• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol cnm. Buraya yazana kadar ben de ne kadar verdiğimin farkında değildim. Yazınca ben de şok oldum. Eşime dönüp dönüp söylüyorum ben bu hafta 3 kilo vermişim diye 😂🙈

Sağol cnm ❤️❤️❤️
Sen seviyeleri yapıyorsun dimi MaşAllah böyle gidersen iki haftaya kalmaz 8leri görürsün insAllah

Hoşbuldum ☺️ Daha öncede gruplarla zayıflamıştım.sizin grubunuzun kuralları var mı ? Tartı günü ne zaman oluyor
Katılım önemli cnm kendin için aktif olup menü falan bildirim yapman gerek cnm takımlar kadar katı kuralları yok buranın cuma ve pazartesi tartı günleri canım

Katılım önemli cnm kendin için aktif olup menü falan bildirim yapman gerek cnm takımlar kadar katı kuralları yok buranın cuma ve pazartesi tartı günleri canım
tamam canım teşekkür ederim. evet takımdaydım geçen yıllarda çok katı yetişemiyorum oraya. evet menü ve tartı paylaşırım onları yapmak istiyorm zaten.. yazınca insan ne yediğini de görüyor.

tamam canım teşekkür ederim. evet takımdaydım geçen yıllarda çok katı yetişemiyorum oraya. evet menü ve tartı paylaşırım onları yapmak istiyorm zaten.. yazınca insan ne yediğini de görüyor.
Hadi hayırlısı insAllah sağlıkla ulasirsin ideal kilona

Mutlu hafta sonları
Cuma mönüsü
Öğle: peynir, zeytin, 3 dilim kızarmış ekmek
Ara: 2 dilim ananas, 4 dilim çikolata (fıstıklı bitter karışık)
Akşam: tavuk, 1 tabak bulgur pilavı

Bonus Bonus kuşunuzun ölmesine üzüldüm onlarda ailenin bir ferdi oluyor
lolaxx lolaxx 10 biraz fazla gibi 7 olsa nasıl olur? Çünküm bunun bir de bayramı var bayrama kadar sıkı bi şekilde gidip bayramda cozutabiliriz🙄
breeze3535 breeze3535 hoşgeldin 🥰

Mutlu hafta sonları
Cuma mönüsü
Öğle: peynir, zeytin, 3 dilim kızarmış ekmek
Ara: 2 dilim ananas, 4 dilim çikolata (fıstıklı bitter karışık)
Akşam: tavuk, 1 tabak bulgur pilavı

Bonus Bonus kuşunuzun ölmesine üzüldüm onlarda ailenin bir ferdi oluyor
lolaxx lolaxx 10 biraz fazla gibi 7 olsa nasıl olur? Çünküm bunun bir de bayramı var bayrama kadar sıkı bi şekilde gidip bayramda cozutabiliriz🙄
breeze3535 breeze3535 hoşgeldin 🥰
hoşbuldum :KK200:

Günaydın 💚
Mutlu haftasonları 🍀🌸

d8118a7c026a4b19ffe1ba8449d9988b.gif

breeze3535 breeze3535 hoşgeldin

Back
X