Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes leslie ile yürüyor die kıskandım bende indirdim dayanamayıp 2. mile de durdumdum valla çok yorucu gerçekten epeyde terletiyor artık hergün yürürümkaydirigubbakcemile2
canım az yersin yaptıklarından bir kesme baklava yarım dilim pasta 4 kaşık mantı...
ne sevinçli bir durum bebeğini kucağa almak kim bilir boshayallersmile Allah bana önce hayırlı bir iş sonra hayırlı bir eş sonrada hayırlı veledler nasip eder inşşşş hepimizeeeee nasip ederrr ....

su kilo tabelesi beni resmen cildirtti kizlar ya,,hepinizde dogrusu yaziyor verdiginiz kilolari ama bende 49.5 yaziyor,valla sinir oldum be....kizlar ben simdi cikiyorum söyle yarim saat en azindan bir cikayim hemde iki top dondurma alayim:icecream:cikolata cips cola hepsini biraktim ama su dondurmayi birakamiyorum ya...

hepimiz birbirlerimize uzagiz,ahh keske yakin olsaydik ne güzel birlikte yürürdükolumunekankayizsmileolsun be gönüllerimiz bir dimi kizlar ,en önemliside bu iste..hadi ben kayciyorum bys..

AMIN aminhihoyyyt

maralca your ile başlayan yerdeki bilgileri yanlış yerlere yazıyorsun böyle olacak

Son düzenleme:
13 yaşında bir oğlum var ve 3 yaşında bir kız bir erkek ikizlerim var ve ev hanımıyım(hanımlık neresindeyse) spor yapamıyorum ve artık ben de zayıflamak istiyorum ne olur bir çare...Haaaaaaa 36yaşındayım.

sağol canım inşallah uğraşmadan kucağına alırsın canım biz çok uğraştık çok berbat bir durum evlat sahibi olamamak her adet olduğumda günlerce ağlıyordum allaha şükür rabbim verdi kimseye aratmasın inşallah
canım leslie çok güzel özelliklede benim gibi yürüyüe çıkamayanlar için hrika inşallah bırakmam . evet hepsinin tadına bakmakla kalırım inşallah çünki iki gündür çok gaza gledim sıkı tutuyorum işi sporumu bile yapıyorum. çok harika bir duygu anne olmak . inşallah sende muradına erersin

yenacım bugün uyuduktan sonra yaptım sabah daha rahat oldu .başka çarem yok yaptırmıyor salonada gidemiyorum .mecburum artık aynen kucağıma glemek istiyor ağlayarak

Yavrum nerdesin sen yaaa delikafadulden tatile gittin unuttun bizi :sinifsinif:
Senin adına çok seviniyorum çok güzel kilo vermişsin yüzebilmek en güzel olanı zaten ben bu hafta regl olayından dolayı kilo verememiştim zaten bu hafta perşembe bitiyor cuma inşallah 3 kilo eksik uyanacağım :Saruboceq: inşaaaalllllllaaaaaah çok moralim bozuk kilo vermem durdu 2 haftadır yerimde sayıyorum :sinifsinif: perşembe günü rejimdeki ilk 1 ayım doluyyor ben 1 aydan sonra kilo veren bir yapıya sahibim inşallahhh bundan sonra haftada 2 kilo olayına yetişebilirim :Saruboceq:

Ne çok tatil yaptın yeter gel artık :1no2:

kizlar yediklerimi yazayim ben,,sabah3 kaysi..öglen-bir tane evvel günden kalan pisi,iki zeytin,az peynir..cayla ama sekersiz..aksam-iki dilim karpuz,ve iki dilim kavun az peynirle..gecede bir cay yesil....iyimi sizce?? ya kizlar ben birde habere tartiliyorum takinti haline geldi bu bende,,siz hafta da birmi tartiliyorsunuz?

dediginiz gibi yaptim ama olmuyor cizelgem..bence burda bir sorun var,yani yalnislik kesinlikle yapmiyorum kac kez okudum tarifleri.ama 49.5 gösteriyor..peeesss ettim artik ...yoksa delircem..

kac kez daha denedim ,baska cizelge resimleriyle felan ,farkindaysaniz farkli resim bu..ama olmuyor alttaki rakam hep ayni..niye acaba ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…