Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tabı ılkonce hersey ınsanın kendı ıcındır.. ama ınsanlarda kı sacmalıgı bazen anlamak guc.. sonucta allah vermıs hepımıze bu vucudu.. kılo kontrolu tabıkı elımızde.. ıstemek yeterlı..60 bu kez kı hedefım.. acele yok yavas yavas saglıklı bı sekılde verıcem ınsallah.. sızede burdan gelısmelerı yazıcam.. kac kere denedıysem su kılo cızelgesını yapamadım.. gelıyorum ayarlıyorum.. ımza kısmına yapıstırılan bı adres varr. orası neresıdır arkadaslar...

yaşı uzun olsun kuzucuğunun. hayırlı uzun ömürlü evlat olsun inşallah.
listeler güzel de ben de memlekete geldim uygulayamıyorum malesef. şimdi leslie ile yürüyüşü ben de indirmeyi deniyorum. 1 kilo almışım zaten

dombul kelebeem sen hangisini indirdin. ben de uğraşıom amma beceremiom

oh oh afiyet olsun. çok ayıp klava: ( ben de dün senin gibi yedim ama çaktırma)

öğlen neden yemedin ki? kahveden öğün olmaz.

ya arkadaslar lütfen yardim edin bana su kilo tabelesi neden olmuyor? herseyi dogru yapiyorum yapistiriyorum da ama mesaj geliyor...lütfennnn acilennn yardimmmm ...cildirmamak elde degil ya...

sen hedef kilonu filan yanlış yere yazmışsın. ben sana daha önce göndermiştim. ona baksana

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html bu adreste resimli anlatım var ordan bakabilirsin..

hımm bende daha önce levetiron kullanıyodum ama yükselince ilacımda değişti mg ramıda
şimdi eutrox içiyorum bende 150 mg sabah yarım
sen ne kadar içiyosun?
evet bu hastalığı yenicem kilolar gidicek pko yuda yenicem inşlhh :Saruboceq:
bende spor yapıyorum kendi imkanlarımca evde daha önce aerobiğe gitmiştim hareketleri biliyorum yani..kaç gündür aksatıyorum bugün başlıyorum aksatmadan inşlhh

ama yinede netten spor hareketleriyle spor yapan varsa adresini baanda versin çok iiyolur:lepi:

hoşbulduk vereliniortakuzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmadım bu topiğe cesaretimi topladım eğer bu ayda hamile kalamazsam kesin diyetteyim pko hastasıyım da

canım bende hamişlik için uğraşıyorum bendede pko ve tiroid var :2:
bende 1,5 senedir deniyorum şu an klomen tedavisindeyim sen hangi yöntemleri denedin
ayrıca bende kilolarımdna kurtulup öle hamile kalmak istiyorum
zaten eğer kilo giderse inşlhh pko da gidicek biliyosun en büyük düşmanı kilo pko nun
artık birbirimizden destek alarak ii sonuçlar alıcaz inşlhhh olumunekankayizsmile

Netten değil de leslie'yle evde yürüyüşü indirdim ben gayet zevkli bir şekilde yapıyorum sporumu kaydirigubbakcemile2 hz. googleye 'sendezayıfla leslie' yaz,ilk sayfaya tıkla ordan seç beğen indir :lepi:

hoşbulduk vereliniortakuzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmadım bu topiğe cesaretimi topladım eğer bu ayda hamile kalamazsam kesin diyetteyim pko hastasıyım da

Geçmiş olsun canım..Bence hemen şimdi başla diyetine,erteleyince olmuyor çünkü kendimden biliyorum sempatiksalakcinni Diyetin yanında spor şart hele ki belli problemlerden ötürü yavaş çalışan metabolizmalar için..kaydirigubbakcemile2 Kiloları aldık löp löp cokacimcoook Şimdi vermek için gereken neyse yapacağız artık şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…