Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah 1,5 ayda nerdeyse 10 kilo vermişsin daim olsun inşallah hedefine ulaşırsın.

Bende 36 yaşındayım ev hanımıyım.
Bu topiğin demirbaşlarındanım malesef.
Yıllardır alıp verdik bazen demir attık hep burdaydık.

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha öyle acı vermesin

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş bence canım ya senden ricam menünu alt alta yazsan olmaz mı okuması çok zor oluyor böyle
Yok valla sırf daha yedim yazmim diye yemedim
Süpersin o 2 baklava bence sıkıntı olmaz zaten
Hg canım bende 27 yaşındayım 3 senedir bu gruptayim 99dan 79 düştüm sonra hamilelik oldu yeniden 95 ile başladım şu an 82lerdeyim insAllah hepimiz saglikla istediğimiz kiloya ulaşırız geçmiş olsun istiyosanz Rabbim sağlıkla yeniden gebelik nasip etsin insAllah

Hosgeldiniz

ok canım

Makinen nasıl fit çok ses yapıyor mu? Geç saatte çıcuk uyudumu yürümek harika ama ses yapıyo işte bantlar
Cnm bulaşık makinesi kadar anca ses yapıyor çok sesli değil salonda duruyor komşularımda oturma odasını kullanıyor sıkıntı olmuyor şikayet gelmedi en azından ramazanda sürekli gece yürüdüm

Saat olarak en az 3 saat temizlik yaptım. Cam sildim kapı sildim yerleri sildim. Yeter dedim.
Kahvaltı haşlanmış yumurta 1 halka sucuk bev yapımı çörek.
Arada filtre kahve ve baharatlı nohut
Akşam yemeği büyük bir kase ton balığı salatası bir parça katmer
Su 1 lt olmadı

Canım su çok az artır mutlaka

Çoğu ödemdi zaten canım o yüzden biraz fazla gitti hep öle al ver le geçti benimde bu zamana kadar inşallah bu son olur
çok geçmiş olsun canım Allah bir daha öyle acı vermesin
Çok sağol canım inşallah Allah kimseye yaşatmasın
Hoş buldum inşallah canım çok da güzel vermişsin, biraz zayıflayıp inşallah nasip eder Allah
Hoş buldum
İyi akşamlar,ben de yarından itibaren işi sıkı tutmaya çalışacağım.Dün ve bugün menü şaştı yine.
hzlsel hoşgeldiniz.
Hoş buldum

iyi akşamlar düzen kurmaya çalışıyorum şu anda da ananaslı yeşil çay içiyorum, en azından akşam yemeğim 19:30 da ve az oldu onu yazayım barii
2 adet kanat ızgara,
1.5 sevis kaşığı fırın ızgara sebze üzerine sarmısaklı yoğurt
1 dilim ekmek

yürüyüşe çıkabilirim yada spor yaparsam yazarım

Kurtulun baklavalardan
bizim evdede var ev baklavası
hoşgeldin kilo konusunda ciddi yol kat etmişsin. verdiğin her kilo sağlık olarak dönüş yapsın sana diyelim, bundan sonraki yaşayacağın sağlıklı gebelikler için

bizim evdede var ev baklavası

hoşgeldin kilo konusunda ciddi yol kat etmişsin. verdiğin her kilo sağlık olarak dönüş yapsın sana diyelim, bundan sonraki yaşayacağın sağlıklı gebelikler için
Hoş buldum canım sağ ol kendimden beklenmeyen bir performans sergiliyorum kilo konusunda gerçekten devam edebilirim inşallah

Bugün biraz kaçamaklı bir gün oldu bayramda hiç kaçamak yapmamıştım onun yerine geçsin artık
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık
Ara
1 muz, lifalif kuruyemişli bar, yeşil çay
Akşam
1 sb ayran, et döner(125 gr), yarım lavaş

2,5 lt su içtim, 3 mil Leslie ve 30 dk bölgesel yaptım

Tövbe est kaçamak nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…