Sağol canım bayram hedefini tutturabiliriz hepimiz insAllah
Merakla bekliyorum canımBende şimdi tartiya dogru gidiyorum
Bu gidişle benim cok zor...Sağol canım bayram hedefini tutturabiliriz hepimiz insAllah
Böbrek hastaligi öldürmez süründürür haberin olsuniç sen suyunu surahi yada şişeye detoks yap. Bak nasil icersin
Ama tok tartilmissin olmazki oyle. Yarin aç tartilSonuç çok kötü kızlar. Tartımn bir ayağı kaybolmuş komşumda tok karnına ve kiyafetle 88.0 çıktımya o kadar yürüdüm hiç mi faydası olmaz
Canım normalde tartilmis mıydın hic komşunun tartı da fark var mıydı hem tok hem kıyafetle 88 çıkmışsin bence eksidesin üzülme hiç illa ki faydası olmuştur tartıya yoksa bile ölçülerde olmuşturSonuç çok kötü kızlar. Tartımn bir ayağı kaybolmuş komşumda tok karnına ve kiyafetle 88.0 çıktımya o kadar yürüdüm hiç mi faydası olmaz
Belli olmaz canım çok güzel gidiyorsun benceBu gidişle benim cok zor...
Tebrikler canım eksidesin işte ne güzel az çok farketmez eksi olmak yeter bence bu tartıdan benimde vardı bozulduÇiçekli pijamama takılmayın
Aaa ben şok 300 gr vermişim
Darisi benimkinin başına dermişimTebrikler canım eksidesin işte ne güzel az çok farketmez eksi olmak yeter bence bu tartıdan benimde vardı bozuldu
Darisi benimkinin başına dermişimbozulursa yeni aldiririm yag olcenlerden
Evet ya sabit olsam bile sevincektim ama eksi ciktim ya sevindim şimdi. Hemde aksamki menuye rağmen
Cıvıl cıvıl güzelmiş cnm insAllah hadi bklm benimde yeni biseyler alaşım varKendime elbise aldım ama bedeni olmicak gibi geliyo nedense
Yaza kadar azmedip içine girerim bende o zaman
İnşallah olur da giyerim ama zor bence 3 beden aldim. O da 44-46 oluyomuşCıvıl cıvıl güzelmiş cnm insAllah hadi bklm benimde yeni biseyler alaşım var
Yarin bekliyoruz mutlakaMutfağa daldım tartıyı unuttum yaa namazda gözü olmayan ezana kulak vermezmiş aynen öyle.
Yaza olmazsa sonbahara yine olur bence istikrarla devam ederSen güzel eksiliyorsun bence çünkiİnşallah olur da giyerim ama zor bence 3 beden aldim. O da 44-46 oluyomuş
teşekkürler canımTebrikler guzel gitmis bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?