• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün benim için yeni bir gün arkadaşlar tekrar düzene gireceğim insaAllah.
Kahvaltıda 7 zeytin bir haşlanmış yumurta bir çk bal kaymak. Bir ince dilim börek.
Öğlen bir elma
Akşam bir kase, yeşil mercimek çorbası ve yogurt yulaf olacak insaAllah. 😍

Bugün benim için yeni bir gün arkadaşlar tekrar düzene gireceğim insaAllah.
Kahvaltıda 7 zeytin bir haşlanmış yumurta bir çk bal kaymak. Bir ince dilim börek.
Öğlen bir elma
Akşam bir kase, yeşil mercimek çorbası ve yogurt yulaf olacak insaAllah. 😍

Yeni bir başlangıç varsa güzel olsun inşallah.

Ama akşam ki yulafı çıkar yoğurttan yeşil mercimeğin içinde erişte pirinç bulgur vs olucak çünkü o hepten fazla olur.

Yulafı elmanın yanına ekleyebilirsin öğlene istersen

Pofff vallahi sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorum :( oğlanı tam uyuttum biberli krem sürdüm sauna takımı giydim spor yapacaktim kızım saolsun gide gele gide gele çocuğu uyandırdı çıldırdım ya deli olcam bı nefes alamıyorum yoruldum bıktım artık çocuklarımdan değil tabiki Rabb'im e çok şükür onları bana verdiği için ama dayanamıyorum şu sıra öfke problemim var sanki önce herşeyi parcalayasim geliyor sonra ağlama geliyor napicam bilmiorum

Pofff vallahi sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorum :KK43: oğlanı tam uyuttum biberli krem sürdüm sauna takımı giydim spor yapacaktim kızım saolsun gide gele gide gele çocuğu uyandırdı çıldırdım ya deli olcam bı nefes alamıyorum yoruldum bıktım artık çocuklarımdan değil tabiki Rabb'im e çok şükür onları bana verdiği için ama dayanamıyorum şu sıra öfke problemim var sanki önce herşeyi parcalayasim geliyor sonra ağlama geliyor napicam bilmiorum
Küçük çocuğu olanlarda durumlar aynı. Çocuklar ayri bunaldi bizler ayri. Az önce bende kucuk çaplı bir cinnet geçirdim. Buyuk küçüğü islamis her yerini sacini uzerini. Ayaklarda corap tutmuyolar. Kucuk desen isirmayi ogrenmis geldi durduk yere bacağımı ısırdı

Küçük çocuğu olanlarda durumlar aynı. Çocuklar ayri bunaldi bizler ayri. Az önce bende kucuk çaplı bir cinnet geçirdim. Buyuk küçüğü islamis her yerini sacini uzerini. Ayaklarda corap tutmuyolar. Kucuk desen isirmayi ogrenmis geldi durduk yere bacağımı ısırdı
Oyyy oy 😣🙈

Yeni bir başlangıç varsa güzel olsun inşallah.

Ama akşam ki yulafı çıkar yoğurttan yeşil mercimeğin içinde erişte pirinç bulgur vs olucak çünkü o hepten fazla olur.

Yulafı elmanın yanına ekleyebilirsin öğlene istersen
Hmm tamam mantıklı, ben böyle düşünmemiştim. Teşekkür ederim 😍

30 dk leslie 2 yaptim. Yangın vaaar :D

1.5 saat once falan da turk kahvesi fit toplardan yedim 3 tane

Eklentiler

• IMG-20210403-WA0000.webp
    IMG-20210403-WA0000.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 30
Slm kizlar.
Haftasonu yine mesaideydim. 3 hafta sonu üst üste gidiyorum. Önümüzdeki 2 hafta üst üste gitmicem inşallah.
Sen seviyeleri yapıyorsun dimi MaşAllah böyle gidersen iki haftaya kalmaz 8leri görürsün insAllah
Evet cnm seviyeleri yapıyorum. Şu an seviye 7 deyim. Önümüzdeki haftasonu KT yapicam inşallah.

Slm kizlar.
Haftasonu yine mesaideydim. 3 hafta sonu üst üste gidiyorum. Önümüzdeki 2 hafta üst üste gitmicem inşallah.

Evet cnm seviyeleri yapıyorum. Şu an seviye 7 deyim. Önümüzdeki haftasonu KT yapicam inşallah.
Ya hadi MaşAllah cnm emeklerin karşılığını alırsın inşAllah

Back
X