tabiki tarif edeyim ama bende intten yaptımYa tarif atar mısın mera ettim cnm afiyet olsun
geçmiş olsun canımGünaydın ❤
Tansiyonum düşüktü pek iyi değildim iki gündür gelemedim.
Günaydın canım geçmiş olsun niye düşüyor ki cnm canını birşeye mi sıkıyosun ya da yorgunluk uykusuzluk mu varGünaydın ❤
Saol cnm kaydettim denerim belki bı aratabiki tarif edeyim ama bende intten yaptım
2 klasik su bardağı yulaf
2 yumurta 1 tk, tarçın
yarım su br, yoğurt
yarım su br, sıvıyağ
1 muz ,vamlya ,kabartma tozu
3 adet kayısı veya hurma veya başka kuru meyve ceviz olabilir fındık badem
yapılışı ,,
yulaflı rondoda çek bir kaba al muzu rondada ez bir kaba al yumurtayı rondada çırp içine yoğurdu sıvıyağı birde vanilya koy çırp sonra hepsini birleştir kabartma tozunu koy elde blandırla karıştır ,en son kuru meyveleri koy kaşıkla karıştır
küçük bir forın kabına yağlı kağıt ser ver fırına afiyet olsun
Günaydın canım geçmiş olsun niye düşüyor ki cnm canını birşeye mi sıkıyosun ya da yorgunluk uykusuzluk mu var
Saol cnm kaydettim denerim belki bı ara
Aa evet oda sorun canım zorla kendini içmeye çalış mutlaka tansiyon düşüklüğü de kötü küçük düşüyordu benim de ramazndan önce benimki yorgunluk uykusuzluk kaynaklı idiMuhtemelen susuzluktan
Aa evet oda sorun canım zorla kendini içmeye çalış mutlaka tansiyon düşüklüğü de kötü küçük düşüyordu benim de ramazndan önce benimki yorgunluk uykusuzluk kaynaklı idi
Suyu artır dene bakalım canım insAllah geçerŞimdi iyi de düşük diye uzanıyodum uzanınca daha çok düşüyodu fenaydı
Geçmiş olsun. Az mi yiyorsun yoksaGünaydın ❤
Güzel bı sayı görürsün insAllah canımBakalım cumaya tartı nasıl olucak.
2 gündür hem sahur hemde 1 kere ifrarda pide yedim yiyince fazla geliyor çünkü ayar tutturamıyorum
Bende yeni uyandim. 15 20 dk oldu. Gözlerim bulanik goruyor anlamadim neden
uykusuzluktan olabilir benimde öyle gece hiç uyuyamadım bugüne yorgun başladım bakalım belki öğleden sonra açılırımBende yeni uyandim. 15 20 dk oldu. Gözlerim bulanik goruyor anlamadim neden
Uykusuzluktan olur benim genelde canımBende yeni uyandim. 15 20 dk oldu. Gözlerim bulanik goruyor anlamadim neden
Aslinda uyudum bu gece. Yani önceki gecelere nazaran. Hâla zor goruyorum. Sol gözümde kararti var sanki su akiyo gibi birsey varUykusuzluktan mı acaba
Varmı göz problemin uyku değil sanki oAslinda uyudum bu gece. Yani önceki gecelere nazaran. Hâla zor goruyorum. Sol gözümde kararti var sanki su akiyo gibi birsey var
Hım bilemedim canım o zmn geçmezse git dr benceAslinda uyudum bu gece. Yani önceki gecelere nazaran. Hâla zor goruyorum. Sol gözümde kararti var sanki su akiyo gibi birsey var
Dikkat et canım yürüyüş iyi gelirYürümek istiyorum bugün biraz okuldan bişey alıcam o bahane olur belki dışarı çıkmak beni susatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?