- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Afiyet olsun canım. Kızartma yerine fırında pişirsen daha hafif olur. Bir de alt alta yazsan daha rahat okuruzselam kızlar sahurumu yazmıştım dün gece ,,,bugün iftar,,,,,,,küçük çocuk eli kadar pide ,1 kase çorba toplamda 1kase karışık kızartma ,1 köfte, 1 kase makarna,,, yeşilçay ,,çay,su, ben bugün çok zorlandım yok tutamıcam Allah herkesin orucunu kabul etsin Rabbim
Allah yardimciniz olsunÇocuklar yatsada uyusam. Bugün çok yoruldum. Aşı merkezini acile taşıdık, 2. Covid servisini açtık. Sürekli ayakta sağa sola kosturdum
Afiyet olsun canım güzel menüArtik cogu kisi iftar acmistir :)
Bende sabah 9.30 gibi kahvalti yaptim
Tavada peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
1 çk tahin pekmez
Ara 1
1 bardak kefir
1 küçük muz
Ara 2
5 6 findik
3 hurma
Turk kahvesi
Akşam 18.30
1 kepce mercimek
7 8 kasik kuru fasulye
Zerdecalli yogurt
1 dlm ekmek
Gündüz patatesli gözleme varken akşam pide olmasa dhaa iyi olurmuş sanki cnm Afiyet olsuniyi akşamlar herkese
sabah::3 kaşık yulaf 3 yumurta biraz peynir den oluşan omlet ,çaylarrrrrr,
öğlen:: yarım patatesli gözleme,
yarım muz,.
karışık bitki çayı,.
akşam,,,,,,1 avuç içi pide 4 kaşık ıspanak kavurması
6 tane tekir balık kızartması
bol salata
yeşilçay,,,,çaylarrrrrr
İyi olmana sevindim cnm afiyet olsun güzel bence menunçok şükür toparladım, bugün daha iyiceyim.
sahur: 2 yumurtadan omlet yaptım, ama yufka ekmekle yedim :/
iftar : su - hurma
yoğurt çorbası - salata- 1 tabak brokoli - karnabahar sarımsak yoğurtlu
aynen bende istemeyerek yedim ama şöyle bugün küçük oğlumla pazara gittik orda gözlemeciler var sırayla birkaç tane oğlum istedi yarısına kadar yedi doydu fazla geldi bende öylelikle hadi öğlen yemeğim bugünde bu olsun ddm pişman oldum ama tabi gitti o mideye birkereAfiyet olsun canım güzel menü
Gündüz patatesli gözleme varken akşam pide olmasa dhaa iyi olurmuş sanki cnm Afiyet olsun
Tabiki anlıyorum cnm vala bende çok dizginleyemiyorum normalde kızımda çok ekmek yemez ramazan pidesine o da bayılırFit mutlu anne ahh be canım az çok buradaki arkadaşlar anlar tabiki sen anlarsın nasıl. bir duygu akşam sıcak ramzan pidesi sofrada gelde yeme eşime kızdım zaten evelsi gün yufkacıdan Kemalpaşa tatlısı almış pişir çocuklarla yiyelim dd ben isyan bu eve girmşcek ddm son olsun ddm şimdi pideyide yasaklama gerekecek uzunca bir süre şerbetli tatlıları gözüm gönlüm görmesin
Aynen cnm bende normalde hep tam buğday ekmeği yerdik ramazanda bari pide yiyelim diyorum bendeKızlar ramazan pidesi avuç içi kadar yiyebilirsin. Sadece miktar kontrolu önemli
Afiyet olsun canımAz once ara öğün baharatli yoğurt yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?