- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Temizlik huzur veriyor gerçekten çok iyi yapmışsin canım güle güle oturunBugün ben de tüm evi temizledim,şu an her tarafım ağrıyor.Ama mutluyum,ev temizlendi.
Ya tüh çok geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar.
Akşam meryem sirtima çıkıp oynadı biraz belime doğru. Şimdi belim ağrıyor
Ben de hiç içmedimDukan çayını nasıl içmezsinAmine Busra çok lezzetli olduğundan değil de fayda sağladığından lıkır lıkır içtik mübareği.
Diyetteki insanın zemzemi gibi bişey. Çayını az koyabilirsin tat acı geliyosa yada bi çubuk tarçın atabilirsin.
adacayi ic bence iyi temizliyorDeğilim ya olamıyorum Ramazan'ın başında da leke geldi devamı gelemedi yine aynı leke geldi bitti regl sökülemiyo
Dün pazartesi yani geldi canım şükür su an baya söküldü adaçayım yok maalesef ama bulundurmak lazım sanırım saolasinadacayi ic bence iyi temizliyor
rica ederim canim benimde hep kist sorunum var bende de yumurta tembelligi oldugu icin oyleki oglum tup bebekle olduDün pazartesi yani geldi canım şükür su an baya söküldü adaçayım yok maalesef ama bulundurmak lazım sanırım saolasin
Canim emzirirken kullanilmaz ada cayiDün pazartesi yani geldi canım şükür su an baya söküldü adaçayım yok maalesef ama bulundurmak lazım sanırım saolasin
Hım kist sorunum yok bildiğim kadarıyla ama yumurta tembelliği pco bende de var Rabbim bağışlasınrica ederim canim benimde hep kist sorunum var bende de yumurta tembelligi oldugu icin oyleki oglum tup bebekle oldu
Yok zaten evde olsa da araştırmadan içmem canım teşekkür ederim uyardığın içinCanim emzirirken kullanilmaz ada cayi
amin hepimizin evladini bagislasin AllahHım kist sorunum yok bildiğim kadarıyla ama yumurta tembelliği pco bende de var Rabbim bağışlasın
Yok zaten evde olsa da araştırmadan içmem canım teşekkür ederim uyardığın için
Günaydın canım içimiz açıldı
selam canım bugün yeni gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?