• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bazen benimde icesim gelmiyordu şu sıra canım istiyor nedense normal çaydan daha lezzetli geliyor
aynen bana da daha önceleri bitki çayı içerken daha hazırlamaya başlarken bile yüzümü buruştururudm şimdi normal çaydan daha fazla tüketitorum bana iy geldiğini hissediyorum sanki rahatlatıyor ,kayısı lu tavsiye ederim birde ananaslı ,çok lezzetli karışık içinde yeşilçay da var 👍

Screenshot_20210415_003125.webp
8500 adım var bir de

aynen bana da daha önceleri bitki çayı içerken daha hazırlamaya başlarken bile yüzümü buruştururudm şimdi normal çaydan daha fazla tüketitorum bana iy geldiğini hissediyorum sanki rahatlatıyor ,kayısı lu tavsiye ederim birde ananaslı ,çok lezzetli karışık içinde yeşilçay da var 👍
Evet değişik deniyorum bende ananaslıyi çok sevdim
Kızlar bayrama kadar sıkı tutalım inş 3.5 kg gider
insAllah

85 i ya gördün ya yaklaştın o zmn hedefi geri çektiğine göre 🤭 hadi inşAllah ikimizde tuttururuz cnm
Daha gormedim canim ama ay sonu 85 olurum diye umut ediyorum. Bu hafta tartidan bişey anlayamadim. Sahura kalkınca su iciyorum sabah farklı çıkıyor tartim :D anca oruca baslayinca belli olur

Bu gece mesela hic uyumadik gibi bisey o yüzden tarti acayip biseydi :KK70:
Senin oruç nasil gidiyor? Ben acligi dusunmuyorumda cocuklarla bu uykusuzlukla nasil dayancam onu düşünüyorum
Ay uykusuzluk çok kötü idare eder cnm açıkıyorum hele son saatler baya ama Rabb'im sabrını veriyor ben oğlanla gün içinde uyuyorum kız büyük olunca kendini idare ediyor

Ay uykusuzluk çok kötü idare eder cnm açıkıyorum hele son saatler baya ama Rabb'im sabrını veriyor ben oğlanla gün içinde uyuyorum kız büyük olunca kendini idare ediyor
Bende ayni anda uyuyabilsem ya da gece kalkmasalar 🥺😖 inşallah kolay geçiririm bende

Back
X