Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrıları hiç sorma sanki yeni birden 10 kilo aldım da onun yükünü çekiyorum gibii bel, ayak, halsizlik vücut ağrısı hepsi birbirine karışıyorİçimde zayıf bi ses tam zamanı atıştormıyosun diyetini yap diyo başka bi seste dur diyo.
Kilo vermeden ağrılarım hafiflemiycek ağlatıyo bazen beni
Baya bı ortaya karışık olmuşGünaydın
Valla bende cok karisik yedim aksamdan cocuklarin kalan yemegini yedim. Ondan sonra menemen yaptik, 1 buyuk dilim ekmeği peynirle tost yaptım. Yine akşamdan kalan semizotu salatasını yedim. Yarim elme 2 kayisi kurusu. Bu ne yaa![]()
Hoşgeldin cnm. Önce mesaj beğenide ismini gördüm aaaaMutlu pazarlar
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Eski +90 lar beni bilir
Zaten biz ömür boyu diyetteyiz:)
Yine devam yani
Açken sen sen değilsin (biz de biz değiliz)Tahlil vermem lazimda vakalardan dolayi gitmek istemiyorum hastaneye...
Yok gaz vermek amacli degil sadece aç kalinca sinirli oldugumu gördüdün çok fena kavga ettik
AdaşımMutlu pazarlar![]()
Eski +90 lar beni bilir
Yine devam yani
Ben 2 yildir hiç tutamadim ya cok fena carpti. Ama cok sinirlendirdi beni orası da ayrı sadece yanlis zamanda soylendimGenelde erkekler problem çıkarıyo oruçken sene noldu öyle![]()
Evet gündüz atistirma yok ama akşamlari da kendini tutmak baya zor :'(İçimde zayıf bi ses tam zamanı atıştormıyosun diyetini yap diyo başka bi seste dur diyo.
Kilo vermeden ağrılarım hafiflemiycek ağlatıyo bazen beni
Yaa birini her gördüğünde gülümseyebilir mi insan![]()
![]()
![]()
HosbuldumHosgeldin![]()
Şükür iyiyim canımSlm kizlar iyi pazarlar.
Baya bı ortaya karışık olmuş
Hoşgeldin cnm. Önce mesaj beğenide ismini gördüm aaaaasumanzeynep gelmiş dedim. Sonra mesajını görünce daha mutlu oldum. İnşallah iyisindir
Açken sen sen değilsin (biz de biz değiliz)![]()
Adaşımöpüyorum
![]()
MaşAllah canımKızlar 13 mart 93. 3
16 Nisan 85.9
Fark - - - 7.4
Başlarken bu kadar güzel sonuç alacağımı düşünmemiştim. Ramazana kadar 90 olurum bayrama kadar 85 olurum diye planlanmıştım. Çok şükür
Hadi insAllah düğüne fit olacaksın canımDoğrusun.
Kızlar 7 temmuzda düğün var. Kardeşim evlenecek. Düğün dernek olacağını sanmıyorum ama riske giremem. 10 kg fazlam var. Gelirim arada. Sıkı tutmama yardım ederseniz siz.![]()
Hmm anladım cnm Rabb'im şifa huzur versin yorgunlukta haklsin insan baya yorulduğunu hissediyro bazenEskisi gibi değilim hastalıklar duygusal olarak da yoruyor beni. Yaş gittikçe empati sempatiye dönüyor sanırım.
Onun dışında hamd olsun bu günümüze![]()
Tabisi olurKapışmaya var mısınız bu hafta kızlar???
Bu arada ben HasibeG nickimi değiştirdim tanimamis olabilirsin
Hosbuldum
Şükür iyiyim canım
![]()
Tanıdım Tanıdım canımBu arada ben HasibeG nickimi değiştirdim tanimamis olabilirsin![]()
fena bonusum fena,huzurunmeraklisi nasıl gidiyor?
Selam abla. Özledik seni. Nasılsın??Mutlu pazarlar![]()
Eski +90 lar beni bilir
Yine devam yani
Günaydın canımGünaydın kızlar