Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahurda ekmek yememeyi düşünüyordum ama yemeli miyim acaba ya ramazanı eksi gecirmek istiyorumRamazan onerileri birakiyorum![]()
Ekmek disinda ne yiyecegine bağlı canimSahurda ekmek yememeyi düşünüyordum ama yemeli miyim acaba ya ramazanı eksi gecirmek istiyorum
Haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin kahvaltilikEkmek disinda ne yiyecegine bağlı canim
Bence ekmek ekleyebilirsin. Denersin nasil iyi gelirse oyle yaparsinHaşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin kahvaltilik
Aynen cnm bklmBence ekmek ekleyebilirsin. Denersin nasil iyi gelirse oyle yaparsin
Teşekkür ederim inşallah cnm.Harikasin canim benim yürekten tebrik ediyorum. İnşallah bu defa son olsun bu kilolarimiz
Bugün nasılsın cnmyediğim kuruyemişlerin - lokumların hesabı yok
sağolsun herkes eve bi şey yolluyor gelde yeme
brokoli aldırdım, yarına yeşillenmem lazım
Maşallah cnm çok güzel ilerliyorsun çok istikrarlısin. İnşallah hedefine sağlam adımlarla ilerleyip o günü yaşayacaksın. O zaman hep beraber burada kutlama yapicazGunaydin bugunku kilom 87.7
Bir haftalik fark 2 kg
Ekimden beri 6.5 ayda yolumu yariladim. İyi ki başladım, az da olsa yol aldım. Eski resimlere bakinca kocaman bir fark var...
Giden:23.7
Kalan:22.4

Sagol canım inşallah buradaki butun emek harcayan arkadaslar hepimiz kurtulalim kilolardanİyi akşamlar kızlar.
Ramazanimiz hayırlı olsun inşallah güzelliklerle gelir sağlık getirir.
Akşam yemegimi resimli paylaşılan size fırında daha pişmesine az kaldı. Geç olmadan karnımı doyurayim sonra menü veririm
Teşekkür ederim inşallah cnm.
Bugün nasılsın cnm
Maşallah cnm çok güzel ilerliyorsun çok istikrarlısin. İnşallah hedefine sağlam adımlarla ilerleyip o günü yaşayacaksın. O zaman hep beraber burada kutlama yapicaz![]()
![]()
![]()
![]()
çok güzel görünüyor süperrr ellerinize sağlık afiyet olsunEvettt gelelim menumuze
9 bitki çayı
12 hurma incir ve ceviz
17 bitki çayı
19 firin sebze. Meşhur fırın sebzemin resmi gelsin...
Eki Görüntüle 2823709
Çiğ hali
Eki Görüntüle 2823711
Pişmiş hali
Amin insAllah cnmHERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM ,,,,,HEPİMİZE ÖNCE SAĞLIK HUZUR VE BOL BEREKET GETİRSİN RAMAZAN ,I ŞERİF ,İNŞALLAH ARKADAŞLAR RABB'İM HEPİMİZİN KALBİNDEKİ DİLEĞİNİ VERSİN AMİNN![]()
Hg cnm insAllah sağlıkla ideal kilona ulaşırsınHerkese merhaba iyi akşamlar. Buraya yazacağıma başka yere yazmışım yanlışlıkla. Ben de katılmak istiyorum. Bu ilk olacak. Nereden başlamam gerekiyor. Kilo 90.8 :/
Hayırlı sahurlar cnmiyi geceler hanımlar sahura kalkan yok mu ben kalktım Rabb'im inşallah nefsime kuvvet versin bugün başlıcam bakalım bu sene nedense korkuyorum niyetlenmeye hayırlısı Allah'tan sahurumu yazıyım biraz karışık oldu ama kararsız olduğum içindir ,,,,,, 4 dilim kepek buğday karışık ekmek az biraz bakla yemeği ,peynir zeytin sucuk salatalık biber yoğurt çay su ,,,,,saçma oldu ama bugün böyle işte iyi geceler herkese biraz TV ye bakıp yatarım bende![]()