- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 40
Günaydınlarr!! HAyırlı olsun giden kiloların -tatlicadiarzu- Şu adet dönemi beni deli ediyor zaten naniknanik İnsanın her şeyi tepetaklak oluyor ki diyetteki biri için bu tepetaklaklık hiç mi hiç iyi değil,sen yine -300 grla çııkmışsın,tebriklerR!!:lepi:
çitolüm uzun aradan sonra gene ben :) hani şutladığın:):) 84 tatlım
merhaba seçil ben ilk kez görüyorum seni. 44 kilo vermişsin akannehir benim başladığım kilolardasın ve bitirmek istediğim kilolardasın ne kadar zamanda verdin bu kiloları ? ve nasıl verdin lütfeeeennnn bana da öğretttt delikafadulden
:):) inşallah hepde burda olucammmmm valla 1,5 sene de verdim ama 8 aydır hiç bişey yapmadım 1 kilo verdim 2 kilo aldım 2 kilo verdim 1 kilo aldım 7-8 aydır böyle devam ediom ama 82,9 u görmüştüm şimdi gene asıldım biz buna 1,5 sene dielim benim boşluğumu saymayalım:) inşallah sende istediğin kiloya incaksin tatlım
:):) inşallah hepde burda olucammmmm valla 1,5 sene de verdim ama 8 aydır hiç bişey yapmadım 1 kilo verdim 2 kilo aldım 2 kilo verdim 1 kilo aldım 7-8 aydır böyle devam ediom ama 82,9 u görmüştüm şimdi gene asıldım biz buna 1,5 sene dielim benim boşluğumu saymayalım:) inşallah sende istediğin kiloya incaksin tatlım
1.lerimiz :hooray:
carnivale................... 2.5
nazarlıgımız
tombulkelebekim...............0.3
Canım resimlerin yokmu eklesene önceki sonraki hallerini görelim. ohaoldumsmile
deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?