Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm bak ben onu bilmiyordum hepsi sıvı diye öyle hesaplıyordum birazdaha arttırmaya çalışırım canım,bitki çayını daha önce hiç bu şekilde kullanmadım sağlıklı beslenmenin her defasında günde 2 olarak içtim kabızlık sorunum olduğundan kayısılıyı denedim işe yaradı şimdi gün içinde 2 kayısılı 2 yeşilçay olarak alıştırdım heralde herangi bir yan etkisi olmadı çok şükür baştada olmadı şimdilik iyi gidiyor bakalım sonradan sorun çıkarmaz inşallah olmazsa gece yatmadan önce 1 kupa kayısılı içeyim günde 2 yeşil,gece de,1 kayısılı öylede deniyüm sabahı bakiim nasıl etki gösterecek ona göre ayarlıyım kendimi teşekkür ederim canım

Bende severim bitki çayı içerim kayısılı olanın içinde sinemaki varsa onu da çok tüketme cnm bağırsak tembelliği yapıyor diye biliyorum rica ederim canım

Bende severim bitki çayı içerim kayısılı olanın içinde sinemaki varsa onu da çok tüketme cnm bağırsak tembelliği yapıyor diye biliyorum rica ederim canım
tm dır ozaman bugün den başlıyoruz 1 düşürüyoruz bugünkü hakkımı kullandım biraz önce akşam içmicem

Yeşil çay sorun değil de 2 kayısı çayı çok bence. Her gün bile değil haftada 1 2 defa bence daha iyi olur. Bağırsak florasını bozabilir

tm dır ozaman bugün den başlıyoruz 1 düşürüyoruz bugünkü hakkımı kullandım biraz önce akşam içmicem

Yeşil çay sorun değil de 2 kayısı çayı çok bence. Her gün bile değil haftada 1 2 defa bence daha iyi olur. Bağırsak florasını bozabilir
Aynen canım bende kayısılı olanı öyle kullanıyorum

İyi günler
Gece sahura kadar oturdum. Çocuklar 2.30da yatinca kalkamam diye yatmadim. Bugunde oglen kalktık. Sonra da parka cikardim. Simdi uyuttum bende dinleniyorum.

Akşama yemeğim yok. Kerevizim var yogurtlarim dedim. Birde dün tavuk haşladim ama ne yapsam bilemiyorum onunla

Afiyet olsun canım

selam kızlar iyi akşamlar
menüm
sabah 1 tbe,peynirli tost 6 zeytin
çay,,,, yeşilçay
öğlen 1tbe ,4 yk, bulgur 2 köfte 2 yk yoğurt
ara,1 türk kahve 1 küçük parça çikolata,kayısı bitki çayı
akşam,,4 yk yulaf 2 yumurta, 2yk et kavurma ,1 parça kk,tu peynir ile omlet
çay, su ,1,5 lt biraz geçkin daha da içerim yatana kadar arada da yeşilçay içicem,

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Afiyet olsun canım güzel menü bence
sağol canım aslında bugün biraz iştahım açık gibiydi ama frenlemeye çalıştım işte birde ben şunu kendimde fark ettim ben yulaf ile yumurta yı birlikte tükettiği de beni uzun süre tok tutuyor o yüzden günlük 3 öğünse benim mutlaka birinde yulaflı omlet yemem gerek inşallah böyle fren tutar bundan sonra miğdemde beynimde

27 Nisan Salı
Sahur
1 dilim pide
1bucuk haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
1 hurma
1 kepçe soğan çorbası
1 çatal spagetti
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık patlıcan köz
Salata, yoğurt
Akşam kalabalik oldu biliyorum ama yemke yapamadım bugün kalan yemeklerin hepsini ısıttık

Çayla
1 dilim soğuk baklava

Su 2 lt olur
Spor yok simdilik

Yulaf baya tok tutuyor cidden cnm
Slm kizlar
Bir süre gelemedim
Alt komşum ani bir sekilde vefat etti.
Çok etkiledi beni kiazlarinin durumu anca kendime geldim
Sizler iyisinizdir insallah
Aleyküm selam cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insAllah canım iyiyim şükür
kızlar böyle bişey Lee ymk istedi cnm
2 yk yoğurt pul biberli biraz da limon sıktım
Afiyet olsun canım ben yiyemiyorum onu ya midem almıyor

menün kalabalık ama az az yemişsin bence olmuş afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…