- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Selam canımSelam gençler
İkimiz de 34Yaaa sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında benim de 10 yaş fazla çıktı 37
%100 doğruluk payı yok sonuçta moralomizi bozmayalım çokİkimiz de 34
Geçmiş olsun nesi var?Selam. Dun akşam yusra hastalandı. Butun gece uyumadim. Allahtan eşim işe gitmedi de sabah uyuyabildim. Bugun zor geçecek
Dun boğazım aciyo diyodu ara ara. İftarda istifra etti. Gecede hic uyumadi burnu tikandi, gazi mi vardı midesi mi bulandı birseyler oldu. Simdi ilac almaya gitti esinGeçmiş olsun nesi var?
Dun boğazım aciyo diyodu ara ara. İftarda istifra etti. Gecede hic uyumadi burnu tikandi, gazi mi vardı midesi mi bulandı birseyler oldu. Simdi ilac almaya gitti esin
Selam. Dun akşam yusra hastalandı. Butun gece uyumadim. Allahtan eşim işe gitmedi de sabah uyuyabildim. Bugun zor geçecek
selammmmSelam gençler
selam tatlış :)Selam gençler
bence o tartı yanlış, senin beden yaşı öyle çıktıysa benim 130 yaş çıkar o zaman, hem yaştan hem kilodan. çok kafaya takma benceİkimiz de 34
Hemdeselam tatlış :)
bence o tartı yanlış, senin beden yaşı öyle çıktıysa benim 130 yaş çıkar o zaman, hem yaştan hem kilodan. çok kafaya takma bence
16 mayıs doğum günüm. 85 olarak kendime bir yilda 30 kg verme hediyesi verecektim. Ama ben napiyorum, homini girtlak yiyorum. Dur demeliyim artik dur dur
GEÇMİŞ olsun şimdi nasıl bebişDun boğazım aciyo diyodu ara ara. İftarda istifra etti. Gecede hic uyumadi burnu tikandi, gazi mi vardı midesi mi bulandı birseyler oldu. Simdi ilac almaya gitti esin
bonusa katılıyorum bu doğumgününde 30 olmasada - 25 kilo kendine hediye ediceksin herhalde dimiii bu müthiiiş gerçekten16 mayıs doğum günüm. 85 olarak kendime bir yilda 30 kg verme hediyesi verecektim. Ama ben napiyorum, homini girtlak yiyorum. Dur demeliyim artik dur dur
Evet bende son 10 gunde full birşeyler yapayim dedim. Ama Leslie ama eliptikAmine Busra bugün sahurda iftarda falan uygun olduğunda egzersizlere başlayalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?