Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ben kreste calisiyorum isim cocuklarla yani..ama izindeyim üc hafta..sen izmirin neresindensin canim?izmir cok güzel bir yer diyorlar.

Evet İzmir çok güzel bir yer..Fakat son yıllarda aşırı sıcaklar zorluyor bünyeyi..:)

Bornovadayım canım..

olsun olsun sicaktan zarar gelmez be canim,biz hasretizde,gerci buralarda sicadi simdilerde...peki nekadar zamanda vermisti n bu kiloyu?

Ben çok düzenli diyet yapamıyorum..Sıfır disiplinliyim bu konuda..
Bir yılı aşkın bir sürede verdim..

Şu an çizelgemden fazlayım zaten kilo aldım yine..:))

hem sicaklarda kilo vermek daha kolay aslinda,bol bol terleniyor..

Terliyorsun ama, su içince yerine geliyor tekrar..:roflol:
Önemli olan yeterli ve dengeli beslenmek..Ayrıca egzersiz yapmak...

Ben çok düzenli diyet yapamıyorum..Sıfır disiplinliyim bu konuda..
Bir yılı aşkın bir sürede verdim..

Şu an çizelgemden fazlayım zaten kilo aldım yine..:))

aman kilomu aldin,umarim fazla almamisindir,,ama verirsin gene hep beraber insallah vericez canim ya,basarmaliyiz,baskalarindan ne eksigimiz varki dimi ama:bbo:ama tr,de yemekler cok güzel ya,cok cesit var,yani yememek okadar zorki,bende nasipse üc ay sonra izine gidicem ,kendi kendime diyorum,nasil o mütis yemekelre bogcalara ,ekmege tatlilara dayanicam diye??ionsallah bozmam tr.de diyetimi..

Hangi şehire geliyorsun..

maralca,yarın sabah kilonu citol'e özel mesaj yoluyla gönder senide listeye alsın tamammı..

yarışmak seni daha fazla motive eder..

ben birse cok tartiliyorum yenacigim ,yani mübtelasi oldum resmen bu bakülün...dayanamiyorum hergün kesin iki üc kez tartiliyorum,,bazileri bir hata bekliyorlarmis nasil beceriyorlar anlamiyorum..

Cuma günleri herkes kilosunu bildiriyor..Ona göre haftanın birincisi belirleniyor..

İstersen yarın kilonu ben bildireyim,haftaya sen bildirirsin artık..

ben birse cok tartiliyorum yenacigim ,yani mübtelasi oldum resmen bu bakülün...dayanamiyorum hergün kesin iki üc kez tartiliyorum,,bazileri bir hata bekliyorlarmis nasil beceriyorlar anlamiyorum..

Tartılmaman tabiiki daha iyi..Ulaşabileceğin zor yerlere koy baskülünü,alman zor olsun Belki o caydırıcı olur...:)

sana zahmet olmazsa olur canim,,tskler,peki nasil ögrencem takip edicem ben bu yarisi?

Tamam bildiririm..Çizelgendeki kilodasın değilmi..?
cuma günü öğlen veya sonrası paylaşır citol..

Günaydın Kızllaaaarrrrr

Bugün cuma ve WC sonrası ilk işim baskülleydi yine çıktım üstüne sempatiksalakcinni ve 300 gr eksilmiş 120.5 opuyorumnanaktan az oldu ama olsun regl sonrası şişkinliğim yavaş yavaş atılıyor bu hafta acayip kilo vericem bana öyle geliyor hadi hayırlısı aklinialirimsmile citole msj atayım unutmadan zemuszemus

Günaydınlarr!! HAyırlı olsun giden kiloların -tatlicadiarzu- Şu adet dönemi beni deli ediyor zaten naniknanik İnsanın her şeyi tepetaklak oluyor ki diyetteki biri için bu tepetaklaklık hiç mi hiç iyi değil,sen yine -300 grla çııkmışsın,tebriklerR!!:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…