• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ramazan onerileri birakiyorum 💓

Eklentiler

• Screenshot_20210412-180105.webp
    Screenshot_20210412-180105.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20210412-180101.webp
    Screenshot_20210412-180101.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20210412-180056.webp
    Screenshot_20210412-180056.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20210412-180050.webp
    Screenshot_20210412-180050.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 25
İyi akşamlar kızlar.
Ramazanimiz hayırlı olsun inşallah güzelliklerle gelir sağlık getirir.
Akşam yemegimi resimli paylaşılan size fırında daha pişmesine az kaldı. Geç olmadan karnımı doyurayim sonra menü veririm
Harikasin canim benim yürekten tebrik ediyorum. İnşallah bu defa son olsun bu kilolarimiz
Teşekkür ederim inşallah cnm.
yediğim kuruyemişlerin - lokumların hesabı yok :kızgın:
sağolsun herkes eve bi şey yolluyor gelde yeme
brokoli aldırdım, yarına yeşillenmem lazım
Bugün nasılsın cnm
Gunaydin bugunku kilom 87.7
Bir haftalik fark 2 kg

Ekimden beri 6.5 ayda yolumu yariladim. İyi ki başladım, az da olsa yol aldım. Eski resimlere bakinca kocaman bir fark var...

Giden:23.7
Kalan:22.4
Maşallah cnm çok güzel ilerliyorsun çok istikrarlısin. İnşallah hedefine sağlam adımlarla ilerleyip o günü yaşayacaksın. O zaman hep beraber burada kutlama yapicaz :rapci: :rapci: :rapci: :rapci:

İyi akşamlar kızlar.
Ramazanimiz hayırlı olsun inşallah güzelliklerle gelir sağlık getirir.
Akşam yemegimi resimli paylaşılan size fırında daha pişmesine az kaldı. Geç olmadan karnımı doyurayim sonra menü veririm

Teşekkür ederim inşallah cnm.

Bugün nasılsın cnm

Maşallah cnm çok güzel ilerliyorsun çok istikrarlısin. İnşallah hedefine sağlam adımlarla ilerleyip o günü yaşayacaksın. O zaman hep beraber burada kutlama yapicaz :rapci: :rapci: :rapci: :rapci:
Sagol canım inşallah buradaki butun emek harcayan arkadaslar hepimiz kurtulalim kilolardan

kızlar bu arada ben spor yazamıyorum çünkü ayağımda sakatlık olduğu iin yapamıyorum gün içinde eve içinde dolaşıyorum işte oda biliyorum sarkmalar fazla etki etmick intten bir masaj aleti sipariş ettim bugün birkaç güne gelir heralde yazıyor işte selülüt yağ yakma sarmış kasları toparlama birsürü şey yazıyordu ilgimi çekti elime ulaşınca denicem akşamları hem masaj hemde butür şikayetler için bakalım faydası olacakmı inşallah olur 🙏🥰

iyi geceler hanımlar sahura kalkan yok mu ben kalktım Rabb'im inşallah nefsime kuvvet versin bugün başlıcam bakalım bu sene nedense korkuyorum niyetlenmeye hayırlısı Allah'tan sahurumu yazıyım biraz karışık oldu ama kararsız olduğum içindir ,,,,,, 4 dilim kepek buğday karışık ekmek az biraz bakla yemeği ,peynir zeytin sucuk salatalık biber yoğurt çay su ,,,,,saçma oldu ama bugün böyle işte iyi geceler herkese biraz TV ye bakıp yatarım bende 😴

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM ,,,,,HEPİMİZE ÖNCE SAĞLIK HUZUR VE BOL BEREKET GETİRSİN RAMAZAN ,I ŞERİF ,İNŞALLAH ARKADAŞLAR RABB'İM HEPİMİZİN KALBİNDEKİ DİLEĞİNİ VERSİN AMİNN🙏
Amin insAllah cnm 🤗🤲
Herkese merhaba iyi akşamlar. Buraya yazacağıma başka yere yazmışım yanlışlıkla. Ben de katılmak istiyorum. Bu ilk olacak. Nereden başlamam gerekiyor. Kilo 90.8 :/
Hg cnm insAllah sağlıkla ideal kilona ulaşırsın 🤲❤️ menü paylaşıp katılım sağlayabilirsin burda birbirimizi motive edip yanlışları doğruları söylüyoruz pes etmemek için
iyi geceler hanımlar sahura kalkan yok mu ben kalktım Rabb'im inşallah nefsime kuvvet versin bugün başlıcam bakalım bu sene nedense korkuyorum niyetlenmeye hayırlısı Allah'tan sahurumu yazıyım biraz karışık oldu ama kararsız olduğum içindir ,,,,,, 4 dilim kepek buğday karışık ekmek az biraz bakla yemeği ,peynir zeytin sucuk salatalık biber yoğurt çay su ,,,,,saçma oldu ama bugün böyle işte iyi geceler herkese biraz TV ye bakıp yatarım bende 😴
Hayırlı sahurlar cnm 😘

Back
X