hımm bak ben onu bilmiyordum hepsi sıvı diye öyle hesaplıyordum birazdaha arttırmaya çalışırım canım,Çaylarla su ihtiyacı karşılanmıyor diye biliyorum canım ben 4 kupa bitki çayı da çok değil mi ki Yeşilçay ve karışık bitki çayları lni gün içinde Max 3 kupa öneriyorlar ama 2+2 sıkıntı olur mu bilemedim canım sen daha iyi bilirsin bende 2 kupa bitki çayı, siyah çay içiyorum sahurda 1lt iftardan sonra 2lt su içiyorum
Bende severim bitki çayı içerim kayısılı olanın içinde sinemaki varsa onu da çok tüketme cnm bağırsak tembelliği yapıyor diye biliyorumhımm bak ben onu bilmiyordum hepsi sıvı diye öyle hesaplıyordum birazdaha arttırmaya çalışırım canım,bitki çayını daha önce hiç bu şekilde kullanmadım sağlıklı beslenmenin her defasında günde 2 olarak içtim kabızlık sorunum olduğundan kayısılıyı denedim işe yaradı şimdi gün içinde 2 kayısılı 2 yeşilçay olarak alıştırdım heralde herangi bir yan etkisi olmadı çok şükür baştada olmadı şimdilik iyi gidiyor bakalım sonradan sorun çıkarmaz inşallah olmazsa gece yatmadan önce 1 kupa kayısılı içeyim günde 2 yeşil,gece de,1 kayısılı öylede deniyüm sabahı bakiim nasıl etki gösterecek ona göre ayarlıyım kendimi teşekkür ederim canım
tm dır ozaman bugün den başlıyoruz 1 düşürüyoruz bugünkü hakkımı kullandım biraz önce akşam içmicemBende severim bitki çayı içerim kayısılı olanın içinde sinemaki varsa onu da çok tüketme cnm bağırsak tembelliği yapıyor diye biliyorumrica ederim canım
Yeşil çay sorun değil de 2 kayısı çayı çok bence. Her gün bile değil haftada 1 2 defa bence daha iyi olur. Bağırsak florasını bozabilirhımm bak ben onu bilmiyordum hepsi sıvı diye öyle hesaplıyordum birazdaha arttırmaya çalışırım canım,bitki çayını daha önce hiç bu şekilde kullanmadım sağlıklı beslenmenin her defasında günde 2 olarak içtim kabızlık sorunum olduğundan kayısılıyı denedim işe yaradı şimdi gün içinde 2 kayısılı 2 yeşilçay olarak alıştırdım heralde herangi bir yan etkisi olmadı çok şükür baştada olmadı şimdilik iyi gidiyor bakalım sonradan sorun çıkarmaz inşallah olmazsa gece yatmadan önce 1 kupa kayısılı içeyim günde 2 yeşil,gece de,1 kayısılı öylede deniyüm sabahı bakiim nasıl etki gösterecek ona göre ayarlıyım kendimi teşekkür ederim canım
tm dır ozaman bugün den başlıyoruz 1 düşürüyoruz bugünkü hakkımı kullandım biraz önce akşam içmicem
Aynen canım bende kayısılı olanı öyle kullanıyorumYeşil çay sorun değil de 2 kayısı çayı çok bence. Her gün bile değil haftada 1 2 defa bence daha iyi olur. Bağırsak florasını bozabilir
Afiyet olsun canımİyi günler
Gece sahura kadar oturdum. Çocuklar 2.30da yatinca kalkamam diye yatmadim. Bugunde oglen kalktık. Sonra da parka cikardim. Simdi uyuttum bende dinleniyorum.
Akşama yemeğim yok. Kerevizim var yogurtlarim dedim. Birde dün tavuk haşladim ama ne yapsam bilemiyorum onunla
Afiyet olsun canım güzel menü benceselam kızlar iyi akşamlar
menüm
sabah 1 tbe,peynirli tost 6 zeytin
çay,,,, yeşilçay
öğlen 1tbe ,4 yk, bulgur 2 köfte 2 yk yoğurt
ara,1 türk kahve 1 küçük parça çikolata,kayısı bitki çayı
akşam,,4 yk yulaf 2 yumurta, 2yk et kavurma ,1 parça kk,tu peynir ile omlet
çay, su ,1,5 lt biraz geçkin daha da içerim yatana kadar arada da yeşilçay içicem,
sağol canım aslında bugün biraz iştahım açık gibiydi ama frenlemeye çalıştım işte birde ben şunu kendimde fark ettim ben yulaf ile yumurta yı birlikte tükettiği de beni uzun süre tok tutuyor o yüzden günlük 3 öğünse benim mutlaka birinde yulaflı omlet yemem gerek inşallah böyle fren tutar bundan sonra miğdemde beynimdeAfiyet olsun canım güzel menü bence
Allah rahmet etsin inşallah yakınlarına sabır versin Rabb'imSlm kizlar
Bir süre gelemedim
Alt komşum ani bir sekilde vefat etti.
Çok etkiledi beni kiazlarinin durumu anca kendime geldim
Sizler iyisinizdir insallah
Yulaf baya tok tutuyor cidden cnmsağol canım aslında bugün biraz iştahım açık gibiydi ama frenlemeye çalıştım işte birde ben şunu kendimde fark ettim ben yulaf ile yumurta yı birlikte tükettiği de beni uzun süre tok tutuyor o yüzden günlük 3 öğünse benim mutlaka birinde yulaflı omlet yemem gerek inşallah böyle fren tutar bundan sonra miğdemde beynimde
Aleyküm selam cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insAllah canım iyiyim şükürSlm kizlar
Bir süre gelemedim
Afiyet olsun canım ben yiyemiyorum onu ya midem almıyorkızlar böyle bişey Lee ymk istedi cnm
2 yk yoğurt pul biberli biraz da limon sıktım
menün kalabalık ama az az yemişsin bence olmuş afiyet olsun canım27 Nisan Salı
Sahur
1 dilim pide
1bucuk haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
1 kepçe soğan çorbası
1 çatal spagetti
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık patlıcan köz
Salata, yoğurt
Akşam kalabalik oldu biliyorum ama yemke yapamadım bugün kalan yemeklerin hepsini ısıttık
Çayla
1 dilim soğuk baklava
Su 2 lt olur
Spor yok simdilik
Sağol canımmenün kalabalık ama az az yemişsin bence olmuş afiyet olsun canım
Allah sabır versin ailesine.Slm kizlar
Bir süre gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?