- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Sn hyrdr
Rahim filmi sonucun naisl ya cnm sorun yoktur insAllah gecikmeden gelir adetinde geçmiş olsun cnmPazartesi sabah tartilayim en iyisi bende
Regl olacağım 2hafta önce rahim filmi cekindim gecikir belki ama sinir topu gibiyim keşke olsam gecikmese
Alerjik öksürüğüm geçmedi kbb dr verdiği ilaclar fayda etmedi pazartesi göğüs hastalıklari dr gidecegim ilkbahar ve sonbaharda çekiyorum böyle
AğzındanBu sene senin senen olacak gibi canım günden güne eriyorsun
Rahim filmi sonucun naisl ya cnm sorun yoktur insAllah gecikmeden gelir adetinde geçmiş olsun cnm
Ağzındandamlıyor hepimizin senesi olsun insAllah amin
Ben hsg cektirdigimde 1 hafta kanamam oldu sonra da vaktinde regl gelmişti. Yani 1 hafta temiz kalmistim aradaPazartesi sabah tartilayim en iyisi bende
Regl olacağım 2hafta önce rahim filmi cekindim gecikir belki ama sinir topu gibiyim keşke olsam gecikmese
Alerjik öksürüğüm geçmedi kbb dr verdiği ilaclar fayda etmedi pazartesi göğüs hastalıklari dr gidecegim ilkbahar ve sonbaharda çekiyorum böyle
Çok şükür normal canım
Rahim filmi sonucun naisl ya cnm sorun yoktur insAllah gecikmeden gelir adetinde geçmiş olsun cnm
Ağzındandamlıyor hepimizin senesi olsun insAllah amin
2 _3 gün lekelenme tarzı oldu sadece bendeBen hsg cektirdigimde 1 hafta kanamam oldu sonra da vaktinde regl gelmişti. Yani 1 hafta temiz kalmistim arada
Çocuklar diyince aklıma ne geldi. Seninkiler neden sabah 4te kalktilarki akşam erken mi yatmislardiOnumuzdeki hafta bende temizlige baslicam ama oyle cok cok yapamam cocuklarla. Cocuklara bakan olcakki ancak... Ayriyetten sporda yapmaya caliscam en azindan leslie ya da yürüyüş
Maşallah cnmGoruntunuzden siz mutlu olun başkaları değil.
Bu geçen sene temmuz ayında ki halim. Bu senede bu abiye yi giycem. ( Tabi sigarsam) o halimden de mutlu değildim. Popomu bı sekle sokamiyorum
Hoşgeldin cnmTekrar merhaba kendimden bahsedeyim biraz 30 yaşındayım Türkçe Öğretmeniyim, geçen Temmuz ayında 116 kilo olarak başladım 4 ayda kendi çabalarımla 93 kiloya kadar düştüm, daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım 1.5 ay önce yeniden 98 kiloyla başladım inşallah 6lı rakamları görmeden bırakmayacağımHepimiz inşallah hayal ettiğimiz bedenlere hedeflediğimiz kilolara ulaşabiliriz
Hoş buldum canımİyi geçer kızlar.
Bugün kapalı balkondaki kiler ve ardiye dolaplarını düzenledim her şeyi indirdim sildim dolapları tekrar yerleştirdim. Mutfak dolapları yarına kaldı artık. Belim ağrıyor şu an uzandım biraz.
Bugün bı oturup yemek yemedim sürekli bir seyler atistirarak geçirdim. Bu yüzden menü veremiyorum. Bı düzene girecem inşallah.
Çocuklar diyince aklıma ne geldi. Seninkiler neden sabah 4te kalktilarki akşam erken mi yatmislardi
Maşallah cnm
Hoşgeldin cnm
Başlamam lazim bonus zivdanadan çıktım iyice akşam ki menü yu gorseydinPembe Lotus un listeleri çok iyi olur minik kafayı takarsa seni yener ben diyim
Dünden önce 77.1 dim bu akşamdan sonra kaç çıkarım bilinmezMinikcim sen kaç kilosun?
Pembe Lotus Fit mutlu anne bengisu022 Mthn83 yakın kilolardayiz. Tabi ben bayramda 86 olmayaydim iyiydi
Ben pazartesi sekersiz diyete basliyorum. Bakalim ilk kim 79 olcak
Erken yatinca gec yatinca farketmiyo ki ara ara boyle kalkiyolar...İyi geçer kızlar.
Bugün kapalı balkondaki kiler ve ardiye dolaplarını düzenledim her şeyi indirdim sildim dolapları tekrar yerleştirdim. Mutfak dolapları yarına kaldı artık. Belim ağrıyor şu an uzandım biraz.
Bugün bı oturup yemek yemedim sürekli bir seyler atistirarak geçirdim. Bu yüzden menü veremiyorum. Bı düzene girecem inşallah.
Çocuklar diyince aklıma ne geldi. Seninkiler neden sabah 4te kalktilarki akşam erken mi yatmislardi
Maşallah cnm
Hoşgeldin cnm
Himm hakkında hayırlısı cnm covit bu gidişle daha baya uzun süre hayatımızda nasibinizde ne zmn varsa o zmn gelir insAllahÇok şükür normal canım
Yaza başlarız yaşım ilerliyo diyordum ama kendimi hazır hissetmiyorum
Bide bu covit belasi var yeteri kadar stresli geçiyor günler aşı sıram gelince aşımı olup öyle tedaviye baslasam diyorum
Karatay gerçekten çok etkili birkaç sene önce yapmaya çalıştım ama ben beceremedimKaratay yapmak isterseniz biz ark baslayacagiz size de yazmak istedim
saol canim insallah :) bende daha once karatay yaptim 2 defa birinde 25 digerinde 22 kilo verdim simdi yine yapamam lazim cok kilo aldim 46 b3den tam oturuyorKaratay gerçekten çok etkili birkaç sene önce yapmaya çalıştım ama ben beceremedimsiz inşallah uyabilirsiniz uyduğunuz taktirde eminin çok güzel zayıflarsınız bir arkadaş Karatay sayesinde 2 haftada 4 kiloya yakın verdi 59 kilodan 55 e düştü o kilolarda vermek daha da zor oluyor ona rağmen
Karatay değilde if aralıklı oruç düşünüyorum bende. En azından ne varsa onu yerim. Günlük ceviz kır fındık kır zor. Olanla idare edicem. Kitaplarını da aldım ama yapamadımsaol canim insallah :) bende daha once karatay yaptim 2 defa birinde 25 digerinde 22 kilo verdim simdi yine yapamam lazim cok kilo aldim 46 b3den tam oturuyor
Ben geçen yaz 48 bedene çıkmıştım ve şok olmuştum o yüzden seni anlıyorum şu an 44 bedene düştüm bu da az değil ama insanı baya motive ediyorsaol canim insallah :) bende daha once karatay yaptim 2 defa birinde 25 digerinde 22 kilo verdim simdi yine yapamam lazim cok kilo aldim 46 b3den tam oturuyor
Bana da en uygun olanı if oldu dediğin gibi evde ne varsa onu yiyorsun bir de geç kahvaltı ediyorum o yüzden çok sevdim bu düzeni kesinlikle tavsiye ederim otuz kilo gitti benden if sağ olsunKaratay değilde if aralıklı oruç düşünüyorum bende. En azından ne varsa onu yerim. Günlük ceviz kır fındık kır zor. Olanla idare edicem. Kitaplarını da aldım ama yapamadım
Benimkerde gece yatmak bilmiyor. Otursam sabaha kadar oturacaklar. Saat 23te yatırma işlerine basliyorum. Süt, wc, diş fircala, üst değiştir, dua oku, bazı günler masal oku derken saat 24e dogru anca yatmis oluyorlar. Emine daha erken uyuyor gün içinde bahçede çok koşturuyor yoruluyor ama Zeynep (ortanca) uyumamak için türlü türlü bahanelerle yataktan çıkıp çıkıp yanımıza geliyor.Erken yatinca gec yatinca farketmiyo ki ara ara boyle kalkiyolar...
Bu ara baba da if yakın geldi. Araştırıyorum if mi yapsam acaba diyeKaratay değilde if aralıklı oruç düşünüyorum bende. En azından ne varsa onu yerim. Günlük ceviz kır fındık kır zor. Olanla idare edicem. Kitaplarını da aldım ama yapamadım
günaydın bonus um mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?