Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaza olmazsa sonbahara yine olur bence istikrarla devam ederSen güzel eksiliyorsun bence çünki
İte kaka geldik bugüne valla canim ramazanda ben, ben degilim. Cokta sıkmak istemiyorum acikcasi. Ama Haziran da tekrar sekersiz 21 gün yapma düşüncem var

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 98.4
Bu hafta 100.1
Oh mşl ramazan bana yaradı dün zeytinyağlı yaprak sarma yapmıştım çerez gibi yedim Allah beni ne etmesin
Hepimize yaradi bu ramazan. Bence sirf evde gectigi için birazda herkes kendini yemeye veriyor

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 98.4
Bu hafta 100.1
Oh mşl ramazan bana yaradı dün zeytinyağlı yaprak sarma yapmıştım çerez gibi yedim Allah beni ne etmesin
Yaprak sarma off ya bende yerim bı tencere durdurmasam kendimi
İte kaka geldik bugüne valla canim ramazanda ben, ben degilim. Cokta sıkmak istemiyorum acikcasi. Ama Haziran da tekrar sekersiz 21 gün yapma düşüncem var
Bu ramazan ben çok rahatım ya şükür iftarı abartmayinca tatlıya da yer kalıyor sıkıntı olmuyor gibi sürekli yedik baya tatlı çünkü ramazan gitti gireli

Avuç içi pide 2 dilim kaşar 5 zeytin 1 tk kaymak 1 tk bal salatalık domates

İyi akşamlar

Tartıldım 6 da 110 kiloydum tam.

Yediklerimi yazim

Sahur
1 kasede süt 3 dolu kaşık yulaf 1 incir

İftar
2 kepçe mercimek çorbası
4 tane patlıcanlı köfte
4 kaşık pilav göz kararı 4 diyorum ölçmedim
1 kase cacık
1 tane sarma börek

Şiştim tabiki çok geldi

iyi akşamlar kızlar 2 gün menü paylaşamadım . biraz yorgun hissediyorum kendimi regl den çok kan kaybettim heralde hala da yorgun gibiyim bu menapoz dönemi ne kadar zor geldi bana neyse sizleri çok hastalık sohbetiyle sıkmıyım

bugün menüm,,,,sabah ,,

1,tm bğdy ekmek tost
zeytin
peynir
domts
saltlk
çay + yeşilçay
ara,1 avuç içi leblebi kuru üzüm
kayısı bitki çayı
akşam,,,1dlm tm bğdy ekmek
1 kase yayla çorbası
2 kepçe kıymalı nohut
yeşilçay+ su 1,5lt,
çaylarrrrrr

Nohutun yanında ekmek dışında çok güzel çorba var ya daha ekmeğe gerek yok

İftar biraz kaçmış gibi cnm ama yazmaya basladin daha güzel menüler gelecek bence
Akşam ekmek olmasa da olurmus cnm afiyet olsun güzel menü

İyi akşamlar
Kilo verenleri tebrik ederim
Bonus tartilmasaydin kizacaktim:)
lütfen su iç birkaç gün iç bak hemen eksiler gelir moral motivasyon olur hem sana da
bengisu022 bence eksidesindir moralini bozma spor iyidir çok yapınca kas oranı artıyor ama vücut inceliyor belki öyle olmuştur
74FRIDA adaş hemen geri vitese geç orta yaşlıyız artık taşıması zor kiloyu

Tatli benim en hassas noktam. Ama karar verdim. İftarlarda pide ekmek yemicem

Ben bugün disarida ciktim. Firsat buldukça disarida cikicam. Ama sporumu arttirmaya karar verdim. Madem bogazi tutamiyorum en azından belki bir tık sıkılaşırım. Mayista doğumgünüm var. Annem para verdi, bende elbise aldim. 44-46 beden. Şuan olmaz gibi ama sporla belki bayrama olur

Eklentiler

• Screenshot_20210423-103141.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 28
Tatli benim en hassas noktam. Ama karar verdim. İftarlarda pide ekmek yemicem
Bende atıştırma olarak çok seviyorum ya işte çayla o sıkıntı
İyi akşamlar

Leslie 2 yaptım 30 dk

Menüm
Bir kepçe çorba
3 4 çiçek karnabahar graten
Az salata az semizotu yogurtlusu
Bol su

Az önce ara yaptim
Filtre kahve
3 k.kayisi, 3 kare çikolata
Süper menü afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…