• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım

9 aylık olacak 10 gün sonra oğlan tutmayı düşünüyorum insAllah canım hamilelikte tutamamistim yarısını bı aksilik olmazsa insAllah
Hadi inşallah canım,ben de çok istiyorum Allah nasip ederse tutayım diyorum,yılın en sevdiğim zamanları ramazan ayı 🤲☺️

Hadi inşallah canım,ben de çok istiyorum Allah nasip ederse tutayım diyorum,yılın en sevdiğim zamanları ramazan ayı 🤲☺️
Aynen cnm çok farklı bı atmosferi oluyor ramazan ayının bereketiyle geliyor Rabb'im ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin cümleye
Selamlar anca gelebildim.
Fark -0.8
Güncel 124
Tebrikler cnm 😉😘
Ahali ramazan bayramına kadar kendime bir kilo hedefi koymak istiyorum. Tığ gibi olmayı beklemiyorum tabi ama, daha hafif, daha rahat olabilirim.
10 kilo diyorum. Sizce nasıl bir hedef ?
124-->114

Lütfen bana bunu hatırlatın 🙏🙏🙏
10 kg çok bence ama kilolar yüksek olduğu için belki hızlı gidebilir 5-6 kg hedef koy bence fazlası ekstra mutlu eder

Selam kizlar.
Yarin da ise gidecegim icin bugunu persembe zannediyorum. Buraya gelince cuma oldugunu hatirladim. Sabah tartildim ama hatirlamiyorum. Telefon zeynepte simdi oyunu bitsin tartinin programina girer bakip kilo bildirimimi yaparim insallah.

Ahali ramazan bayramına kadar kendime bir kilo hedefi koymak istiyorum. Tığ gibi olmayı beklemiyorum tabi ama, daha hafif, daha rahat olabilirim.
10 kilo diyorum. Sizce nasıl bir hedef ?
124-->114

Lütfen bana bunu hatırlatın 🙏🙏🙏
114 fazla olabilir. Bunu yakalayamayinca da kızıp bırakabilirsin. 8 kg hedef koy bence. Benimde hedefim 85 olmak

Back
X