Tekrar merhaba kendimden bahsedeyim biraz 30 yaşındayım Türkçe Öğretmeniyim, geçen Temmuz ayında 116 kilo olarak başladım 4 ayda kendi çabalarımla 93 kiloya kadar düştüm, daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım 1.5 ay önce yeniden 98 kiloyla başladım inşallah 6lı rakamları görmeden bırakmayacağımHepimiz inşallah hayal ettiğimiz bedenlere hedeflediğimiz kilolara ulaşabiliriz
çok geçmiş olsun canım Allah bir daha öyle acı vermesinTekrar merhaba kendimden bahsedeyim biraz 30 yaşındayım Türkçe Öğretmeniyim, geçen Temmuz ayında 116 kilo olarak başladım 4 ayda kendi çabalarımla 93 kiloya kadar düştüm, daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım 1.5 ay önce yeniden 98 kiloyla başladım inşallah 6lı rakamları görmeden bırakmayacağımHepimiz inşallah hayal ettiğimiz bedenlere hedeflediğimiz kilolara ulaşabiliriz
tm canım bu akşam bir bakiyim teşekkür ederim canım okadar işin arası beni düşündüğün için
Arzuluu bak leslinin 500 adımı bu bi dene bakalım yapabiliyomusun olmazsa kendin yaparsın maksat sabit aynı hareketi yapmamak sıkılmamak için.
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş bence canım ya senden ricam menünu alt alta yazsan olmaz mı okuması çok zor oluyor böyleselam kızlar herkese iyi akşamlar diliyorumbugün menüm
sabah ,1 tbe ,pey zey dom saltlk bibr
1 ,haş yumurta, çeyrek simit,çay,
ara,2, fit kurabiye, yeşilçay,
öğlen,. 1 kese , kıymalı nohut
ara , kayısı bitki çayı,
akşam,,, 2 kepçe mercimek çorbası, 3 servis kaşık, kıymalı ıspanak , 2 yk yoğurt,. 1 tbe , yeşilçay, ,, su 2 lt
biraz sonra çay içicim ,
Süpersin o 2 baklava bence sıkıntı olmaz zatenYok valla sırf daha yedim yazmim diye yemedim
Hg canım bende 27 yaşındayım 3 senedir bu gruptayim 99dan 79 düştüm sonra hamilelik oldu yeniden 95 ile başladım şu an 82lerdeyim insAllah hepimiz saglikla istediğimiz kiloya ulaşırız geçmiş olsun istiyosanz Rabbim sağlıkla yeniden gebelik nasip etsin insAllahTekrar merhaba kendimden bahsedeyim biraz 30 yaşındayım Türkçe Öğretmeniyim, geçen Temmuz ayında 116 kilo olarak başladım 4 ayda kendi çabalarımla 93 kiloya kadar düştüm, daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım 1.5 ay önce yeniden 98 kiloyla başladım inşallah 6lı rakamları görmeden bırakmayacağımHepimiz inşallah hayal ettiğimiz bedenlere hedeflediğimiz kilolara ulaşabiliriz
HosgeldinizTekrar merhaba kendimden bahsedeyim biraz 30 yaşındayım Türkçe Öğretmeniyim, geçen Temmuz ayında 116 kilo olarak başladım 4 ayda kendi çabalarımla 93 kiloya kadar düştüm, daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım 1.5 ay önce yeniden 98 kiloyla başladım inşallah 6lı rakamları görmeden bırakmayacağımHepimiz inşallah hayal ettiğimiz bedenlere hedeflediğimiz kilolara ulaşabiliriz
ok canımAfiyet olsun canım güzel menü olmuş bence canım ya senden ricam menünu alt alta yazsan olmaz mı okuması çok zor oluyor böyle
Süpersin o 2 baklava bence sıkıntı olmaz zaten
Hg canım bende 27 yaşındayım 3 senedir bu gruptayim 99dan 79 düştüm sonra hamilelik oldu yeniden 95 ile başladım şu an 82lerdeyim insAllah hepimiz saglikla istediğimiz kiloya ulaşırız geçmiş olsun istiyosanz Rabbim sağlıkla yeniden gebelik nasip etsin insAllah
Cnm bulaşık makinesi kadar anca ses yapıyor çok sesli değil salonda duruyor komşularımda oturma odasını kullanıyor sıkıntı olmuyor şikayet gelmedi en azından ramazanda sürekli gece yürüdümMakinen nasıl fit çok ses yapıyor mu? Geç saatte çıcuk uyudumu yürümek harika ama ses yapıyo işte bantlar
Mthn83 egzersiz düzeni yapalım olur mu?
Yorgun olsanda sabah yada akşam farketmez gün içinde yapılıcak.
Yürüyüşten lesliden sonra yada ısındıktan sonra hareketleri yapıcaz.
Elbiseye girmen için düzenli yapman lazım
Canım su çok az artır mutlaka
Saat olarak en az 3 saat temizlik yaptım. Cam sildim kapı sildim yerleri sildim. Yeter dedim.
Kahvaltı haşlanmış yumurta 1 halka sucuk bev yapımı çörek.
Arada filtre kahve ve baharatlı nohut
Akşam yemeği büyük bir kase ton balığı salatası bir parça katmer
Su 1 lt olmadı
Çoğu ödemdi zaten canım o yüzden biraz fazla gittiMaşallah 1,5 ayda nerdeyse 10 kilo vermişsin daim olsun inşallah hedefine ulaşırsın.
Bende 36 yaşındayım ev hanımıyım.
Bu topiğin demirbaşlarındanım malesef.
Yıllardır alıp verdik bazen demir attık hep burdaydık.
Çok sağol canım inşallah Allah kimseye yaşatmasınçok geçmiş olsun canım Allah bir daha öyle acı vermesin
Hoş buldumAfiyet olsun canım güzel menü olmuş bence canım ya senden ricam menünu alt alta yazsan olmaz mı okuması çok zor oluyor böyle
Süpersin o 2 baklava bence sıkıntı olmaz zaten
Hg canım bende 27 yaşındayım 3 senedir bu gruptayim 99dan 79 düştüm sonra hamilelik oldu yeniden 95 ile başladım şu an 82lerdeyim insAllah hepimiz saglikla istediğimiz kiloya ulaşırız geçmiş olsun istiyosanz Rabbim sağlıkla yeniden gebelik nasip etsin insAllah
Hoş buldumHosgeldiniz
Hoş buldumİyi akşamlar,ben de yarından itibaren işi sıkı tutmaya çalışacağım.Dün ve bugün menü şaştı yine.
hzlsel hoşgeldiniz.
bizim evdede var ev baklavasıKurtulun baklavalardan
hoşgeldin kilo konusunda ciddi yol kat etmişsin. verdiğin her kilo sağlık olarak dönüş yapsın sana diyelim, bundan sonraki yaşayacağın sağlıklı gebelikler içinTekrar merhaba kendimden bahsedeyim biraz 30 yaşındayım Türkçe Öğretmeniyim, geçen Temmuz ayında 116 kilo olarak başladım 4 ayda kendi çabalarımla 93 kiloya kadar düştüm, daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım 1.5 ay önce yeniden 98 kiloyla başladım inşallah 6lı rakamları görmeden bırakmayacağımHepimiz inşallah hayal ettiğimiz bedenlere hedeflediğimiz kilolara ulaşabiliriz
Hoş buldum canım sağ olbizim evdede var ev baklavası
hoşgeldin kilo konusunda ciddi yol kat etmişsin. verdiğin her kilo sağlık olarak dönüş yapsın sana diyelim, bundan sonraki yaşayacağın sağlıklı gebelikler için
Tövbe est kaçamak nerdeBugün biraz kaçamaklı bir gün oldu bayramda hiç kaçamak yapmamıştım onun yerine geçsin artık
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık
Ara
1 muz, lifalif kuruyemişli bar, yeşil çay
Akşam
1 sb ayran, et döner(125 gr), yarım lavaş
2,5 lt su içtim, 3 mil Leslie ve 30 dk bölgesel yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?