- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 40
Aylardır beklediğim citole kızıp aynı şekilde fanatik olduğum serinin 3. filmi vizyona girdi :))
13:30 seansına yer ayırttım ve cideyrum kısmetse ( inş bi aksilik çıkmaz ) citollll bebeem tutulma zamanıı hayde sempatiksalakcinni
Bugün diyetimin 14. gününü bitirdim vee 91.2 dedi tartı delikafadulden hihoyyyt Hem öyle sıkı bir spor yapmamıştım,günde yarım saat-bir saat arası müzik açıp oynadım sadece :teytey: iki gündür ve bundan sonra her gün yapacağım inşallah leslie'yle yürüyüşü,walk walk walk walk walk walk :smiley-cool:
baharım tombulkelebekim olmuşsun yaff geçmişi okuyunca farkettim ben de kim bu diyordum ne şeker bi rumuz yaf yakışmış sana:))) iki kilo hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyorum kuşum sen ne alemdesin?:)))olumunekankayizsmile
yaa haftanın birincisi olmuşum ben çokkk mutluyummm da nerde alkışlar kızlar yaf:)))kaydirigubbakcemile5
kızlar yüzün yüzün yüzün diyorum fırsatınız varsa, bugün buradaki bir haftam doluyor yaklaşık olarak vee üç kilo vermiş bulunuyorum toplamda. ankaraya geliyim hemmen yüzmeye başliciiimmmmkaydirigubbakcemile2
sutemcim teşekkürler canımcım gönülden bağlıyım ben o avatara o kıs gibi olcama.s
bu arada kızlar kızkardeşim evleniyor seneye ve ben o zamana ALTMIŞ BEŞ kiloya inmiş olcam ya:)))) :roflol: elbise seçtim kendime muhteşem bişii inşallah hayırlı bi evlilik olur yaf çok mutluyum:))) yeni gelenler hoşgelmiş ben tatildeyim ya uzak kaldım topicimden(
oh oh afiyet olsun. çok ayıpklava: ( ben de dün senin gibi yedim ama çaktırma)
öglen sadece yogur yesem icinde salatalik misal cacik seklinde..yada bir meyveli yogurt yesem olurmu acep?yemek yemek canim istemiyor o saat de..Bende her sabah tartılıyorum canım o kilo vermek isteyen herkesin takıntısı zaten :sinifsinif:
Bence sen dengeli beslenmiyorsun hani senin proteinin vitaminin mineralin yemeğe dair hiçbirşey yok 2 tane zeytinle ömürmü geçer bu şekilde kas kaybın olur yağ kaybın değil günde en az 1 öğün tencere yemeği ye sebze yemeği olursa çok daha iyi olur. Sabah kahvaltını et güzelce öğlecin sebze yemeği ve yoğurt tüket mutlaka akşam yemiycem diyosan yine meyve yersin ama bu programını sevmedim sana zararlı canım boshayallersmile
size isveç diyeti diyorum,başka da bişey demiyorum...mucize mucize..:sm_cool:
öglen sadece yogur yesem icinde salatalik misal cacik seklinde..yada bir meyveli yogurt yesem olurmu acep?yemek yemek canim istemiyor o saat de..
selam kızlar... ben de 80'lere inmenin sevinci içerisindeyim... sanırsınız 54 kiloyum ama bu bile insanı mutlu ediyor. bu mutlulukla kuaföre gittim... galiba bi şeyler değişebiliyo... :sm_cool:
selam kızlar carnavile sevindim senin adına canım evet çok iyi yaptın diyetine ve spora başlamakla ben 12 sene boyunca bebek tedavisi gördüm çocuğum olmadığ için hiçbiri fayda etmedi tüp bebek bile ama ne zaman spora yazıldım diyete başladım 5. ayında hamile kaldım o yüzden herşeyin ilacı spor ve diyet
maralca your ile başlayan yerdeki bilgileri yanlış yerlere yazıyorsun böyle olacak
bana bunu daha ayrıntılı anlatabilirmisin canımcım bilmiyorumkismile
kiraz doyurmuyo ama bi süre sonra acıkmıyosun da sanki miden birbirine yapışıyomuş gibi oluyo. ama acayip halsiz düşüyosun.
oh oh maşallah. yandan.. :dance: devamını da görürsün inşallah. nasıl oynadın?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kahkaha krizine girdim kaydirigubbakcemile3 Allahta seni güldürsün sempatiksalakcinni
Canım googleye sende zayıfla leslie yazınca ilk siteye gir ordan Walk At Home - Walk Slim Fast Start 3 Fast Miles onu indir.
aynı diyeti kavunla yapsak da aynı şey olurdu bence.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kahkaha krizine girdim kaydirigubbakcemile3 Allahta seni güldürsün sempatiksalakcinni
Canım googleye sende zayıfla leslie yazınca ilk siteye gir ordan Walk At Home - Walk Slim Fast Start 3 Fast Miles onu indir.
Tabi cnm ne demek.. yerimseniben
Canım googleye sendezayıfla leslie yaz
ilk çıkan siteye tıkla
orda bir çok seçenek var,hangi leslie egzersizini istiyorsan onun altındaki rapid linkine tıkla
Rapid free yazan kısımı tıkla kaydet de o başlar kaydetmeye
üyeliğin yoksa iki indirme işlemi arasında 15 dakika beklemen gerek
bu şekilde biraz zahmetli de olsa indir bütün partları
hepsi inince herhangi birisine sağ tıkla buraya çıkart de
işlem tamamdır.. :lepi:
İnşallah anlatabilmişimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?