Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derincim maşallah o nasıl tatlı bişi ya ööle yerim onu benyerimseniben

bharım Allah rızası için ilaç milaç kullanma bak maşallah altı buçuk kilo ne demek daha ne istiorsun bünyeyi metabıolizmayı bi bozarsan bi daha toplayamazsın Allah korusun tebrik ederim verdiğin kilolar için iradeli arkadaşım benim

kızlar bu leslieyi merak ettim malum netim yok evde ttildeyken amma ankarya gelir gelmez indiricem şimdilik burdaki yüzme bana yeter:))kaydirigubbakcemile2

sanıyeler bıttıkten sonra downloada basında error dıyor zaten.. neysee baska bısı bulcaz artık.. bu arada ben lıbyada yazısıyorum buranın ınternetı bıle cok kotu belkıde ondandır cunku sana bıle cvp yazarken bı kac kere ugrasıyorum.. yazdıgımı kopyalayıp tekrar tekrar gonderıyorum..:uhm:

kızlar bugün akrabalarım beni görcek aylar sonra. en son 95 kiloyken görüp epey dalga geçmişler, laf sokmuşlardı. bakalım bugün nasıl yorumlar alıcam.

Pregant at havanı canım...Sonucu paylaş bizimle merak ettim..:)))

Prensesin yeni yaşı sağlık ve güzellik getirsin..ailesiyle hep mutlu,huzurlu bir ömür geçirsin...

Derin'cim sen yanmışsın galiba,bronz tenle çok hoş olmuşsun...
ayrıca daha zayıf görünüyorsun ilk resimlerinden..

Belki ülkeyle alakalı bir durumdur bilemiyorum tabi..Libaya'da ne yapıyorsun sen??bilmiyorumkismile

çokk tatlı bebişin derin ablaa sende çokk güzel ve bakımlı bir annesin.. maşallah ailenize... allah ağzınızın tadını kaçırmasın ... bi günden bişi olmaz ya sen bırakma diyetini gidicek kilolarkaydirigubbakcemile2

Hareket için en uygun saat sbah 6-10 akşam 18-22ymiş öyle okumuştum..Bende 20de yapıyorum artık bundan sonra hep 8 de yapacağım inşallah..

kaydirigubbakcemile2

selam arkadasim. gercekten masallah sana cok guzel kilo veriyorsun. 17 kilo vermissin. seni takip ediyorum.
sali gunu ankaradayim. iple cekiyorum. nete girebilirmiyim bilemiyorum. niyetim turkiyede 1 ayda 5 kilo vermek.senin kadar hizli olmasa bile 5 kilo benim icin cok iyi...

LEslie'yle yürüyüşe gidiyorum sositososito Bugün 3 mil yapacağım sonra,hazırlanıp bir akrabanın nişanına yollanacağız Sevgilerr,saygılarr!!..

2mil leslie yaptım duşumu aldım şimdi nasıl rahatladım sporumu yaptığım gün daha huzurl oluyorum
yenacım sağol canım biraz daha zayıfım tabii eskiye oranla eeee yanmışımdır tabiii denize haftada birde olsa gidiyoruz sağol canım moral verdin

ayseher sağol canım güzel sözlerin için.bakalım yarın tartıda belli olacak bir geceden bişey oldumu benim bünyede oluyor az kaçırsam bile

arkadaşlar benide aranıza alın.. bende kilo vermek istiyorummmmmmmmmmm. kilom malesef 93.1 tiroit hastasıyım. metabolizmam malesef yavaş çalışıyor ( bende diyete başladım. 2 hafta oldu 2 kilo verdim. tiroid diyeti yapıyorum. birde her fırsatta dans ediyorum.. zumba dansı..

Hoşgeldin aramıza...a.s.

Senin gibi troid hastası olan bi kaç arkadaş var aramızda dikkat edince kilolar gidiyor endişelenme..

Diyetini sporla desteklersen daha güzel kilo verirsin dermenabla kaydirigubbakcemile2
Giden kilolarun hayırlı uğrlu olsun alkisalkisalkis Darısı diğer fazlalıkların başına lülülülülülü

teşekkür ederims ip atlıyorum her gün sabah akşam 10 dakika yeterli oluyormu bilmiyorum ama epey terliyorum atlarken

hosgeldin canim aramiza,,burda insallah daha cok kilolar vericeksin merak etme,basarilar...

cok tesekkürler canim,insallah ya ayda bes kilo versem daha ne isterim ki??

kizlar ben ögle yemegimi kaciriyordum genelde ,ama sizler yemek yememi önerdiniz ,simdi daha dikkat ediyorum haslama karnibahar,brokoli ,patetes yigiyorum ve aciptir söylemesi kabizligim mevcüttü ama simdi daha iyiyim hemen fark etti,,sagolun ,,iyike varsiniz canlarim!!opuyorumnanaktanhepinizi...

hergün tartiliyorum aslinda istemiyorum bunu yapmak ama tartilmakolik oldum sanki,tartilmadan yapamiyorum,ama bu sabah 97,2 ciktim,yarim kilo gitmis yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…