Selam arkadaşlar..
Citol haklı,kilo bildirimi çok az yapışlmış..Burası sadece geyik topiği değil arkadaşlar,bildirimde bulunalımki bir anlamı olsun lütfen...
Veya izinli olduğunuzu belirtin...
ya kızlar bişi sorcam bu leslie ablanın hangi programı daha yavaş oana göre indiricem diğerlerini
4 mil baya hızlı geliyo bilmiyorumkismile
Öğle yemeğim ton balıklı makarna yağsız az salçalı
hepinize tşk ederim bayanlar gaza getirebildiysem sizi çok mutlu olurum boyum 1,65 vücudumda sarkma olmadı çünkü spor çok yaptım sadece kollarımda deforme vardı onunla kurtulduğuma dua ediyorum 5 ay yüzdüm epey toplandı
Tatlım hoşgeldin,iyiki geldin..hiç kimse yok çünkü..
Bir daha gitme,hadi benide gaza getir hazır gaz almışken.kaydirigubbakcemile3..
1.lerimiz :hooray:
carnivale................... 2.5
nazarlıgımız
tombulkelebekim...............0.3
selam kızlar... 2 gündür yazamıyorum. diş belası var başımda. 2 gündür çektiriyo bana. dişime kanal tedavisi yaptırdım, fakat diş kökündeki iltihap yüzünden çok zor günler geçirdim. tabi beslenme düzenim alt üst oldu. bu hafta spor falan hak getire. hiç bi şey yapamadım. ama tabi bu arada hiç bi şey yiyemedim de. umarım haftaya spora asılcam.
Maralca miniatürk'teki fotolar zayıflamış fotolar,aynı mesaja ekleyip,düzenlemiş mesajı.. :lepi:ben secilin sadece kilo resmini gördüm,zayiflamis halini görmedim o resmi nerde,cok merak ettim.
bende katilmak istiyorum bu cuma yarisina ....ya bu arada nekadar zamanda verdin bu kiloyu canim?hazalim, bademim, baharım ve diğer herkes çok teşekkür ederim. tebrik etmişsiniz birinciliği inşallah bu verilen kiloları kalıcı şekilde vermişizdir bir daha yüz yirmileri görmek istemiyom ben( olmaz:
hazalim dediğim gibi inşallah kalıcı olur vermelerimiz valla ben zayıflayım diye resmen savaşa girdim spor yapıyorum ot kaynatıyorum üç litre su içiyorum ama önemli olan hızlı değil klaıcı vermek kiloları... inşallah istediğinden de hızlı kilo verirsin tatlım...:Saruboceq:
arkadaşlar kilo bildirimi yapılmayacaksa lütfen bi bilgi verin buraya ok citolüm de boş yere yorulmasın:)) bence en önemli şeylerden biri bu kilo bildirimi topikte. zira sırf cumaya daha çok vermiş olayım diye perşembe akşamları nerdeyse aç yatıyorum ben:roflol: mesele elbette birbirimizin önüne geçmek değil ama her hafta başarılı olmak, motive olmak için ben bu listenin önemli olduğuna inanıyorum. olumunekankayizsmileyine de elbette herkes kendisi karar verir katılıp katılmamaya... herkese kolaylıklar diliyorum iyi zayıflamalar...
bu arada seçilcim maşallah çok güzel zayıflamışsın tebrikler canım...::)))zemuszemus
minatrkmü?
3496. sayfaya git orda canım..
benim sayfada o yok ,sadece iki tane kilolu olan resmi var aynisi ...ilginc bende niye göstermiyor ki...
karnim acikti,,ben simdi cikayim da bir karnibahar ve patetes haslayip yogurtla yigeyim....annem kizarma istiyormus ,amanin oysa bende karnibaharin kizartmasina bayiliyorum ama haslamayla idare edcem artik...neyapayim...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?