Aynen canım haklısın ben de düşündüm ama bugün öğlen yemeği yemedim dedim kendimce sadece az bir kuruyemişle geçiştirdim. diye 1 dlm ekmeği ekledimNohutun yanında ekmek dışında çok güzel çorba var ya daha ekmeğe gerek yok
Neyse ki bu geceyi temiz kurtardik. Sahurda da menüme uyarsam yarin guzel eksi gelirBende atıştırma olarak çok seviyorum ya işte çayla o sıkıntı
Süper menü afiyet olsun canım
Sahur menün neNeyse ki bu geceyi temiz kurtardik. Sahurda da menüme uyarsam yarin guzel eksi gelir
Yarın bakayımAmine Busra ender saraçın 10 harketi diye aratırmısın yutubda bak o çıkan videolara ciddi fark ettiriyor
Sahurda yesillik olmuyo, domates salata oluyor. Yumurtayida haşlıyorum illa. Arada ekmek fazla kaçıyor. Bugun yarim yagli peynir aldim. Tost makinasında erisin diye. Yoksa esimin tostundan canim istiyoSahur menün ne
Afiyet olsun canımSahurda yesillik olmuyo, domates salata oluyor. Yumurtayida haşlıyorum illa. Arada ekmek fazla kaçıyor. Bugun yarim yagli peynir aldim. Tost makinasında erisin diye. Yoksa esimin tostundan canim istiyo
ben oruçluyken iftardan 1 saat sonra yeşil çay içmeye başlıyorum. aslında iftardan sonra birşeyler yemezsen suya da çaya da yer kalıyor.Bitki caylarina sıra gelmiyor ya. Nolcak boyle
Kahve varken yesilcaya bakmamben oruçluyken iftardan 1 saat sonra yeşil çay içmeye başlıyorum. aslında iftardan sonra birşeyler yemezsen suya da çaya da yer kalıyor.
Aynen bende öyleyimben oruçluyken iftardan 1 saat sonra yeşil çay içmeye başlıyorum. aslında iftardan sonra birşeyler yemezsen suya da çaya da yer kalıyor.
Afiyet olsun canım ikinize deSahurumu yaptim, bebişte sahurunu yaptıemdi uyudu Allahtan..
2 yumurta
Peynirle tbe tost
5 zeytin
Domates salatalık
Çay
Olur canım ya. Ben de boydan bir elbise aldım 44 beden geniş şu anda.keşke 42 alsaydım diyorumİnşallah olur da giyerim ama zor bence 3 beden aldim. O da 44-46 oluyomuş
İnş öyledir çok üzüldüm gerçekten bu sabah da 86.6 çıktım ama şişlik var bende. Troit değerim de değişmiş doktor ilacın dozunu değiştirdi. Bir ikş haftaya düzelirİyi akşamlar
Kilo verenleri tebrik ederim
Bonus tartilmasaydin kizacaktim:)
lütfen su iç birkaç gün iç bak hemen eksiler gelir moral motivasyon olur hem sana da
bengisu022 bence eksidesindir moralini bozma spor iyidir çok yapınca kas oranı artıyor ama vücut inceliyor belki öyle olmuştur
@74FRIDA adaş hemen geri vitese geç orta yaşlıyız artık taşıması zor kiloyu
Aç karna mi tartildinKızlar dün kıyafetsiz tartıldım 86.9 çıktım yine artıyım
Sen spor güzel yapiyosun maşallah. Kilolarimiz yakın olsa da bedenin daha sıkıdırOlur canım ya. Ben de boydan bir elbise aldım 44 beden geniş şu anda.keşke 42 alsaydım diyorum
Ac mı tartildin tok muKızlar dün kıyafetsiz tartıldım 86.9 çıktım yine artıyım
Kasların şişmiş olabilir mi? Bu aralar yürüyüşünü çok arttirdin. Bir de su içme durumun nasil. Ben suyu az ictigimde hemen ödem tutuyorumİnş öyledir çok üzüldüm gerçekten bu sabah da 86.6 çıktım ama şişlik var bende. Troit değerim de değişmiş doktor ilacın dozunu değiştirdi. Bir ikş haftaya düzelir
Ben burdayimTünaydın ❤
Mutlu karantinalar
Eki Görüntüle 2833463
Sayfanın kaçakları nerede?
Amine Busra
bengisu022
Nur1835
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?