- 11 Nisan 2007
- 88.482
- 521.167
- 1.223
Ramazanı güzel geçiririz insAllah bende sıkıldım artık hem aynı yerde dönüp dolasmaktan
Sıkılıp bunalan uğraşıcak çabalıycak o zaman biz napıyoruz böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramazanı güzel geçiririz insAllah bende sıkıldım artık hem aynı yerde dönüp dolasmaktan
Bilmiyorum canım genel manada çok yorgunum bendeSıkılıp bunalan uğraşıcak çabalıycak o zaman biz napıyoruz böyle
Tebrik ederim 75e ne kalmış şurdaGünaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 77.7
Bu hafta: 76.9
Giden:0.8
Toplam giden: 18.8
Hedef: 65
Saol cnmTebrikler cnm![]()
TebriklerGeçen hafta: 89.2
Bu hafta: 88.1
Fark: -1.1
Oruç tutmayı düşünüyor musun? Benim kız sekiz aylık bu sene tutayım inşallah diyorum.Ramazanı güzel geçiririz insAllah bende sıkıldım artık hem aynı yerde dönüp dolasmaktan
Sağol canımTebrikler![]()
9 aylık olacak 10 gün sonra oğlan tutmayı düşünüyorum insAllah canım hamilelikte tutamamistim yarısını bı aksilik olmazsa insAllahOruç tutmayı düşünüyor musun? Benim kız sekiz aylık bu sene tutayım inşallah diyorum.
Hadi inşallah canım,ben de çok istiyorum Allah nasip ederse tutayım diyorum,yılın en sevdiğim zamanları ramazan ayıSağol canım
9 aylık olacak 10 gün sonra oğlan tutmayı düşünüyorum insAllah canım hamilelikte tutamamistim yarısını bı aksilik olmazsa insAllah
Insallah hedifine ulaşırsınAhali ramazan bayramına kadar kendime bir kilo hedefi koymak istiyorum. Tığ gibi olmayı beklemiyorum tabi ama, daha hafif, daha rahat olabilirim.
10 kilo diyorum. Sizce nasıl bir hedef ?
124-->114
Lütfen bana bunu hatırlatın![]()
Aynen cnm çok farklı bı atmosferi oluyor ramazan ayının bereketiyle geliyor Rabb'im ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin cümleyeHadi inşallah canım,ben de çok istiyorum Allah nasip ederse tutayım diyorum,yılın en sevdiğim zamanları ramazan ayı![]()
Tebrikler cnmSelamlar anca gelebildim.
Fark -0.8
Güncel 124
10 kg çok bence ama kilolar yüksek olduğu için belki hızlı gidebilir 5-6 kg hedef koy bence fazlası ekstra mutlu ederAhali ramazan bayramına kadar kendime bir kilo hedefi koymak istiyorum. Tığ gibi olmayı beklemiyorum tabi ama, daha hafif, daha rahat olabilirim.
124-->114
Efsane eksi cnm tebriklerGeçen hafta 97.2
Bugün 94.2
Fark -3
114 fazla olabilir. Bunu yakalayamayinca da kızıp bırakabilirsin. 8 kg hedef koy bence. Benimde hedefim 85 olmakAhali ramazan bayramına kadar kendime bir kilo hedefi koymak istiyorum. Tığ gibi olmayı beklemiyorum tabi ama, daha hafif, daha rahat olabilirim.
124-->114
Harika canim tebriklerGeçen hafta 97.2
Bugün 94.2
Fark -3