- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Kiraz sapımı demledim içiyorum bi acayip kokuyo bu ya
Kiraz sapımı demledim içiyorum bi acayip kokuyo bu ya
bende indirmeye basladim ,ama bekleme süresi 3 küsür saat diye yaziyor ,bu normalmi kizlar?
bu lesli nasıl birşey
Evde rahatça yapabileceğimz bir video canım..Belirli hareketler var -yerinde sayma,tekme,step,hafif koşu- falan miline göre hızlı-yavaş bu hareketleri yapıyorsun..Kadın çok eğlenceli ve hareketleri yaparken çok eğleniyorsun..Tavsiye ederim bayanssulusmile
hergün içiyor musun canım? işe yarıyor mu bari
kotayı çok dolduruyor mu?
arkadaşlar cevap yok mu?
benden kısası olamaz size uzun diyorum ben 1 60 boyum ve en kilolu ben oluyorum bmi 32.4 sanırım polen çok iyi geldi sindirim sistemime ameliyat sonrası sorunlarım çok oldu ne yapcam diiye düşünüyorum ama artık gerek kalmadı eski düzenime döndürdü beni neymiş buda anlata anlata bitiremedin demeyin ama gerçekten gaz problemimde kalmadı çok rahatlatıyor bilseydim beklermiydim bu kadar bir dene istersen iştah açtığıda yok yani bende şu an da yok 3 gündür içiyom ara öğün yapamıyorum içim almıyor hiçbirşey sıkıldım artık ara vermem lazım ara öğünde yediklerime 2 ööğüne düştü ama enerjim fazla bana yetiyor kahvaltıda 1 gevreği annemle bölüştük domates peynir şimdide biraz mercimek yeşil 1 dilim ekmek yemedim yine yoğurt 4 kaşık falan yemek kaşığı dolusu bakalım bişey yicemmi gece hiç uyumadım babama çok kızdım çünkü sabah 10a kadar oyun oynadım saat 1 de yatmışım 4tü kalktım yetti bana
Slm bugün ne yediklerimi yazayım da bana akıl verin,az mı çok mu??
Sabah normal kahvaltı bir dilim kadar ekmekle,yumurta, az peynir,domates salatalık -tuz hiç kullanmıyorum-,4 zeytin ve çekirdekleri),şekersiz çay..
İki saat kadar sonra şeker eklenmemiş vişne hoşafı
Bir buçuk saat kadar sonra bir kepçe mercimek
Bir saat kadar sonra yarım kabak,bir soğan bir domates bir biber yağsız kavurdum yoğurtla onu yedim
Üstüne bir lipton form şeftalili
Saat 18:15te ton balığı,domates,marul,biber,salatalık şekersiz çay..
Bugünlük yeme faslı bitti artık
Akşam bir kupa daha lipton ve 2,5 litre içtiğim suyu 4'e tamamlayacağım o kadar,midem bunlarla yetinsin..
Sıra leslie'yle yürüyüşe geldi.. kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar ben de leslie ile yürüyorum artık. yerimseniben çok zevkli gerçekten.ben bir de spordan önce poşet tarzı bişi takıyorum göbek ve kalçaları kapatacak şekilde.her tarafımdan ter akıyor.zevkli yani.bir de gören herkes kilo vermişsin diyor bayagı.sürekli aa ne yapıyorsun ne güzel veriyorsun falan diyorlar.süper bir duygu ya.verdiğim bu kadar kilo bile ne kadar mutlu ediyor beni halbuki hala şişkoyum.ama insanların verdiği tepkiler falan çooookk daha fazla motive ediyor. :lepi:
bence yemeklerin arasinda en az 2 en fazla 3 saat olsa daha iyi olur.bunu bircok diyetisyenden duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?