Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun merak ettim nasıl oldu tüh tüh zor yaa tahmini ne zaman size amelyat için sıra gelir?
sağol canım benim ,vallahi bende şaşkınım evde temizlik yapıyordum elektirik süpürgesiyle evi süpürüyordım balkon kapısının orayı süpürüyordum balkondan kapısından dişarı doğru elimde sağ sola süpürüyordum ama kendim balkon kapısının içinde sabit duruyordum sadece elim kolım eğiliyorum felan sola doğru süpürgeyi uzattım amaiyce uzattım ayaklarım sabitbedenimi uzatıyorum o anda dizim aniden ders döndü o an süpürgeyi felan attım elimden ayağımın üstüne basamadım çok şiddetli ağrı kasığıma kadar damar çwkiyodu içerden hemen acil felan hastane 2 kez emar çekildim kesim ameliyat dd dr lar ön arka kopmuş dd birkaç Dr gezdik özelde gttim hepsi ameliyat dd ben tam 15 gün yattım ayağımın üstüne basamadım bastonla gezdim felan süreklü buz koplex yapıyorduk enson devlette karar verdim çünki düzelmedi emaliyatın şart olduğuna bende inandım şimdi yürüyorum ama merdiven inip çıkamıyorum tek tek inip çıkıyorum yapmaya çalıştığmdaı da parmak ucu dan kasığıma ladar içerden damarı geriyolar çekiyolar sanki birde dizimi i kıramoyorum düz olacak otururken felan hep sabit kalacak fazla yol yürüyemiyoeum sancı yapıyo şişiyo dizim biraz fazla gezdim i 3 5 gün ağrı yapıyo o arada tedavi etmeye çalışıyorum işte böyle canım Allah görünür görünmez kazalardan korusun hepimizi

Çok geçmiş olsun merak ettim nasıl oldu tüh tüh zor yaa tahmini ne zaman size amelyat için sıra gelir?
canım benim ameliyat için bütün tektikler yapıldı bana dd dr sizi 1hafraya arıyacağız direk hastaneye yatışa gelicek siniz dd ama bu hastalıktan dolayı ameliyatjaneye az kişi alıyoruz dd bekleyin ne zaman ararlarsa gelin dd hayırlısı Allah'tan canım şimdiye kadar aramadılar bende aram ıyorum hastalıktan dolayı birazdaha geç olsun diyorum vakalar birazdaha azalsın bakalım

Çok geçmiş olsun canm. Zorlama zaten. Benim de bazen çok zorluyor dr gitmem gerekiyor ama erteliyorum hep. Verdiğin her 100 gram bile dizini rahatlatır canım.

Allah yardımcınnz olsun canım. En hayırlı zamanda olursunuz inş.

Çok geçmiş olsun
İnşaAllah bir an evvel ameliyat olursunuz ve düzelir
Spor ve diyet ikisi bir arada olunca tabii daha iyi sonuç alınıyor ama spor olmayınca da kilo veriliyor
Ben de dizim belim vs nedeniyle spor yapamıyorum arada yürüyüş yapıyorum hafif tempoda
20 kilo verdim şükür diyetle

Çok geçmiş olsun canm. Zorlama zaten. Benim de bazen çok zorluyor dr gitmem gerekiyor ama erteliyorum hep. Verdiğin her 100 gram bile dizini rahatlatır canım.
sağol canım benim sanada çok geçmiş olsun canım ihmal etme git ileride çok zorlar seni ,,,evet çok doğru vallahi son zamanda kilo verdiğinden beri raz daha hareketlerimnde rahatlama oldu şimdilik dikkat ediyorum idare ediyorum canım

Allah şifa versin ya bu kadar kotu birsey olduğunu ben bilmiyodum Allah yardım etsin

iyi aksamlar bende 90 ustuyum bir ara karatayka 25 kilo erdlm gerl aldim bu ara diyet kafamda dolaniyor bazen mide ameyliyati mi olsam diyorum
Mide ameliyatı çözüm değil. Yine diyet yapmak zorundasiniz. Ustelik en ufak kacamakta riskleri cok cok fazla. Neden saglikla vermek varken bıçak altına yatacaksiniz? Tam olarak kaç kilosunuz? Ben geçen yıl mayista 115 görmüştüm. Ekimden beri 25, mayistan beri 29 kg verdim

maşallah Süper vallah neim de baya bir vermem gerekir beni. boyum 1 60 ,,kilom 98 kere kadar çıktı sonra biraz önlemle 95 kadar gelebildim dizimde böyle olunca doktorlarda hep söyledi kilonız çok kilo vermelisiniz diye tam karar verdim başladığımda 94,700 dün buraya katıldım yavaş yavaş inişe geçti. bakalım ben sporda yapsaydı. zaten şuan verdiğim kilonun 2 katını verirdim buna da şükür Allah'a

Benim annem de 2010 da meniskus yirtilmasindan ameliyat oldu. Dru ona senin genetik olarak menisküs farklı demiş. Bende hep korkarim benimde genetik olarak farkliysa risk altındayım diye. Birde ben mesela hamileliklerde belimden cok cektim, kitlenip kaliyodum düz yatamiyodum. Meger hamilelikten değil kilodanmiş. Hâla düz yatamiyorum butun gece dönüp duruyorum

çok geçmiş olsun canım aman dikkat edin kesinlikle zorlamayın hiç bir organınızı canım

aman Allah korusun canım yaaa

Hay Allah nasıl kaza yaa, neyseki çaresi tedavisi var canım.Allah daha büyük felaketlerden korusun zor bir süreç. hastalığı bekleme bir an önce ol ameliyatını çünkü amelyat sonrasıda tedavi sürüyor ....

Çapraz bağ kopmasını çok iyi bilirim oğlumda ekim ayında amelyat oldu halaa dizini kuvetlendirmeye çalışıyor bizim için yıpratıcı bir süreç oldu

iyi aksamlar bende 90 ustuyum bir ara karatayka 25 kilo erdlm gerl aldim bu ara diyet kafamda dolaniyor bazen mide ameyliyati mi olsam diyorum
Hg cnm ameliyatı düşünme bence cnm şıp diye gitmiyor onda da kilo nasılsa yine diyet yapacaksın baya da katı kurallı diyet sağlıklı beslenmek günlük yürüyüşlerle inan verebilirsin
Çok çok geçmiş olsun canım Rabb'im korusun kazadan beladan yardmcn olsun
Naptin sen bengisuuu sporunla dövüyorsun bizi gerçi Fit mutlu anne de bu aralar güzel spor yapmaya başladı benimde size katilmam lazim yoksa yine arayi acacaksiniz
Spor yapmadan yatamıyorum sende katıl acilen
Hamilelikten sonra bende de geçmeyen sırt ağrısı kaldı ya kg verince düzelir insAllah

Bugünün adımı sporu
10bin olmuştur kesin 12yi geçince saati çıkardım yarım saat gündüz yürüyüş şimdide 45 dk hızlı tempolu yürüyüş koşu karışik

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-04-01-20-33-94.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG20210504005629.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…