Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım..Uygun diyet ve sporla gitmeyen fazla kilon kalmaz Allah'ın izniyle sositososito..Kolay gelsin sana ve bize tabi ki -tatlicadiarzu-

bugün tv.de kokorec gösterdiler,normalde bir kez bile yememisimdir bunu midem bulandigindan ,,ama arkadaslarim diyettenmidir ne bilemiyorum,öyle kokorecleri görünce varya sanki kokusu bile geldi bana,aman allahim nekadar canim cekti bir bilseniz,yok böyle birsey ..kaydirigubbakcemile3

Düğünden sonra eve gelip vurdum kafayı uyudum nazarmı değdi nedir gözlerimi açamıyorum :S uyanınca hem yiyecek birşeyler almak için hemde açılmak için avmdeki carrefeoura gittim yine birsürü masraf rejimde olmak daha fazla para harcattırıyor bana ton balığı ve tavuk göğsü aldım ama bak şimdi aklıma geldi yumurta almayı unuttum k-flex meyveli aldım bu sefer akşam yemek yememiştim 20:30 gibi yedim k-flex içine şeftali doğradım çok güzeldi sizde deneyin hazır yemek bu k-flex yahu epey gezdim avmde ve gelirken taşıdığım poşetler sporuma katkıda bulundu leslie yürüyüşü değilde bahar yürüyüşü yaptım bu akşam. balkondayım serin serin esiyor ohhhhhh uykumda yavaaaş yavaaaş geliyor =)
Haaa birde DOĞA nın form çayını aldım içindekiler mısır püskülü kiraz sapı biberiye gül sarı hale falan bence çok etkili olacak yarın ona da başlıyorum.

İlaç alma fikrini tamamıyla aklımdan çıkardım Carnivale

Yarın Cuma sabah tartılıcam çizelgemdeki kilomdan az olacağımı düşünmüyorum ama haftaya cuma acayip kilo vereceğime inanıyorum. Yağlarım yeni başlıyor erimeye ;=)

Ppuuff burda da karşıma çıktı kokoreç..Ben çok severim demin bir arkadaşım çok acıktığını çıkıp kokoreç yiyeceğini söyledi canım çekti şimdi de burda hem de gece gece..Ah nasıl bir bünyem var insanın azcık midesi bulanır kokoreç deyince iştahım açıldı daha çokk :bbo: KOKOREÇ;KOKOKOREÇç..

K flakes'i sütle yiyemiyorum ben,yumuşak yumuşak..Onun yerine cips gibi yiyorum,dışarı çıkacaksam bir bardak kflakesi poşetliyorum acıkınca onu yiyorum aklinialirimsmile

K flakes'i sütle yiyemiyorum ben,yumuşak yumuşak..Onun yerine cips gibi yiyorum,dışarı çıkacaksam bir bardak kflakesi poşetliyorum acıkınca onu yiyorum aklinialirimsmile

bende öyle çıtır çıtır sevmiyorum zaten cipste sevmem ben insanın ağzına batıyor :umursamaz: benim canım tatlı sempatiksalakcinni kendime acı çektirmeyi de hiç sevmiyorum boshayallersmile ne nazlı hatunum yahu sempatiksalakcinni

ben hic yemedim ,malüm hani seyden ya...ama tadi nasil merak ediyorum cokmu lezzetli kiz??yani tv.de gördügümde müstis gözükyordu da,,cok aciktim yaaasempatiksalakcinni

su resme bayildim valla tombulkelebegim ..korn flekstenmi bahsediyorsun sen?

acıktıysanız uyuyun kızlar yoksa kötü sese kulak verip bu saatte birşeyler atıştırabilirsiniz. Bende çok acayip acıktım onun için hemen kafayı vurup yatıyorum. ıyi geceleeerrrr...

Ben de kıtır çıtır seviyorum işte,damak tadı Ben de yatar,ii gecelerr!!

su resme bayildim valla tombulkelebegim ..korn flekstenmi bahsediyorsun sen?

avatarımdaki resimden mi bahsediyorsun kız bunun bayılacak nesi var sempatiksalakcinni resmen top basküle çıkmaya çalışıyor :sinifsinif: kendimi resmetmek istesem bu kadar cuk otururdu kaydirigubbakcemile3

k-flex canım special K diye de geçiyor boshayallersmile

ben hic yemedim ,malüm hani seyden ya...ama tadi nasil merak ediyorum cokmu lezzetli kiz??yani tv.de gördügümde müstis gözükyordu da,,cok aciktim yaaasempatiksalakcinni

Bence müthiş lezzetli hele ki şu dakikada benm için ondan lezzetli bir şey yok kaydirigubbakcemile3 Ama sevmeyen için de mide bulandırıcı bile olabiliyor,Bittecrübe sabittir!! Bence de yatıp uyumalı değilse dolap faresi olabiliriz gece gece.. İi gecelerr!!

iyi geceler canim,,sanada yemeksiz (kokorecsiz) rüya görmeni dilerim..kaydirigubbakcemile3

ya kizlar banada ögretin su bir hafta tartilmamayi ,nasil beceriyorsunuz?pes dogrusu,ben dayanamiyorum tartilmadan ,,banada ögretin bunu.

valla benim uykum yok,,karnimda acayip acikti ,ben en iyisimi bir kahve yapayim ,yanindada bir tane zwieback,cok kitir bir ekemek trü birsey ama 37 kalori hafif yani,bastirsin midemi..

maralca,sen Almanya'da ne öğretmenisin..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…