2 yil önce dra gitmiştim gozluk verdi. Ama gozlugu takınca hic goremedimVarmı göz problemin uyku değil sanki o
Tansiyonum oynamis olabilir benimde. Genelde o zaman oluyo. Başımda agriyacak gibi nasil gececek bugunHım bilemedim canım o zmn geçmezse git dr bence
Dikkat et canım yürüyüş iyi gelir
Fırsat bulursan yat dinlen canım o zmnTansiyonum oynamis olabilir benimde. Genelde o zaman oluyo. Başımda agriyacak gibi nasil gececek bugun
Nasıl ya ilk takınca bi garip olur ama görememezlik olmaz ki hem gözümde bişey var gibi diyosun başka bi sorun olabilir belki2 yil önce dra gitmiştim gozluk verdi. Ama gozlugu takınca hic goremedim
Bilmiyorum ki uymadı gözüme gözlük kullanamadim. Cok sık olmaz ama arada oluyor böyleNasıl ya ilk takınca bi garip olur ama görememezlik olmaz ki hem gözümde bişey var gibi diyosun başka bi sorun olabilir belki
Slmlar kızlar dışarıda işimiz var ondan hergun ki saati bekleyemeyecegim tartı için
Cuma: 85
Pazartesi: 84.55
Fark: -450 beklesem 200-300 Gr daha fark ederdi snrm
Saol cnmCok guzel canim tebrikler
AA neden ki kacamagin var mıydıBen 87 geldim yine
Her aksam tatli yiyorumSaol cnm
AA neden ki kacamagin var mıydı
Pilavi yakmissin uzulme
Yaa ben de yiyordum da 3 gündür yeminliydim yemedim şükür ise yaradıHer aksam tatli yiyorumdun akşam yemekte fazla kaçırdım
Afiyet olsun canım menü yazmana sevindim daha güzel menüler olacak insAllahGeçen akşam başım döndüğünde bişey yiyemedim sadece çeyrek pideyle tost yedim.
O sahurla da dün akşam
1 kase mercimek çorbası
4-5 kaşık tas kebabı ile çeyrek pide yedim.
2-3 tane fırın patates
İki çatal tatlının tadına baktım
2 tane meyveli soda
Bugün sahurda çeyrekten biraz fazla pideyle beyaz peynirli tost yedim
Çay içtim bi fincan
Afiyet olsun canım güzel menü suyu artırmalisiniy akşamlar kızlar hasta arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimle
bugün menüm,,,
sabah,peynirli bir tost ,
çay,, yeşilçay
ara,1 küçük parça çikolata
türk kahve,
öğlen,,3 yk yulaf 2 yumurta az peynir
omlet,,,
akşam,5 ufak köfte
4 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt , yeşilçay,çaylarrrr
su 1,5lt,
Afiyet olsun canım güzel menü
teşekkürler ,,,şöyle ki gün içinde 4 büyük kupa bitki çayı içiyorum 2 , yeşilçay 2 kayısı bitki çayı, aradada normal siyah çayda oluyor suyu ise net 1,5,lt içiyorum dengelediğimi düşünüyorum ama yanlış da olabilir tam bilemedim sonuç olarak sıvı diye düşünüyorum doğrumu dur ,Yaa ben de yiyordum da 3 gündür yeminliydim yemedim şükür ise yaradı
Afiyet olsun canım menü yazmana sevindim daha güzel menüler olacak insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü suyu artırmalisin
Afiyet olsun canım güzel menü
Çaylarla su ihtiyacı karşılanmıyor diye biliyorum canım ben 4 kupa bitki çayı da çok değil mi ki Yeşilçay ve karışık bitki çayları lni gün içinde Max 3 kupa öneriyorlar ama 2+2 sıkıntı olur mu bilemedim canım sen daha iyi bilirsin bende 2 kupa bitki çayı, siyah çay içiyorum sahurda 1lt iftardan sonra 2lt su içiyorumteşekkürler ,,,şöyle ki gün içinde 4 büyük kupa bitki çayı içiyorum 2 , yeşilçay 2 kayısı bitki çayı, aradada normal siyah çayda oluyor suyu ise net 1,5,lt içiyorum dengelediğimi düşünüyorum ama yanlış da olabilir tam bilemedim sonuç olarak sıvı diye düşünüyorum doğrumu dur ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?