Yemegin hazır olmasi iyi olacak oyleyse canım. Bende son kalan sebzelerimi pişirdim. Alisveris sart olduAllah im 7leri görmeyi çok istiyorum he yarına sütlaç yapıyorum eşim istedi ama yemiycen tabiki kararlıyım
Hareket berekettir canım o bile iyi çocuklarla zor vala benim biri büyük Allah tan
Evet canım ya sahura kadar neredeyse uyumuyorum zaten her gün yarın da sabahtan cikicaz evden iftara 1-1 buçuk saat kala geliyoruz yetemeyebilir
7leri bende cok merak ediyorum. En son 2014 ya da 2015te o rakamlardaydimAllah im 7leri görmeyi çok istiyorum he yarına sütlaç yapıyorum eşim istedi ama yemiycen tabiki kararlıyım
Hareket berekettir canım o bile iyi çocuklarla zor vala benim biri büyük Allah tan
Evet canım ya sahura kadar neredeyse uyumuyorum zaten her gün yarın da sabahtan cikicaz evden iftara 1-1 buçuk saat kala geliyoruz yetemeyebilir
Aynen cnm bizimde alincaak sebze eksik bitmiyor MaşAllahYemegin hazır olmasi iyi olacak oyleyse canım. Bende son kalan sebzelerimi pişirdim. Alisveris sart oldu
Aynen ya vala bende hamilelikten önce ucundan tam görmüştüm 79-78 sonra yine saldım 84le hamile kalmış oldum7leri bende cok merak ediyorum. En son 2014 ya da 2015te o rakamlardaydimo halim bile şuan bana oyle güzel geliyo ki
Ben de en son 2010 da görmüştüm7leri bende cok merak ediyorum. En son 2014 ya da 2015te o rakamlardaydimo halim bile şuan bana oyle güzel geliyo ki
Geçen yıl şubatta 82 bile gördüm sonra hoop 95Aynen cnm bizimde alincaak sebze eksik bitmiyor MaşAllah
Aynen ya vala bende hamilelikten önce ucundan tam görmüştüm 79-78 sonra yine saldım 84le hamile kalmış oldum
Bu sefer göreceğiz insAllah canım inanıyorum ben her zmn hedefim 75 ti artık 68 hedefimGeçen yıl şubatta 82 bile gördüm sonra hoop 95
Daha iyiyim kuzum sağolasın.İyi geceler canımnasılsın
Çok iyi olmuş canım ay topuk dikeni de zor eşimde de vardı şükür geçti snrm nasıl geçti o da belli değil bı defa kırdırmaya gitmiştik o mu fayda etti bilmemDaha iyiyim kuzum sağolasın.
Eşim evdeydi çocukları çıkardık yürüdüm birazda hamdolsun iyi geldi.
Evde topuk dikeni için giydiğim terlik vardı 1 senedir artık iyi gelmiyo.
Aşıtı ağrıyodu ayaklar
Hem terlik hem taban değişimi yaptım bakalım faydalı oldu gibi 1 haftadır baya azaldı
Günaydın
Saol cnm insAllahYürüyüş bandı he mihayırlı olsun
Bende adım sayıyorum yeni yeni yavaş yavaş artırcam inşallah.
En azından yediğini görüyorsun cnm kurtarılabilir menü bence Afiyet olsunNe yedim ben
Sahurda
Çeyrek pide beyaz peynirli tost
İftar
1 dolu kepçe tarhana
1 tavuk dürüm
1 tane de çocukların kızarmış tavığından yedim
1 bardak gazoz içtim
Hiç tatlı yemedim
Daha önceki akşam yarım dürüm yemiştim daha iyiydi.
Saol cnm insAllah
Çok iyi cnm bı yerden başlamışsınyediklerini de yavaş yavaş duzetirsen güzelce eksilcez insAllah
O kısa yürüyüşler bile o kadar iyi gelecek ki canımİnşallah biraz güçlensin belim bacaklarım eliptiğe başlıycam.
Şimdi sadece kısa yürüyüş peşinden hareketler
İnşallah iyi gelir rahatlarsin yaDaha iyiyim kuzum sağolasın.
Eşim evdeydi çocukları çıkardık yürüdüm birazda hamdolsun iyi geldi.
Evde topuk dikeni için giydiğim terlik vardı 1 senedir artık iyi gelmiyo.
Aşıtı ağrıyodu ayaklar
Hem terlik hem taban değişimi yaptım bakalım faydalı oldu gibi 1 haftadır baya azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?