• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar sahurumu yazmıştım dün gece ,,,bugün iftar,,,,,,,küçük çocuk eli kadar pide ,1 kase çorba toplamda 1kase karışık kızartma ,1 köfte, 1 kase makarna,,, yeşilçay ,,çay,su, ben bugün çok zorlandım yok tutamıcam Allah herkesin orucunu kabul etsin Rabbim 🙏
Afiyet olsun canım. Kızartma yerine fırında pişirsen daha hafif olur. Bir de alt alta yazsan daha rahat okuruz🙂

Artik cogu kisi iftar acmistir :)

Bende sabah 9.30 gibi kahvalti yaptim
Tavada peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
1 çk tahin pekmez

Ara 1
1 bardak kefir
1 küçük muz

Ara 2
5 6 findik
3 hurma
Turk kahvesi

Akşam 18.30
1 kepce mercimek
7 8 kasik kuru fasulye
Zerdecalli yogurt
1 dlm ekmek

iyi akşamlar herkese
sabah::3 kaşık yulaf 3 yumurta biraz peynir den oluşan omlet ,çaylarrrrrr,

öğlen:: yarım patatesli gözleme,
yarım muz,.
karışık bitki çayı,.

akşam,,,,,,1 avuç içi pide 4 kaşık ıspanak kavurması
6 tane tekir balık kızartması
bol salata
yeşilçay,,,,çaylarrrrrr

Artik cogu kisi iftar acmistir :)

Bende sabah 9.30 gibi kahvalti yaptim
Tavada peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
1 çk tahin pekmez

Ara 1
1 bardak kefir
1 küçük muz

Ara 2
5 6 findik
3 hurma
Turk kahvesi

Akşam 18.30
1 kepce mercimek
7 8 kasik kuru fasulye
Zerdecalli yogurt
1 dlm ekmek
Afiyet olsun canım güzel menü
iyi akşamlar herkese
sabah::3 kaşık yulaf 3 yumurta biraz peynir den oluşan omlet ,çaylarrrrrr,

öğlen:: yarım patatesli gözleme,
yarım muz,.
karışık bitki çayı,.

akşam,,,,,,1 avuç içi pide 4 kaşık ıspanak kavurması
6 tane tekir balık kızartması
bol salata
yeşilçay,,,,çaylarrrrrr
Gündüz patatesli gözleme varken akşam pide olmasa dhaa iyi olurmuş sanki cnm Afiyet olsun

14 Nisan Çarşamba
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Yarım yufka
Maydanoz
Domates, salatalık
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
1 kepçe kara mercimek çorbası
Avuç içi kadar kaşarlı tavuk göğsü
Salata
3 kaşık pilav
1 bardak kayısı komposto

21:00
1 kepçe aşure

Su 2 lt daha içerim
Spor yok

çok şükür toparladım, bugün daha iyiceyim.

sahur: 2 yumurtadan omlet yaptım, ama yufka ekmekle yedim :/
iftar : su - hurma
yoğurt çorbası - salata- 1 tabak brokoli - karnabahar sarımsak yoğurtlu
İyi olmana sevindim cnm afiyet olsun güzel bence menun

Afiyet olsun canım güzel menü

Gündüz patatesli gözleme varken akşam pide olmasa dhaa iyi olurmuş sanki cnm Afiyet olsun
aynen bende istemeyerek yedim ama şöyle bugün küçük oğlumla pazara gittik orda gözlemeciler var sırayla birkaç tane oğlum istedi yarısına kadar yedi doydu fazla geldi bende öylelikle hadi öğlen yemeğim bugünde bu olsun ddm pişman oldum ama tabi gitti o mideye birkere :KK43:

Fit mutlu anne Fit mutlu anne ahh be canım az çok buradaki arkadaşlar anlar tabiki sen anlarsın nasıl. bir duygu akşam sıcak ramzan pidesi sofrada gelde yeme :kızgın: eşime kızdım zaten evelsi gün yufkacıdan Kemalpaşa tatlısı almış pişir çocuklarla yiyelim dd ben isyan bu eve girmşcek ddm son olsun ddm şimdi pideyide yasaklama gerekecek uzunca bir süre şerbetli tatlıları gözüm gönlüm görmesin 🙏😄

Fit mutlu anne Fit mutlu anne ahh be canım az çok buradaki arkadaşlar anlar tabiki sen anlarsın nasıl. bir duygu akşam sıcak ramzan pidesi sofrada gelde yeme :kızgın: eşime kızdım zaten evelsi gün yufkacıdan Kemalpaşa tatlısı almış pişir çocuklarla yiyelim dd ben isyan bu eve girmşcek ddm son olsun ddm şimdi pideyide yasaklama gerekecek uzunca bir süre şerbetli tatlıları gözüm gönlüm görmesin 🙏😄
Tabiki anlıyorum cnm vala bende çok dizginleyemiyorum normalde kızımda çok ekmek yemez ramazan pidesine o da bayılır

Back
X