- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Kız takım geçen birbirine girdi zaten. Perşembe akşamı 2 çatal bişey yedim diye. Yani sabıkalıydım zaten. Yok kız ben de şakasındayım zaten mecburen menü yazıyorumKız şaka yaptım ciddi değilsin dimi
Kız takım geçen birbirine girdi zaten. Perşembe akşamı 2 çatal bişey yedim diye. Yani sabıkalıydım zaten. Yok kız ben de şakasındayım zaten mecburen menü yazıyorum
İnşallah fazlasıyla giderHepimizin ilk hedef kilosu 79 kizlar okuyorumda cuma güzel bir eksi görürüz inş
Yok zaten günlük yaşantıda da zor oluyor. Kıyafetler zor dar filanGenel olarak sinirli stresli ve gergin gecen bir donemdeyiz. Calisanlar ayri evdekiler ayri bunaldi. Cok normal. Benimde bu yaz akrabalardan cok dugun sunnet vs var. Onlar icin hic hirs yapmadim. Senin dedigin gibi gitsemde olur gitmesem de. Ama bu hep boyle surmeyecek. Kg arttikca saglik elden gidiyor. Yani sadece görünüş olarak düşünme, yaş ilerledikce de vermek daha zor
Erkek kardeşimin.Kimin düğünü canım?? Kaynın mıydınormal hevesinin olmaması pandemi süreci ama kg vermeye hevesin olsun. Dikkat etmeyince misliyle alıyoruz maalesef
Oh eline sağlık bayram temizliğiSlm kızlar
Yarın herkesin tartıda yüzü güler insAllah ben bugün oturma odasıni temizledim bitti oğlan yeni uyandı makineyi çalıştırdım perdeler yıkanıyor antreyi mutfağı süpürüp yemek işine bakicam insAllah vakit kalırsa uyurum biraz dinlenirim temizlikte sonuna geldim artık şükür en zoru mutfak kaldı
Bana uyar zira başedemiyorum. Yeni dersim bitti şimdi kıza yemek verip temizlik yapacam sonra iftar.. Şu anda ağlama modundayım. Ev de büyük topla topla bitmiyor. Eşim de çıktı ona da sinir oldum ayrı..Oh eline sağlık bayram temizliği
Bayramdan sonra ev işlerini dahil edelim mi sporlara takımlar gibi ne dersiniz?
Bana uyar zira başedemiyorum. Yeni dersim bitti şimdi kıza yemek verip temizlik yapacam sonra iftar.. Şu anda ağlama modundayım. Ev de büyük topla topla bitmiyor. Eşim de çıktı ona da sinir oldum ayrı..
Sağol canım çok iyi olur aslında ya bı rutin oluşturmak lazım sonra ayar kaçıyor toparlayamiyorumOh eline sağlık bayram temizliği
Bayramdan sonra ev işlerini dahil edelim mi sporlara takımlar gibi ne dersiniz?
Afiyet olsun canım kızartma ve makarna miktarları çok değilse güzel menüSlm kızlar bu gun kendıme ızın verdım abartmamak kaydıyla.
Sabah
Kızartma
1 d ekmek
Çay
Akşam
Yogurt
Makarna
Salata
Kahve
Su
Bana uyar zira başedemiyorum. Yeni dersim bitti şimdi kıza yemek verip temizlik yapacam sonra iftar.. Şu anda ağlama modundayım. Ev de büyük topla topla bitmiyor. Eşim de çıktı ona da sinir oldum ayrı..
Sağol canım çok iyi olur aslında ya bı rutin oluşturmak lazım sonra ayar kaçıyor toparlayamiyorum
Afiyet olsun canım kızartma ve makarna miktarları çok değilse güzel menü
Ha spor olarak sayalım diyosun bende hem hareket olsun hem de düzen oluşturalım maksatlı diyon sandimAra vermeden yapılan koşturmalı işi sayarız süpürme silme gibi.
Bulaşık sayılmaz
Yaz ve yedigini gör ramazan sonrasi toparlayacaksin ben inanıyorumİyi geceler ❤
Sahur yerine 1 de
Biraz lavaş ve tuzlu köy helvası
1 kase sütlaç
İftar
1,5 kepçe un çorbası
Servis tabağında sucuklu menemen
Yarım pide yemişimdir pideler büyük değildi bimdekilerden.
Sonra 1 tane sütlaç çay
Pek iyi değil ama yazmak için yazdım artık ne olduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?