Günaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2846019
Nedir günlük planınız? Bayram temizliği var mı?
Amine Busra
@74FRIDA
@bengisu022
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
@Pembe Lotus
@basbelasiyim
Bayram temizligi o da nebenim sümüklü böcekleri doktora cikarcam. 10 gun oldu iyileşmediler.
Bayrama ne temizlik ne sarma ne tatli var. Kv de de çalışıp duruyo kadincagiz merak ediyor ama bende cocuklardan yaparim diyemiyorum
Dükan birası ben bir kere içtim. gerçek bira gibi beni çarptı, çapraz çapraz yürüdüm dengemi kaybettim belki o bir sefere mahsus bişeydi bayramdan sonra bir kere daha deniyeyim
Yine karşılaştık mavi
Ben de sıvışam mi bi kenara
M Musluk Suyu sende okudun muğ?
Okudum inşM Musluk Suyu sende okudun muğ?
Ben de sıvışam mi bi kenara
Yoookkkk Rabbim göstermesinnnOy mumuş hoşgeldin ❤ kilo aldım deme yaa
İnşallah dr ada gidicen miden için sporda yapıcaz iç dış bakımOkudum inş
Bu harika bişey biliyosun dimi verdiğin kiloyu almamakYoookkkk Rabbim göstermesinnnkalanlari verme cabasi
Ayy bilmemmiii 17 senedir al ver yapan biri olarak, 1 senedir koruyorum cok sükür, 2 3 kilo alinca müdahale ettim hemen herseyide yedim benim acimdan isin sirri buymusBu harika bişey biliyosun dimi verdiğin kiloyu almamak
günaydın canımGünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2846019
Nedir günlük planınız? Bayram temizliği var mı?
Amine Busra
@74FRIDA
@bengisu022
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
@Pembe Lotus
@basbelasiyim
üzülme canım olan olmuş öyle oldu diye devamı gelicek diye bir şey yok bu sadece sende diil hepimizde oluyor hepimiz ani çıldırmalar patlamalar yaşıyoruz şimdiden sonra hiç bir şey olmamış gibi yola hep beraber devam edicez kardeşim ya Allah bismillah deyip yola dwvam canımGünaydın kızlar
İki gündür canım sürekli birşeyler yemek istiyorşu regl düzensizliği beni mahfetti yine leke geldi ama devamı yok karnım kasıklarım ağrıyor akşam oğlanda durmadı hiç sürekli emdi işin kötüsü süt birikmeyince göğsümu kuru kuru cekiyor gibi olunca içim çok kötü oldu ve ramazandaki 3.cu şenlik oldu ne bulduysam yedim 1tane piko, 7 hurma, 3 dilim börek, 1 bardak süt, 1 bardak ayran sahurda yaptım tabi şu an elim ayağım şiş pişman mıyım evet ama keşke demiyorum yedim bitti cumaya kadar telafi edicem insAllah canım istedi yedim tartı %200 artı cikicak hemde baya ama yeniden eksi görücem biliyorum öğünlerde abarttıgim olsa da böyle gece patlama yaşadığım uzun süredir olmamıştı
İftara zaten hiç yapamadimBayrama değil ya bende iftara yapıcam sarmayı
Kilo vereyim düzelir belki dedim amaCanım bence bir doktora git yinede. Emziriyosun diye normalde olabilir ama dr fikri al
İyi yapmışsın cnm her ihtimale karşıAmin inşallah. Kötü degiller de eslemjn hafif atesi var gibi. Yusra da sabahlari oksuruyor. Bayramda iyice kotulesirlerse diye ilac bulunsun dedjm
Aynen canımüzülme canım olan olmuş öyle oldu diye devamı gelicek diye bir şey yok bu sadece sende diil hepimizde oluyor hepimiz ani çıldırmalar patlamalar yaşıyoruz şimdiden sonra hiç bir şey olmamış gibi yola hep beraber devam edicez kardeşim ya Allah bismillah deyip yola dwvam canımbırakmak yokkkkkk
Aslinda baslangic kgna gore baya iyi vermişsin ama neden düzene girmedi acabaKilo vereyim düzelir belki dedim amaBayram sonu giderim belki canım
İyi yapmışsın cnm her ihtimale karşı
Aynen canım
Evet canım doğumdan sonra 95le başladım hayırlısı bklm gideyim olmazsaAslinda baslangic kgna gore baya iyi vermişsin ama neden düzene girmedi acaba
Yaa tüh açık diyorlardiDoktorlar yokmuş. Asm kapali. O zaman ne diye randevu veriyosunuz, oruçlu oruçlu gittim mahvoldum boşuna ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?