offff çok fena Allah yardımcısı olsun şifalar versin rabbim yaşayan bilir evet canım Allah hiçbirinize tekrarlatmasınHay Allah nasıl kaza yaa, neyseki çaresi tedavisi var canım.Allah daha büyük felaketlerden korusun zor bir süreç. hastalığı bekleme bir an önce ol ameliyatını çünkü amelyat sonrasıda tedavi sürüyor ....
Çapraz bağ kopmasını çok iyi bilirim oğlumda ekim ayında amelyat oldu halaa dizini kuvetlendirmeye çalışıyor bizim için yıpratıcı bir süreç oldu
Size de çok geçmiş olsun canım ya Rabbim şifa versin insAllahHay Allah nasıl kaza yaa, neyseki çaresi tedavisi var canım.Allah daha büyük felaketlerden korusun zor bir süreç. hastalığı bekleme bir an önce ol ameliyatını çünkü amelyat sonrasıda tedavi sürüyor ....
Çapraz bağ kopmasını çok iyi bilirim oğlumda ekim ayında amelyat oldu halaa dizini kuvetlendirmeye çalışıyor bizim için yıpratıcı bir süreç oldu
sağol canım benimHg cnm ameliyatı düşünme bence cnm şıp diye gitmiyor onda da kilo nasılsa yine diyet yapacaksın baya da katı kurallı diyet sağlıklı beslenmek günlük yürüyüşlerle inan verebilirsin
Çok çok geçmiş olsun canım Rabb'im korusun kazadan beladan yardmcn olsun
Spor yapmadan yatamıyorumsende katıl acilen
Hamilelikten sonra bende de geçmeyen sırt ağrısı kaldı ya kg verince düzelir insAllah
offff çok fena Allah yardımcısı olsun şifalar versin rabbim yaşayan bilir evet canım Allah hiçbirinize tekrarlatmasın
AMİN Allah rağzı olsun kızlarSize de çok geçmiş olsun canım ya Rabbim şifa versin insAllahyardimcini olsun
Hoşgeldiniyi aksamlar bende 90 ustuyumbir ara karatayka 25 kilo erdlm gerl aldim bu ara diyet kafamda dolaniyor bazen mide ameyliyati mi olsam diyorum
Hoşgeldin tekrardan ümit ederim bu sefer güzel bir azim ve irade rüzgarın olurIyi geceler kızlar
Tekrar araniza katilmak ıstiyorum 4_5 gündür deli gibi yiyorumen son 80 kiloydum tartildigimda
Oruç tutamıyorum kronik rahatsizligimdan dolayı ilaç kullanıyorum
Takimlara katilmak istemiyorum bıktım kendimden
Cnm yeni gördüm mesajını hgIyi geceler kızlar
Tekrar araniza katilmak ıstiyorum 4_5 gündür deli gibi yiyorumen son 80 kiloydum tartildigimda
Oruç tutamıyorum kronik rahatsizligimdan dolayı ilaç kullanıyorum
Takimlara katilmak istemiyorum bıktım kendimden
Ruhuna da cok iyi gelecek bak sakın bırakma
Teşekkür ederim canim hosgeldin. Hep beraber vermeye devam edelim daha yolumuz uzun
Hoşgeldin tekrardan ümit ederim bu sefer güzel bir azim ve irade rüzgarın olur
Cnm yeni gördüm mesajını hg
Hosbuldum tşk ederim kizlarGünaydın kızlarPembe Lotus hoş geldin canım
iyi aksamlar bende 90 ustuyumbir ara karatayka 25 kilo erdlm gerl aldim bu ara diyet kafamda dolaniyor bazen mide ameyliyati mi olsam diyorum
sağol canım benim ,vallahi bende şaşkınım evde temizlik yapıyordum elektirik süpürgesiyle evi süpürüyordım balkon kapısının orayı süpürüyordum balkondan kapısından dişarı doğru elimde sağ sola süpürüyordum ama kendim balkon kapısının içinde sabit duruyordum sadece elim kolım eğiliyorum felan sola doğru süpürgeyi uzattım amaiyce uzattım ayaklarım sabitbedenimi uzatıyorum o anda dizim aniden ders döndü o an süpürgeyi felan attım elimden ayağımın üstüne basamadım çok şiddetli ağrı kasığıma kadar damar çwkiyodu içerden hemen acil felan hastane 2 kez emar çekildim kesim ameliyat dd dr lar ön arka kopmuş dd birkaç Dr gezdik özelde gttim hepsi ameliyat dd ben tam 15 gün yattım ayağımın üstüne basamadım bastonla gezdim felan süreklü buz koplex yapıyorduk enson devlette karar verdim çünki düzelmedi emaliyatın şart olduğuna bende inandım şimdi yürüyorum ama merdiven inip çıkamıyorum tek tek inip çıkıyorum yapmaya çalıştığmdaı da parmak ucu dan kasığıma ladar içerden damarı geriyolar çekiyolar sanki birde dizimi i kıramoyorum düz olacak otururken felan hep sabit kalacak fazla yol yürüyemiyoeum sancı yapıyo şişiyo dizim biraz fazla gezdim i 3 5 gün ağrı yapıyo o arada tedavi etmeye çalışıyorum işte böyle canım Allah görünür görünmez kazalardan korusun hepimizi
Günaydın kızlarPembe Lotus hoş geldin canım
Günaydın mutlu sabahlar
günaydın herkesee
Günaydın
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?