Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş buldum inşallah canım çok da güzel vermişsin, biraz zayıflayıp inşallah nasip eder Allah
insAllah canım
Afiyet olsun canım
Bonus sen çok yaşa bencede nerde kaçamak bildiğin süper menü bizim menüleri görse dudağın uçuklar herhlde

Ne zaman baslayacagiz sıkı sıki takip edemedim de Pembe Lotus u alt etmeye ne zaman baslauacagim o şekilde sorayım birde lotuscum kaç kilosun
Anaaamm iki gözümün ciceee gelmiş
sen zayıfsın benden 3hafta kocaya sinirlendikçe yedimpazartesi işe gidecek çok şükür rabbime
Pembe Lotus un listeleri çok iyi olur minik kafayı takarsa seni yener ben diyim
Heyyyttt be bonusum benim
Minikcim sen kaç kilosun?

Pembe Lotus Fit mutlu anne bengisu022 @yst38 yakın kilolardayiz. Tabi ben bayramda 86 olmayaydim iyiydi
Ben pazartesi sekersiz diyete basliyorum. Bakalim ilk kim 79 olcak
Bende yaklaşmış olabilirim sana
Bayramdan çıkmaya çalışıyorumdur da bayram benden çıkmıyor

Günahım çift baklavadır
Sorma bonus ya sonumu getirdi o baklavalar
Merhaba kızlar bir şey soracağım hem cuma yarışması grubunda olup hem de buraya aranıza katılabilir miyim Bir de 90 üstü diyor 87 kiloyum
Hosgeldiniz

Pazartesi sabah tartilayim en iyisi bende
Regl olacağım 2hafta önce rahim filmi cekindim gecikir belki ama sinir topu gibiyim keşke olsam gecikmese

Alerjik öksürüğüm geçmedi kbb dr verdiği ilaclar fayda etmedi pazartesi göğüs hastalıklari dr gidecegim ilkbahar ve sonbaharda çekiyorum böyle

çok çok geçmiş olsun canım

Hoş buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…