Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet şekerim regl insanı altüst ediyor ben nerdeyse 2 haftadır hiç gr verememiştim hatta almıştım vucut şişkinliği yapıyor tabi zayıflayamıyorum diye ağlamaya başlamıştım benimkine. birdahaki regle kadar en az 6-7 kilo vermem lazım

Kahvaltım klasikleşti artık 1 salatalık 1 domates KK peynir 4 zeytin 2 dilim light ekmek şimdi de Doğa form çayımı içiyorum bildiğin bitki çayı gibi kokuyor ama etkili olur umarım

çitolüm uzun aradan sonra gene ben :) hani şutladığın:):) 84 tatlım

merhaba seçil ben ilk kez görüyorum seni. 44 kilo vermişsin akannehir benim başladığım kilolardasın ve bitirmek istediğim kilolardasın ne kadar zamanda verdin bu kiloları ? ve nasıl verdin lütfeeeennnn bana da öğretttt delikafadulden

:):) inşallah hepde burda olucammmmm valla 1,5 sene de verdim ama 8 aydır hiç bişey yapmadım 1 kilo verdim 2 kilo aldım 2 kilo verdim 1 kilo aldım 7-8 aydır böyle devam ediom ama 82,9 u görmüştüm şimdi gene asıldım biz buna 1,5 sene dielim benim boşluğumu saymayalım:) inşallah sende istediğin kiloya incaksin tatlım

selam güzeller
ben dün geceden beri biraz rahatsızım midem ağrıyo ve bulanıyo çok kötü..ben çok su içmeye bağlıyorum soğuk içmiyorum tabi ama yinede aç karnına mideye soğuk su iniyo..
neyse dünki menümü yazayım
sabah:bir diim kpk ekmği bir yumurta 3 zeytin 1kk peynir
öğle yok 3 tane çubuk kraker
akşam bir tbk kuru fasulye bir dilim kpk ekmeği salata

bu arada lesli ablamla dün yürüyüşü yaptım baya baya hızlı 30 dk zor dayandım terde o biçim aktı
ben 4 mil olanı yaptım galiba
3 dahamı yavaş ki?

maşallah canım
darısı bizleirn başına
neler yaptın anlatsana eccik bizede kaydirigubbakcemile5

Canım resimlerin yokmu eklesene önceki sonraki hallerini görelim. ohaoldumsmile

selam kızlar... 2 gündür yazamıyorum. diş belası var başımda. 2 gündür çektiriyo bana. dişime kanal tedavisi yaptırdım, fakat diş kökündeki iltihap yüzünden çok zor günler geçirdim. tabi beslenme düzenim alt üst oldu. bu hafta spor falan hak getire. hiç bi şey yapamadım. ama tabi bu arada hiç bi şey yiyemedim de. umarım haftaya spora asılcam.

kızlar 10 nu geçkin kişi bildirimde bulunmadı daha

çok disiplinli arkadaşlar var agolsunlar
bidirimlerini gecikmeden yapıyor

ama çocuda sallıyor da sallıyor

aranızda karar verin isterseniz belli bir süre liste tutulmasın
herkes kilosunu buraya yazsın paylaşsın

fikirlerinizi bekliyorum

ayseher..........................105........................?
APPLEARZU .............101,5.............................???
Bonus.................. .88.4...............................?
carnivale...................121.5...........................119.............................2.5
Derin......................115.5............................?
egedeniz03.................89,5................................90.9
elifsevde....................109,9..............................?
Gelincik.....................87,2 ............................??
halley.......................109.6...............................?
maralca ....................97.2 ................................yeni
Nur1835 ..................68 .................................?
pregant.....................73.................................74
Seçil00..................82.1...........................izinli................84 geri döndü
sutem ......................102.0 ............................izinli
seferan.....................139.5 .............................???
tebessum77.................86.4 ............................???
tombulkelebekim...............120.8............................120.5.........................0.3
YENA........................90 ................................aynı
yasafat ....................108.9..........................?
Yağmurgözlü................106,1.................................107
zalimi........................82,3...........................?

kızlar napıyonuz ben çok kötüyüm ölüyorum ya ay biraz uyucam sonra bakarım kilom 83 yani pazartesiden beri yarım kilo vermişim polene rağmen zaten yazdım ya maddelrin birindede yazıyordu diyete destek diye neler yaptığımı

1.lerimiz :hooray:

carnivale................... 2.5

nazarlıgımız

tombulkelebekim...............0.3

Tebrik ediyorum carnivale opuyorumnanaktan

Maşallah bana hergün 300 gr versem keşke sempatiksalakcinni haftada 2.1 kg yapar bana da yeter aklinialirimsmile

ya kızlar bişi sorcam bu leslie ablanın hangi programı daha yavaş oana göre indiricem diğerlerini
4 mil baya hızlı geliyo bilmiyorumkismile

secilcigim sen simdi kac kilosun anlamadim ben?bu resimde ki halinde kac kiloydun?

kizlar ,ben sabahleyin iki siyah ekmek bir kasar dilimi,az beyaz peyniri,üc zeytin yedim...arada yesil cay,öglende karpuz kavun az peynirle..bugün tartildim sabah ac karnina,96,7 gösteriyordu baskül,,ama kendime söz verdim,bir hafta tartilmiycam,umarim sözümü tutarimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…