo hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyorum kuşum sen ne alemdesin?:)))olumunekankayizsmile
yaa haftanın birincisi olmuşum ben çokkk mutluyummm da nerde alkışlar kızlar yaf:)))kaydirigubbakcemile5
kızlar yüzün yüzün yüzün diyorum fırsatınız varsa, bugün buradaki bir haftam doluyor yaklaşık olarak vee üç kilo vermiş bulunuyorum toplamda. ankaraya geliyim hemmen yüzmeye başliciiimmmmkaydirigubbakcemile2
sutemcim teşekkürler canımcım gönülden bağlıyım ben o avatara o kıs gibi olcama.s
bu arada kızlar kızkardeşim evleniyor seneye ve ben o zamana ALTMIŞ BEŞ kiloya inmiş olcam ya:)))) :roflol: elbise seçtim kendime muhteşem bişii inşallah hayırlı bi evlilik olur yaf çok mutluyum:))) yeni gelenler hoşgelmiş ben tatildeyim ya uzak kaldım topicimden(
13 yaşında bir oğlum var ve 3 yaşında bir kız bir erkek ikizlerim var ve ev hanımıyım(hanımlık neresindeyse) spor yapamıyorum ve artık ben de zayıflamak istiyorum ne olur bir çare...Haaaaaaa 36yaşındayım.
Sağol maralca,böyle giderse -inşallah böyle gider :Saruboceq: - eylülde istediğim kilodayımm boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?