Hanı bizim etiketlerimiz güzel sabah resmimizHamınıza günaydın ❤
Hanı bizim etiketlerimiz güzel sabah resmimiz
Olsun olsun sorun deel olabülür seni mesajını resmi görsem içim açılıyorEkledim ben tekrar da msj düzenleyince bildirim gitmiyor
Afiyet olsun canım olabilir bizde bugün annemdeyiz azıcık kaçabilirDün gelemedim yiğenlerim bendeydi iftar falan derken yatış.
Çok değil ama kalorili şeyler yedim iftarda.
İnş daha düzelticem menüleri
canımsın sağolHoşgeldiniz
Okurken bi hoş oldu içim çok çok geçmiş olsun arzu Allah beterinden korusun
Hosbuldum bonusum ❤Pembe Lotus hoşgeldin canım gel tabi her zaman.
Belki minikte gelir seni görünceMinik Duduklu Tencere bayram sonrası sizi döğüştürürüz burda :)
Kalorili olması da sorun değil aslında önemli olan miktar.. bunu ayarlasak hepimiz rahatlayacağız. Verdğimiz kiloyu almayacağız. Düşün 10 senede en az 150 kg vermişimdir. Ama verdiğimi almak bozuyor işi işte. Dengeli yemeyi bir öğrensem benDün gelemedim yiğenlerim bendeydi iftar falan derken yatış.
Çok değil ama kalorili şeyler yedim iftarda.
İnş daha düzelticem menüleri
10 sene önce eşimle tanistigimda 68 kiloydum o zamanlar bile bana herkes kilolu diyoduKalorili olması da sorun değil aslında önemli olan miktar.. bunu ayarlasak hepimiz rahatlayacağız. Verdğimiz kiloyu almayacağız. Düşün 10 senede en az 150 kg vermişimdir. Ama verdiğimi almak bozuyor işi işte. Dengeli yemeyi bir öğrensem ben
Tüh kötü olmuş cnm dayanamaz mıydın bugün bende aşırı acıktım elim ayağım titriyor niyeyseGünaydın
Biz dun gece sahura kalkamadikalarmi kapamış yatmışım :'( o yüzden niyetlenmedim
A.s cnm ramazan sonu insAllah hepimiz full konsantre burda olucazSlm kizlar
Ben ramazanda dikkat edemiyorum adapte olamıyorum. Az önce tartıldım 96.7 kilo çıktım. Ramazandan sonra bomba gibi devam insallah
Yok canim daha önce hiç sahursuz tutmadimTüh kötü olmuş cnm dayanamaz mıydın bugün bende aşırı acıktım elim ayağım titriyor niyeyse
A.s cnm ramazan sonu insAllah hepimiz full konsantre burda olucaz
Sağlık olsun canım o zmnYok canim daha önce hiç sahursuz tutmadim
Bisküviler çok fazla olmuş canım. Yarın telafi edersin inş.iyi akşamlar herkese menüm
sabah 1 tbe, tost az peynir az zeytin
dom,salt, çay,
öğlen,4 yk,lahana kapuska 2 yk yoğurt
1, tbe,
ara , yeşilçay türk kahve 1minicik parça çikolata,1 hurma ,5 kara üzüm4 leblebi 1paket,başak diyet bisküvi
akşam, 6 yk kuru fasulye, 2 yk
1,tbe ,. çay, 1 paket başak bisküvi yeşilçay, su 2,ye yakın ,
,,,,biraz fazla oldu sanki bugün öle bir doyumsuzluk geldi offf ben anladım stres bana yediriyor bugün gerildim yine evde çocuklardan bu kadar tutabildim kendimi biraz sonra çay içicem geç vakitte kayısı bitki çayı içerim tutucam kendimi yemicem daha birşey inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?