Teşekkürler,arada sapıtıyorum amaSenin menüler genelde böyle hafif gidiyor MaşAllah hayranım istikrarina
çubuk krakeri çok seviyoruz sanırım. hergün menüde var![]()
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler,arada sapıtıyorum amaSenin menüler genelde böyle hafif gidiyor MaşAllah hayranım istikrarina
çubuk krakeri çok seviyoruz sanırım. hergün menüde var![]()
Himm anladım cnm tamamİyi akşamlar ❤
Fit mutlu anne neye kızdın demişsin canım reklam sahte üyelik o yüzden şikayet ettim.
Bu avuç kimin avcu ? Bence bu cok onemli bir detay11 Nisan Pazar
Kahvaltı 11:00
Avuç içi kadar sucuklu tost
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta ile omlet
Çay
15:00
1 kepçe aşure
Akşam 19:40
6 tane tavuk kelebek ızgara
Bol salata
Soğan piyazi
2 bardak ayran
Su 3lt
Spor yok
Kocamın hahhahahhaBu avuç kimin avcu ? Bence bu cok onemli bir detay![]()
Protein alimin hiç yok. Yumurta süt yogurt. Yulaf lapası da tuketebilirsin. Mesela simit karbonhidrat daha cabuk aciktirir. Aksam ki pirasa da pirinç bulgur varsa o da aciktirir. Corba da un yada yine pirinç sehriye varsa bunlar hep karbonhidrat. Ara öğün ekleyebilirsin. Kahve, kuru meyve, kuru yemiş(findik badem ceviz) bunlar tok tutuyorSlm kizlar menum
Sabah 1 simit
Cay
Peynir
Zeytin
Aksam
Pirasa
Corba
Salata
Kahve
Su 2 litre
Kizlar ben hic doymuyorum kan sekerim cok duzensiz oldu
Yarin dikkat edeyim geri ama bende insülin direnci var.Protein alimin hiç yok. Yumurta süt yogurt. Yulaf lapası da tuketebilirsin. Mesela simit karbonhidrat daha cabuk aciktirir. Aksam ki pirasa da pirinç bulgur varsa o da aciktirir. Corba da un yada yine pirinç sehriye varsa bunlar hep karbonhidrat. Ara öğün ekleyebilirsin. Kahve, kuru meyve, kuru yemiş(findik badem ceviz) bunlar tok tutuyor
Bende de var. Pco ve insulin direnci. Karbonhidratlar yedirdikçw yediriyirYarin dikkat edeyim geri ama bende insülin direnci var.
Aa benim burda ne işim varBu avuç kimin avcu ? Bence bu cok onemli bir detay![]()
Aynen haklisinBende de var. Pco ve insulin direnci. Karbonhidratlar yedirdikçw yediriyir
Süpersin cnm ya MaşAllahGunaydin bugunku kilom 87.7
Bir haftalik fark 2 kg
Ekimden beri 6.5 ayda yolumu yariladim. İyi ki başladım, az da olsa yol aldım. Eski resimlere bakinca kocaman bir fark var...
Giden:23.7
Kalan:22.4
Sağol canim. İnşallah beraber verelim kglariSüpersin cnm ya MaşAllah![]()