- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
HoşgeldinizHoş buldum canım sağ olkendimden beklenmeyen bir performans sergiliyorum kilo konusunda gerçekten devam edebilirim inşallah
insAllah canımHoş bulduminşallah canım çok da güzel vermişsin, biraz zayıflayıp inşallah nasip eder Allah
Afiyet olsun canımiyi akşamlar düzen kurmaya çalışıyorum şu anda da ananaslı yeşil çay içiyorum, en azından akşam yemeğim 19:30 da ve az oldu onu yazayım barii
2 adet kanat ızgara,
1.5 sevis kaşığı fırın ızgara sebze üzerine sarmısaklı yoğurt
1 dilim ekmek
yürüyüşe çıkabilirim yada spor yaparsam yazarım
Bugün biraz kaçamaklı bir gün oldu bayramda hiç kaçamak yapmamıştım onun yerine geçsin artık
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık
Ara
1 muz, lifalif kuruyemişli bar, yeşil çay
Akşam
1 sb ayran, et döner(125 gr), yarım lavaş
2,5 lt su içtim, 3 mil Leslie ve 30 dk bölgesel yaptım
Döner yaTövbe est kaçamak nerde
Hoş buldum canımHoşgeldiniz
insAllah canım
Afiyet olsun canım
Bonus sen çok yaşa bencede nerde kaçamak bildiğin süper menü bizim menüleri görse dudağın uçuklar herhlde
Canım hazır tuzlu geliyorsa kendim yap istersen o da baya lezzetli oluyoryok ya döner çok tuzluydu o yüzden kaçamak oldu dedim
Pazartesiden sonra gelecegim inşallahAmine Busra bebiş neettin gelmedin?
Evet ya çok yaktı canım bir dahakine kendim yapayım en iyisi internetten bakayım bir tarifineCanım hazır tuzlu geliyorsa kendim yap istersen o da baya lezzetli oluyor
Güzel oluyor bende yapayım bari bı araEvet ya çok yaktı canım bir dahakine kendim yapayım en iyisi internetten bakayım bir tarifine
Hoş buldum canım
yok ya döner çok tuzluydu o yüzden kaçamak oldu dedim
Anaaamm iki gözümün ciceee gelmişNe zaman baslayacagiz sıkı sıki takip edemedim dePembe Lotus u alt etmeye ne zaman baslauacagim o şekilde sorayım birde lotuscum kaç kilosun
Heyyyttt be bonusum benimPembe Lotus un listeleri çok iyi olur minik kafayı takarsa seni yener ben diyim
Bende yaklaşmış olabilirim sanaMinikcim sen kaç kilosun?
Pembe Lotus Fit mutlu anne bengisu022 @yst38 yakın kilolardayiz. Tabi ben bayramda 86 olmayaydim iyiydi
Ben pazartesi sekersiz diyete basliyorum. Bakalim ilk kim 79 olcak
Sorma bonus ya sonumu getirdi o baklavalarBayramdan çıkmaya çalışıyorumdur da bayram benden çıkmıyor
Günahım çift baklavadır
HosgeldinizMerhaba kızlar bir şey soracağım hem cuma yarışması grubunda olup hem de buraya aranıza katılabilir miyimBir de 90 üstü diyor 87 kiloyum
Mrb cnm hgMerhaba kızlar
Bugün gelemedim kk hiç
Öğlen (aynı binada oturuyoruz) eltim geldi sohbet ettik cay kahve fln
Mrb cnm hg
Bu sene senin senen olacak gibi canım günden güne eriyorsunMrb cnm hg
çok çok geçmiş olsun canımPazartesi sabah tartilayim en iyisi bende
Regl olacağım 2hafta önce rahim filmi cekindim gecikir belki ama sinir topu gibiyim keşke olsam gecikmese
Alerjik öksürüğüm geçmedi kbb dr verdiği ilaclar fayda etmedi pazartesi göğüs hastalıklari dr gidecegim ilkbahar ve sonbaharda çekiyorum böyle
Herkes mutlaka günlük yürüyüş veya leslie yapsın cumaya sonucları görmüş oluruzKilo tablosunu aktifleştiricem de sporda diyorsun nasıl yapsak
Hoş buldumAnaaamm iki gözümün ciceee gelmiş
sen zayıfsın benden 3hafta kocaya sinirlendikçe yedimpazartesi işe gidecek çok şükür rabbime
Heyyyttt be bonusum benim
Bende yaklaşmış olabilirim sana
Sorma bonus ya sonumu getirdi o baklavalar
Hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?