kızlar bugün akrabalarım beni görcek aylar sonra. en son 95 kiloyken görüp epey dalga geçmişler, laf sokmuşlardı. bakalım bugün nasıl yorumlar alıcam.
iki farklı resim koymuştum neden aynı olduysa....
kızımın doğumgününü akşam terasımızda kutladık anneanne babaanne halalar dayılar önce yemeğimizi yedik sonrada pastamızı üfledik çok güzel geçti çok mutluyduk kızımız artık bir yaşına girmişti. ama tabiii ben hiç dokunmadım cicimamalara desem zaten inanmazsınız özellikle rus salatası pasta kuru pasta ve meşrubatla diyetimi bozdum tabikkiii bugünde dikkat edemedim dünden kalanlar yüzünden inşallah yarın daha iyi olur benim içinnnn
sanıyeler bıttıkten sonra downloada basında error dıyor zaten.. neysee baska bısı bulcaz artık.. bu arada ben lıbyada yazısıyorum buranın ınternetı bıle cok kotu belkıde ondandır cunku sana bıle cvp yazarken bı kac kere ugrasıyorum.. yazdıgımı kopyalayıp tekrar tekrar gonderıyorum..:uhm:
evlendım buraya geldım 1 sene kadar oluyor... suan ısteyım zaten. sızden bır saat gerıyız :)
iki farklı resim koymuştum neden aynı olduysa....
kızımın doğumgününü akşam terasımızda kutladık anneanne babaanne halalar dayılar önce yemeğimizi yedik sonrada pastamızı üfledik çok güzel geçti çok mutluyduk kızımız artık bir yaşına girmişti. ama tabiii ben hiç dokunmadım cicimamalara desem zaten inanmazsınız özellikle rus salatası pasta kuru pasta ve meşrubatla diyetimi bozdum tabikkiii bugünde dikkat edemedim dünden kalanlar yüzünden inşallah yarın daha iyi olur benim içinnnn
Bugün alt komşumuzun düğünü vardı sabah düğün olur mu demeyin erzurumda oluyor sositososito topuklu ayakkabılar mahvettti beni eee tabi ayaklarda haklı 120 kiloyu nasıl taşısın :sinifsinif: Laz kızı olduğum için illaa horon tepeceksin dediler horon teptim birde bu ayakkabılarla :teytey: şimdi ayaklarım mahvolmuş durumda pasta meşrubat almam diyordum ama salon çok sıcaktı -tatlicadiarzu- kahvaltıyla çıkmıştım evden öğle yemeğim 3-4 tane kuru pasta, küçük bi avuç kuruyemiş ve 1 bardak fanta oldu fisfisfis eve gelince de 2-3 kaşık yoğurt yedim. yanıyorum resmen aklinialirimsmile :kedi:
Annemler memlekete gittiğinden beri adam akıllı alışveriş etmedim evde pişirecek hiçbirşey kalmadı pirinç makarna onları saymıyorum kaydirigubbakcemile3 birazdan çıkıp akşam yemek için ton balığı falan alıcam. Bu sabah leslie de yürüyemedim düğüne hazırlanmaktan neyse onu da akşam 8 gibi yaparım. yerimseniben
derincim maşallah o nasıl tatlı bişi ya ööle yerim onu benyerimseniben
bharım Allah rızası için ilaç milaç kullanma bak maşallah altı buçuk kilo ne demek daha ne istiorsun bünyeyi metabıolizmayı bi bozarsan bi daha toplayamazsın Allah korusun tebrik ederim verdiğin kilolar için iradeli arkadaşım benim
kızlar bu leslieyi merak ettim malum netim yok evde ttildeyken amma ankarya gelir gelmez indiricem şimdilik burdaki yüzme bana yeter:))kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar benide aranıza alın.. bende kilo vermek istiyorummmmmmmmmmm. kilom malesef 93.1tiroit hastasıyım. metabolizmam malesef yavaş çalışıyor ( bende diyete başladım. 2 hafta oldu 2 kilo verdim. tiroid diyeti yapıyorum. birde her fırsatta dans ediyorum.. zumba dansı..
Diyetini sporla desteklersen daha güzel kilo verirsin dermenabla kaydirigubbakcemile2
Giden kilolarun hayırlı uğrlu olsun alkisalkisalkis Darısı diğer fazlalıkların başına lülülülülülü
arkadaşlar benide aranıza alın.. bende kilo vermek istiyorummmmmmmmmmm. kilom malesef 93.1tiroit hastasıyım. metabolizmam malesef yavaş çalışıyor ( bende diyete başladım. 2 hafta oldu 2 kilo verdim. tiroid diyeti yapıyorum. birde her fırsatta dans ediyorum.. zumba dansı..
Tatlım ocak ayına 6 ay var eğer rejimini bırakmazsan 6 ayda incecik olursun ayda 5 kilo vermen yeter sıkılmana gerek yok. Ayrıca talibin seni kiloların yüzünden beğenmeyecekse hiç görüşme bile onunla. Seni sen olduğun için yüreğine gelecek biriyle evlilik düşünmelisin bence :umursamaz: İnsanları dış görünüşüne göre yargılayan biriyle değil. Hayırlısı olur umarım tatlım a.s
teşekkür ederims ip atlıyorum her gün sabah akşam 10 dakika yeterli oluyormu bilmiyorum ama epey terliyorum atlarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?