Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende her gün içiyorum şu sıraBen bu hafta nerdeyse hic bitki cayi içmedim. Yarin içeyim bari
Ramazanda hiç içemeyebilirim nedense bu aralar canim istemiyorBende her gün içiyorum şu sıra
Bazen benimde icesim gelmiyordu şu sıra canım istiyor nedense normal çaydan daha lezzetli geliyorRamazanda hiç içemeyebilirim nedense bu aralar canim istemiyor
aynen bana da daha önceleri bitki çayı içerken daha hazırlamaya başlarken bile yüzümü buruştururudm şimdi normal çaydan daha fazla tüketitorum bana iy geldiğini hissediyorum sanki rahatlatıyor ,kayısı lu tavsiye ederim birde ananaslı ,çok lezzetli karışık içinde yeşilçay da varBazen benimde icesim gelmiyordu şu sıra canım istiyor nedense normal çaydan daha lezzetli geliyor
Evet değişik deniyorum bende ananaslıyi çok sevdimaynen bana da daha önceleri bitki çayı içerken daha hazırlamaya başlarken bile yüzümü buruştururudm şimdi normal çaydan daha fazla tüketitorum bana iy geldiğini hissediyorum sanki rahatlatıyor ,kayısı lu tavsiye ederim birde ananaslı ,çok lezzetli karışık içinde yeşilçay da var![]()
insAllahKızlar bayrama kadar sıkı tutalım inş 3.5 kg gider
HazırimYarına hazır mıyız
Bakalım kimler ağlayıp kimler gülecek. Bayram hedefleriniz var mı olan varsa yazsın hedef kilosunu tutturamayana bayramda çürük yımırta fırlatalım![]()
Benim en basindan beri bayram hedefim 85ti. Ama şuan 83 yaptimYarına hazır mıyız
Bakalım kimler ağlayıp kimler gülecek. Bayram hedefleriniz var mı olan varsa yazsın hedef kilosunu tutturamayana bayramda çürük yımırta fırlatalım![]()
Hedeflerimiz ayni bakalım kim yakalayacak hedefiHazırimbayram hedefim 83 benim
85 i ya gördün ya yaklaştın o zmn hedefi geri çektiğine göreHedeflerimiz ayni bakalım kim yakalayacak hedefi![]()
![]()
Daha gormedim canim ama ay sonu 85 olurum diye umut ediyorum. Bu hafta tartidan bişey anlayamadim. Sahura kalkınca su iciyorum sabah farklı çıkıyor tartim85 i ya gördün ya yaklaştın o zmn hedefi geri çektiğine görehadi inşAllah ikimizde tuttururuz cnm
He anladım canım su çok farkediyor ciddenDaha gormedim canim ama ay sonu 85 olurum diye umut ediyorum. Bu hafta tartidan bişey anlayamadim. Sahura kalkınca su iciyorum sabah farklı çıkıyor tartimanca oruca baslayinca belli olur
Bu gece mesela hic uyumadik gibi bisey o yüzden tarti acayip biseydiHe anladım canım su çok farkediyor cidden
Ay uykusuzluk çok kötü idare eder cnm açıkıyorum hele son saatler baya ama Rabb'im sabrını veriyor ben oğlanla gün içinde uyuyorum kız büyük olunca kendini idare ediyorBu gece mesela hic uyumadik gibi bisey o yüzden tarti acayip biseydi
Senin oruç nasil gidiyor? Ben acligi dusunmuyorumda cocuklarla bu uykusuzlukla nasil dayancam onu düşünüyorum
Bende ayni anda uyuyabilsem ya da gece kalkmasalarAy uykusuzluk çok kötü idare eder cnm açıkıyorum hele son saatler baya ama Rabb'im sabrını veriyor ben oğlanla gün içinde uyuyorum kız büyük olunca kendini idare ediyor