Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün benim için yeni bir gün arkadaşlar tekrar düzene gireceğim insaAllah.
Kahvaltıda 7 zeytin bir haşlanmış yumurta bir çk bal kaymak. Bir ince dilim börek.
Öğlen bir elma
Akşam bir kase, yeşil mercimek çorbası ve yogurt yulaf olacak insaAllah.![]()
Fit olamadım 90lardan kurtulamadimAmine Busra nabıyon fit büş?
Küçük çocuğu olanlarda durumlar aynı. Çocuklar ayri bunaldi bizler ayri. Az önce bende kucuk çaplı bir cinnet geçirdim. Buyuk küçüğü islamis her yerini sacini uzerini. Ayaklarda corap tutmuyolar. Kucuk desen isirmayi ogrenmis geldi durduk yere bacağımı ısırdıPofff vallahi sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorumoğlanı tam uyuttum biberli krem sürdüm sauna takımı giydim spor yapacaktim kızım saolsun gide gele gide gele çocuğu uyandırdı çıldırdım ya deli olcam bı nefes alamıyorum yoruldum bıktım artık çocuklarımdan değil tabiki Rabb'im e çok şükür onları bana verdiği için ama dayanamıyorum şu sıra öfke problemim var sanki önce herşeyi parcalayasim geliyor sonra ağlama geliyor napicam bilmiorum
Oyyy oyKüçük çocuğu olanlarda durumlar aynı. Çocuklar ayri bunaldi bizler ayri. Az önce bende kucuk çaplı bir cinnet geçirdim. Buyuk küçüğü islamis her yerini sacini uzerini. Ayaklarda corap tutmuyolar. Kucuk desen isirmayi ogrenmis geldi durduk yere bacağımı ısırdı
Napayim bilmiyorum artik. Ne kendime bir vaktim var ne cocuklara ne ev işlerine. Bazen cok bitmis tukenmis hissediyorumOyyy oy![]()
Hoşgeldiniz tabi ki dahil olabilirsibiaHoşbuldumDaha öncede gruplarla zayıflamıştım.sizin grubunuzun kuralları var mı ? Tartı günü ne zaman oluyor
Geçecek canım emin ol.çocuklar büyüdükçe rahat edersinNapayim bilmiyorum artik. Ne kendime bir vaktim var ne cocuklara ne ev işlerine. Bazen cok bitmis tukenmis hissediyorum
Geçecekte nasil gececek. Suan oturmuşlar birbirlerini isiriyorlarGeçecek canım emin ol.çocuklar büyüdükçe rahat edersin
Aktivite bulman lazım. Saklambaç oynayın. Saymaya başlaGeçecekte nasil gececek. Suan oturmuşlar birbirlerini isiriyorlar
Bende aynen canım yaNapayim bilmiyorum artik. Ne kendime bir vaktim var ne cocuklara ne ev işlerine. Bazen cok bitmis tukenmis hissediyorum
hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldiniz tabi ki dahil olabilirsibia
Hmm tamam mantıklı, ben böyle düşünmemiştim. Teşekkür ederimYeni bir başlangıç varsa güzel olsun inşallah.
Ama akşam ki yulafı çıkar yoğurttan yeşil mercimeğin içinde erişte pirinç bulgur vs olucak çünkü o hepten fazla olur.
Yulafı elmanın yanına ekleyebilirsin öğlene istersen
Evet cnm seviyeleri yapıyorum. Şu an seviye 7 deyim. Önümüzdeki haftasonu KT yapicam inşallah.Sen seviyeleri yapıyorsun dimi MaşAllah böyle gidersen iki haftaya kalmaz 8leri görürsün insAllah
Ya hadi MaşAllah cnm emeklerin karşılığını alırsın inşAllahSlm kizlar.
Haftasonu yine mesaideydim. 3 hafta sonu üst üste gidiyorum. Önümüzdeki 2 hafta üst üste gitmicem inşallah.
Evet cnm seviyeleri yapıyorum. Şu an seviye 7 deyim. Önümüzdeki haftasonu KT yapicam inşallah.