Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yemegin hazır olmasi iyi olacak oyleyse canım. Bende son kalan sebzelerimi pişirdim. Alisveris sart oldu

7leri bende cok merak ediyorum. En son 2014 ya da 2015te o rakamlardaydim o halim bile şuan bana oyle güzel geliyo ki

Yemegin hazır olmasi iyi olacak oyleyse canım. Bende son kalan sebzelerimi pişirdim. Alisveris sart oldu
Aynen cnm bizimde alincaak sebze eksik bitmiyor MaşAllah
7leri bende cok merak ediyorum. En son 2014 ya da 2015te o rakamlardaydim o halim bile şuan bana oyle güzel geliyo ki
Aynen ya vala bende hamilelikten önce ucundan tam görmüştüm 79-78 sonra yine saldım 84le hamile kalmış oldum

İyi geceler canım nasılsın
Daha iyiyim kuzum sağolasın.

Eşim evdeydi çocukları çıkardık yürüdüm birazda hamdolsun iyi geldi.

Evde topuk dikeni için giydiğim terlik vardı 1 senedir artık iyi gelmiyo.

Aşıtı ağrıyodu ayaklar

Hem terlik hem taban değişimi yaptım bakalım faydalı oldu gibi 1 haftadır baya azaldı

Çok iyi olmuş canım ay topuk dikeni de zor eşimde de vardı şükür geçti snrm nasıl geçti o da belli değil bı defa kırdırmaya gitmiştik o mu fayda etti bilmem

Yürüyüş bandı he mi hayırlı olsun

Bende adım sayıyorum yeni yeni yavaş yavaş artırcam inşallah.
Saol cnm insAllah
Çok iyi cnm bı yerden başlamışsın yediklerini de yavaş yavaş duzetirsen güzelce eksilcez insAllah

En azından yediğini görüyorsun cnm kurtarılabilir menü bence Afiyet olsun

İnşallah iyi gelir rahatlarsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…